~2.13~

1.4K 105 4
                                    

*Zayn*

-Tu nori pasakyt, kad susipykot dėl kažkokio šūdo? - pakėlė antakį Jade. 

-Ji pasakė, kad bus geriau jeigu mes būsim kuo toliau vienas nuo kito, - atsidusau.

-Žmogau, jeigu mergina pasako, kad bus geriau jei nesimatysit, reiškia ji nori, kad pasakytum jai, kad nuo to nebus geriau, ir panašiai. Išmok moterų ženklus, bro, - pasakė Liam ir Jade pritariamai linktelėjo. 

-Eik ir pakalbėk su ja, - Jade pastūmė mane link ligoninės durų ir aš pavartęs akis įėjau į vidų. Užlipęs į antrą aukštą apžvelgiau visus sėdinčius prie Niall palatos. Jie atrodė sunerimę, Louis, Kendall ir Zara kažkam skambinėjo, girdėjau pakeltą Niall balso toną sklindantį iš palatos, Jesy žiūrėjo pro langą lyg kažko ieškodama, o Harry sėdėjo susiėmęs už galvos ir kažką murmėjo. 

-Kas čia nutiko? - atkreipiau visų dėmesį. Tuo metu iš palatos išėjo Madison ir Olivia.

-Niall leido Pezz išvykti, - atsiduso Zara.

-Ir? - pakėliau antakį.

-Ir tai, kad ji viena išvyko neaišku kur, ko ir kada grįš ir ar iš vis grįš, - pasakė Madison ir aš tiesiog puoliau į Niall palatą, bet nespėjau nieko padaryti, nes mane sulaikė Harry ir Liam.

-Jis jau užtektinai prisinervino. Pezz niekam neatsiliepia, geriau važiuok ir sulaikyk ją kol ne per vėlu, - pasakė Leigh ir aš linktelėjęs išlėkiau iš ligoninės.

Važiuodamas paskambinau jai, tačiau ji vis dar neatsiliepė. Paskutinį kartą ji skambutį atmetė. Nusikeikęs įvažiavau į mamos namų kiemą ir pamačiau mašiną su kuria Perrie išvyko iš ligoninės. Lengviau atsikvėpęs iššokau iš mašinos ir nulėkiau į namą. Virtuvėje mama kažką gamino:

-Kur Perrie? - iškart paklausiau.

-Išvyko prieš porą minučių, - pasakė ji ir atrodė, kad pasaulis staiga sustojo suktis. Neprisimenu kaip atsiradau kambaryje, tačiau jau sėdėjau ten ir tiesiog spoksojau į sieną. 

*Po kelių dienų*

*Jade' p.o.v*

-Niall, nedrįsk lįsti į šaldytuvą! - surėkiau.

-Aš tik agurką, - pradėjo teisintis jis ir aš pavarčiusi akis parodžiau, kad gali imti. Ačiū Dievui, tuo metu į virtuvę grįžo Leigh ir man nebereikėjo atlikinėti auklės vaidmens. Staiga suskambo mano telefonas. Pažiūrėjau į jį ir pamačiau nepažįstamą numerį, tačiau vistiek atsiliepiau:

-Alio?

-Kartok paskui mane. Taip, aš atnešiau tą suknelę, ir po lėta eik ten kur būsi viena, - apsigirdo Perrie balsas.

-Taip, aš atnešiau tą suknelę, - pasakiau eidama link kambario. Jis buvo tuščias. 

-Tu viena? - paklausė Perrie.

-Taip, - atsidusau.

-Atleisk, kad neatsisveikinau, - atsiprašančiai pasakė.

-Geriau sakyk kur esi.

-Tai nėra svarbu, geriau pasakok kaip Niall, - atsiduso Pezz.

-Jį šiandien išleido, dabar reikia didelės priežiūros ir kartais apsilankyti pas gydytoją, - pasakiau ir tuo metu kažkas pabeldė į duris.

-Jade, tau viskas gerai? - Liam.

-Aha, tuoj ateisiu, - greit pasakiau.

-Tau reikia eiti, niekam nepasakok, kad kalbėjom, skambink tik rimtu atveju, - viską susakė Perrie.

-Greičiau grįžk, Zayn jau antra diena nieko nevalgo.

-Sumaitink jam kotletą, - nusijuokė prieš padėdama ragelį. Pasijutau pagerbta, kad ji susisiekė su manim, bet nervina, kad ji nesiruošia grįžti, bent artimiausiu metu. Atsidususi išėjau iš kambario ir netoli durų manęs laukė Liam.

-Kas skambino? - paklausė jis.

-Iš siūvyklos, - šyptelėjau ir jis linktelėjęs nuėjo paskui mane į apačią.

-Niall, padėk tą kolą! - surėkiau kai jis jau ruošėsi ją gerti. Jis atsiduso ir priėjęs atidavė butelį man. Vargšas. Jau norėjau pati atsigerti, tačiau Liam išplėšė butelį man iš rankų ir išpylė į kriauklę.

-Negali Niall - negali niekas, - mirktelėjo ir aš pavarčiusi akis nuėjau į svetainę.

-Kas nors šiandien matė Zayn? - pakėliau antakį.

-Gyvas dar, - nelabai gyvu balsu atsakė jis išeidamas iš vonios. Jis rimtai atrodė kaip zombis. O aš dar maniau, kad vyrai nesikankina dėl meilės. Norėjau jam pasakyti, kad kalbėjau su Pezz, tačiau jis tikriausiai jėga atimtų iš manęs telefoną ir jai paskambintų. tada Liam užmuštų Zayn, Perrie mane ir būtų pasaulio pabaiga.

-Kas nors jį pamaitinkit, - atsidusau kai suskambo mano telefonas, Šįkart skambino Harry. Tikriausiai sumaišė mano ir Jesy numerius. Tikiuos spėsiu jį užtildyti, prieš jam pasakant ką nors, kas sugadintų man apetitą ateinantiems trims metams.

-Čia Jade, o ne Jesy, - iškart pranešiau.

-Tarp... penkiolik... šešioliktos, - kosėdamas išspaudė jis.

-Harry?! Kas..? kas nutiko? - beveik rėkiau ir visi susirūpinę ir išsigandę žiūrėjo į mane, kol kitame laido gale girdėjosi tik vėjas.

-kas? - Liam.

-Kažkas Harry, teišspaudė "tarp penkioliktos ir šešioliktos" kaip supratau gatvių, - greit sumaliau ir Liam pasiėmęs raktelius nuėjo link durų. Jesy irgi pajudėjo, tačiau sustabdžiau ją:

-Tu, Malik ir Niall liekat čia. Louis, Zara, Madi, Leigh ir Olivia, važiuojat su mumis, kiti saugot ligonius, - sukomandavau ir visi kuriems liepiau išėjo paskui mane į lauką. Hazza, nemirk.

----------------------------------------
Heh, prasidėjo dar 9 mėnesiai kančių 😒 dalis tikriausiai gausit kiek rečiau, nes vis dėlto Jadzelei reik mokytis. Ir kelias nuomones parašykit, būsiu dėkinga.
-Myl, LIL69 💖

Dangerous Woman [BAIGTA] ✔Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon