~3.15~

467 30 3
                                    

Vos prabudusi suvokiau, kad kambaryje esu ne viena. Žinojau, kad to žmogaus užklupti nepasiruošusio nepavyks, nes galva sukosi lyg skalbimo mašinoje, tad lėtai ir pakankamai garsiai pakilau iš gulimos pozicijos į sėdimą. Vos man tai padarius mano akys susidūrė su Bellos ir pripažinsiu kiek išsigandau. Buvau visiškai viena ir vos galėjau nulaikyti galvą, tad dabar jai mane nužudyti būtų vieni juokai.

-Ką čia veiki? - paklausiau išsausėjusia gerkle. Lyg atspėjusi ji man padavė stiklinę su vandeniu, ar bent aš tikėjausi kad ten vanduo. Keistai į ją pažiūrėjusi pauosčiau skystį, tačiau nieko įtartino neužuodžiau.

-Nesijaudink, jei norėčiau tave nužudyti jau būčiau padusinusi su pagalve kol miegojai, - pasakė ji atsisėsdama ant kėdės šalia lovos. Nežinau, ar suveikė vaistai, tačiau aš vis dėlto ja patikėjau ir atsigėriau iš stiklinės. Kai nepajutau nieko keisto atsisukau į Bellą.

-Kodėl tu čia? - paklausiau.

-Aš noriu tau padėti, - atsiduso ji ir aš pakėliau antakį laukdama paaiškinimo.

-Pirmiausia noriu, kad žinotum, jog nesu susijusi su šia avarija, gaila, tačiau to paties negaliu pasakyti apie Carą, - pradėjo Bella.

-Dėl kokios tiksliai priežasties aš turėčiau tavimi tikėti? - pasitikslinau.

-Nes aš išėjau iš Caros grupuotės, na, tiksliau pabėgau. Cara mane išgelbėjo kai neturėjau nieko, galbūt todėl šitiek metų ja aklai pasitikėjau. Tačiau kai sužinojau ką ji sugalvojo supratau, kad nebenoriu būti jos pakalike, - tarė Bella ir man jau žiojantis paklausti ką buvo sugalvojusi Cara, ji pratęsė savo kalbą, -Ji planavo uždaryti Zayn iki gyvos galvos, nužudyti tave ir tavo vaikus ir palikti Zayn be galimybės atkeršyti. Todėl nuvykau į jo teismą ir pasirūpinau, kad jo neuždarytų tikėdamasi, kad tada ji atsisakys ar bent pristabdys savo planą, tačiau ji vis tiek sukėlė avariją, kurioje turėjai žūti tik tu, tačiau labiau nukentėjo Zayn, - pabaigė Bella ir pažvelgė į mane.

-Kodėl man tai pasakoji? - paklausiau. Kažkas mano viduje sakė, kad jos pasakojimas yra tiesa.

-Nes manęs daugiau nebepamatysi, jos manęs ieško, ir jei nebėgsiu tikrai suras. Aš negaliu tau nieko atskleisti nes šitaip rizikuočiau tavo draugų gyvybėmis. Pasakysiu tau du dalykus, pirma, manau žinai nedidelę Caros paslaptėlę, kurią ji bandė nuslėpti, - pasitikslino ji. Puikiai žinojau apie ką Bella kalba, tad greitomis palinksėjau. -Ta maža paslaptėlė slepia kai ką daugiau, tad pasiklausinėk apie ją. Tikrąją ją, - patarė Bella ir nutilo.

-O koks antras dalykas? - kiek nekantraudama paklausiau.

-Nemaišyk draugų su priešais ir priešų su draugais, - teištarė ir man dar nespėjus susivokti dingo iš palatos.

***********

Praėjo penkios dienos, kol mane pagaliau išleido iš ligoninės. Zayn būklė nebebuvo kritinė, tačiau jis vis dar nepabudo, o tai mane gerokai neramino.

-Susirinkai daiktus? - į palatą įlindo Jade šitaip mane kiek išgąsdindama.

-Beveik, - atsakiau nepakeldama galvos.

-Gerai, einu pasakysiu Liam, kad privažiuotų arčiau įėjimo, - tarė ir dingo taip pat greitai kaip atsirado. Dar linktelėjau, nors žinojau, kad ji to nebematys. Apsižvalgiau palatoje ir pastebėjau, kad ant sofutės prie lango palikau savo megztinį. Paėmusi jį pažvelgiau pro langą ir pastebėjau Jade einančią link Liam mašinos. Ji su kažkuo šnekėjo ir atrodė kiek susierzinusi. Stengiausi į tai nekreipti dėmesio, tačiau po Bellos apsilankymo pastebėjau, kad visi aplinkui stebi mane keistais žvilgsniais, išeina į koridorių vos gavę skambutį, ar rašo ilgas žinutes. Šitaip bestovint suvokiau, kad megztinis išslydo man iš rankų.

-Velnias, - sumurmėjau, ir pasilenkiau jo paimti, kai mano dėmesį patraukė kažkas gulintis po lova. Pagriebiau tai ir atsistojau. Tai buvo lankstinukas, ne iš kart supratau kokios vietos. Lankstinuko kamputyje buvo užrašyta nedidelė "B" raidė ir aš iš karto supratau ką daryti.

*Jade p.o.v*

Perrie neatėjo į mašiną jau beveik 15 minučių, tad nusprendžiau nueiti patikrinti kaip ji. Priėjau prie palatos durų ir pabeldžiau, tačiau niekas neatsakė. Nieko nelaukusi atvėriau palatos duris, tačiau ji buvo tuščia. Tik ne vėl...

Man reikia veikėjos naujai istorijai.

Dangerous Woman [BAIGTA] ✔Where stories live. Discover now