~17~

1.7K 104 5
                                    

-Laikas eiti, - šaltai pasakė ir aš išsiunčiau jau seniai parašytą žinutę Zayn. Tada atsistojau ir mes visos išėjom pro duris. Prasideda...
Kai jau buvome netoli salės aš pradėjau savo spektaklį. Staigiai sustojau ir susiėmiau už galvos. Dar kelias akimirkas pastovėjau, tada susvyravau ir kritau į Zaros glėbį. Jos migdomieji suveikė pačiu laiku, todėl netrukus užmigau.
Pramerkiau akis ir apsižvalgiau. Kambaryje sėdėjo Zara su keliais įbrėžimais ant rankų.
-Jos tave tikrino, - pasakė ir aš klausiamu žvilgsniu pažiūrėjau į ją.
-Keletą kartų atbėgdavo čia, patikrinti ar tikrai esi atsijungusi... - pasakė Zara, -ir jis gerokai persistengė, - greitai pridūrė.
-Ta prasme persistengė? - pakėliau antakį ir tuo metu į kambarį įėjo Kendall su apibintuotu pečiu iš kurio veržėsi kraujas. Greitai iššokau iš lovos ir nubėgau prie Ken.
-Ką tas asilas tau padarė?!
-Truputį kliudė su peiliu, nieko rimto.
-Nieko rimto?!?!? Jis sušiktai tave padūrė! - sucypiau.
-Man viskas gerai, nusiramink, - ramino mane Kendall. Atsidususi atsisėdau ant lovos. Tuo metu suskambo telefonas ir žinoma skambino Zayn. Giliai įkvėpiau ir atsiliepiau.
-Jenner buvo tik atsitiktinė auka, - iš karto pasakė jis.
-Taip, kurgi ne, - pavarčiau akis.
-Na, nesvarbu. Man reikia, kad kai ką padarytum, - pasakė ir aš atsidusau.
-Ką?
-Pas jus yra tokia Karmen, - pasakė ir aš prisiminiau senąją bobą. Tai štai koks jos vardas.
-Na ir?
-Jos kambaryje yra seifas, kuriame yra kažkokie svarbūs dokumentai. Mes žinome seifo kodą, bet ne jo buvimo vietą, todėl tu turėsi jį surasti ir paimti tuos dokumentus, - pasakė. Tavo draugės gaus saugoti, kad ji negrįžtų. Supratai? - paklausė.
-Taip, tik atsiųsk kodą, - atsidusau ir jis padėjo ragelį. Visos klausiamai pažiūrėjo į mane.
-Jūs turėsite saugoti duris, kol aš knisiuos po baisiosios bobos kambarį, - pasakiau. Po kelių sekundžių atėjo žinutė su keliais skaičiais. Kodas kaip supratau. Atsidususi įsidėmėjau jį ir atsistojau.
-Padėsit man? - paklausiau ir visos linktelėjo. Nieko nelaukusi išėjau iš kambario, o paskui mane ir visos kitos.

Karmen išėjo iš kambario jo net neužrakindama. Zara kaip ir tarėmės nuėjo ten kur ji, o aš su Ken ir Madi nuėjom prie kambario. Jos man linktelėjo ir aš įsmukau į vidų, o merginos laukė prie durų. Kambarys nebuvo didelis, todėl paieškos neturėtų būti labai sunkios. Apsidairiau, tačiau nepastebėjau nieko neįprasto. Kadangi laiko nėra daug, greitai pradėjau tikrinti kiekvieną spintelę, spintą, tačiau nieko neradau. Staiga išgirdau Karmen balsą netoli durų. Išsigandusi greit palindau po lova. Tuo momentu atsidarė durys ir pamačiau Karmen batus. Ji nuėjo prie kilimo ir jį atidengė. Ten buvo nepritvirtinta plytelė, o po ja - seifas. Na žinoma. Karmen suvedė kodą ir įmetė kažką į vidų. Viską sutvarkiusi nuėjo prie durų, tačiau kažkodėl sustojo. Aš sulaikiau kvėpavimą kai ji prisiartino prie lovos, tačiau tik patvarkė pagalvėlių buvimo vietą ir tada išėjo. Palaukiau dar kelias minutes ir durys vėl atsidarė.
-Pezz? - išgirdau Madi balsą ir greit išlindau iš po lovos.
-Kaip aš išsigandau, - atsiduso Madison.
-Patikėk, aš irgi, - pasakiau ir nuėjau prie kilimo. Jį pakėlusi nuėmiau plytelę ir suvedžiau seifo kodą. Jis pyptelėjęs atsirakino . Atidariau jį ir pamačiau kažkokius popierius ir raktą. Nieko nelaukusi paėmiau juos abu ir užrakinusi seifą viską palikau taip kaip buvo. Priėjau prie Madi, kuri stebėjo viską pro durų tarpą ir ji linktelėjusi išsitempė mane iš kambario. Mes su Kendall greitais žingsniais nuėjome į kambarį, o Madi nuėjo pasakyti Zarai, kad viskas jau baigta. Po kelių minučių kai visos jau buvome kambaryje paskambinau Zayn.
-Turi? - iškart paklausė.
-Taip, - atsidusau.
-Gerai, tuomet fotografuok ir siųsk, - pasakė ir aš pradėjau daryti tai ką ji liepė. Staiga pamačiau užklijuotą nedidelį lapelį ir vien perskaičius tai kas ant jo mane nukrėtė šiurpas.
-Tai viskas? - pasigirdo Malik balsas.
-N-ne, - pasakiau ir nufotografavau paskutinį lapą, tačiau mažojo lapelio jam nerodžiau.
-Viskas?
-Taip, - pasakiau ir jis padėjo ragelį. Vos jam tai padarius prie manęs priėjo Zara. Parodžiau jai lapelį ir jos akyse susikaupė ašaros:
-Aš... am... tuoj grįšiu, - pasakė ji ir greitai išbėgo iš kambario. Kendall paėmė iš manęs lapelį ir paskaičiusi parodė Madison.
-Ką tai reiškia? - paklausiau.
-Aš neįsivaizduoju, tačiau esu tikra, jog Zara žino, - lėtai pasakė ji ir mes su Kendall atsidusome...

------------------------------------------------------
Kaip manot ką žino Zara? jei nebus nuomonių, nebus ir kitos dalies :>>>>
-Myl, LIL69💖

Dangerous Woman [BAIGTA] ✔Where stories live. Discover now