22. BÖLÜM

122K 3.4K 1.4K
                                    

Keyifli okumalar.

••

Kendi yolunda yanlış gitmek, başkasının yolunda doğru gitmekten iyidir.
-Dostoyevski

••

Evlenelim? Ne kadar kolay telaffuz edebiliyordu. Evlenelim.

"Tamam evlenelim, ne zaman?" diye sordum alayla.

"Ciddiyim ben dalga geçme," derken ses tonu hiç dalga geçer gibi değildi.

"Evlenelim deyince olmuyor işte."

"Ne yapmam gerekiyor?" diye sordu yatakta biraz daha bana kayarken.

"Onu da ben mi söyleyeceğim. Aman her neyse benim uykum var," deyip ona arkamı dönüp yattım. Evlenelim diyor ya! Dediği kadar kolay sanki. Daha 21 yaşındayım ben. Bir evi yönetmek nedir bilmiyorum bile. Üstelik Gece gibi bir adam ile evlenmek daha zordu. Henüz evlenmek düşüncesi benim için çok uzaklardaydı. En azından 4-5 yıl kadar.

"Seni anlamıyorum. Buldun benim gibisini istemiyorsun," diye mırıldandı ve kollarını belime sardı.

"Bak bu devirde bir Gece Karayel kolay yetişmiyor. Bulamazsın benim gibisini. Naz etme işte," deyip nefesini enseme üfledi. Arkamda olması benim için bir heyecan iken enseme doğru konuşması ekstra bir heyecan veriyordu. Söylediklerine kıkırdamıştım.

"Uyu Gece uyu. Biraz da romantik ol." Kendini mümkün olduğunca bana yasladı. İçime girecekti neredeyse. Kalçalarımın üstündeki ereksiyonu beni uyarıyordu. Bu yaptığı yutkunmama sebep olmuştu.

"Benden romantiklik bekleyecek kadar salak olduğunu düşünmüyordum," deyip kalçalarımın üzerinden ereksiyonunu hareket ettirdi. Bunu yapınca titremiştim. O ise bu yaptığından zevk alıyordu. Kısık nefes alış verişleri onu ele veriyordu.

"Gece çekil arkamdan," diye mızırdandım.

"Şşş güzelim sadece yüzeysel bir şey deniyorum. Merak etme kızlığın sen de kalacak," deyip tekrar ereksiyonunu hareket ettirdi. Aynı zamanda belimde olan elleri göğüslerimi bulmuştu. Lanet olsun. Bir an önce durmalıydı.

"Gece yapma," derken çaresizliğim kendini ele veriyordu.

"Gece yapma, Gece dur, Gece çekil... yeter be!'' deyip yataktan kalktı. Onu sinir etmiştim yine. Arkamı dönüp ne yaptığına baktım. Kabanını giyiyordu.

"Nereye?" dedim korkak bir sesle.

"Senin yapmadığını yapacak birilerinin yanına," deyince nefes alamadığımı hissettim. Ne yani? Başka bir kadına mı gidecekti?

"G-gitme," dedim titreyen sesim ile.

"Işık beni de anlamalısın. Seni gördüğüm günden beri tek bir kadın ile birlikte olmadım ve artık duramıyorum anlıyor musun?" diye patladı. Olmasa olmaz mıydı?

"Gittiğin kadınlar seni sevmiyor Gece. Sana aşık değil. Ama sana istediğini veriyor. Peki ya ben? Ben seni seviyorum. Aşığım ama istediğini veremiyorum. Sırf bu yüzden gidiyorsun. Git Gece. Git bir şey demiyorum." Daha da bir şey diyemezdim. Üzerine az önce giydiği kabanı bir hışımla çıkardı.

"Edebiyat yapan ağzını sikeyim senin," deyip üzerindekileri çıkarmaya başladı. Dolaptan bir eşofman ve tişört çıkarıp hızla giydi ve soluğu yanımda aldı.

"Şimdi o çeneni kapat ve uyu," deyip beni kendine doğru çekti. Başımı boynuna gömüp eşsiz kokuyu aldım. Kollarını bana doladı ve başıma bir öpücük bıraktı.

GECENİN IŞIĞIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin