~2.24~

1.2K 83 7
                                    

Tuomet mus pradėjo sveikinti svečiai bet juos nutraukė Jade.
-Am... turim problemėlę...
-Kas? - atsisukau į ją.
-Na, atrodo mano vaikai nusprendė, kad irgi nori jus pasveikinti, - ji nekaltai pažiūrėjo į mane.

*Po valandos*

-Kaip jautiesi? - paklausiau, kai Jade jau gulėjo ligoninės lovoje.

-Palyginus neblogai, - ji šyptelėjo ir paėmė Liam ranką, kas buvo labai miela.

-Aš žinau, kad skauda, bet ar labai? -Jade viltingai pažiūrėjo į mane.

-Kiekvienai skirtingai, man nebuvo taip baisu, kaip įsivaizdavau, bet tu turėtum klausti Jesy, juk iš jos išlindo du, ne iš manęs, - patrūkčiojau pečiais ir Jade trenkė man į ranką.

-Nepadedi, - ji silpnai nusijuokė ir šitaip išdavė, kad jai nėra taip gerai kaip ji sakė. Atrodo tai suprato ir Liam, nes liepė jai taupyti jėgas.

-Aš eisiu, - šyptelėjau ir Liam linktelėjo, o Jade pamojavo ir aš išėjau iš palatos.

-Kaip ji? - paklausė Madison.

-Blogiau nei bando apsimesti, - atsidusau ir atsisėdau.

-Jai viskas bus gerai, ištvėriau aš, ištvers ir ji, - Jesy paėmė iš Harry rankų Hayley, -Vis dėlto net tada ji išlaikė daugiau išbandymų nei aš, - priminė Jesy. Prisiminus MW laikus mane nukratė šiurpas.

-Atsiprašau, - tyliai sumurmėjo Jesy, nes suprato, kad nei vienas nenorime to prisiminti.

-Jums reikėtų važiuoti persirengti, - Kendall nužiūrėjo mano vestuvinę suknelę pakeisdama temą.

-O jeigu Jade pradės gimdyt? - atsisukau į ją.

-Gydytoja sakė, kad ji negimdys dar porą valandų, - Ken įdavė man vandens.

-Taip, ji taip pat sakė, kad ji negimdys dar gerą savaitę, - atsidusau.

-Žinai, gal ji ir teisi, - Zayn pažiūrėjo į mane.

-Mums ir pačioms reikėtų, - Zara pažvelgė į merginas.

-Aš lieku su vaikais, - Jesy negarsiai pasakė, nes Hayley jau beveik miegojo, jos rankose, o Monica sėdėjo šalia.

-Aš užtrukčiau savaitę kol išlįsčiau iš šitos suknelės, - Olivia parodė į savo pilvą.

-Ariele ką tik užmigo, nerizikuosiu jos žadinti, - sušnibždėjo Leigh.

-O man tikriausiai lieka Amelia, - Niall patrūkčiojo pečiais, nes mano dukra jau žaidė su Niall pirštu ir tikrai nesiruošė jo paleisti. Nenorėjome vežtis vaikų, nes užtruktume dvigubai ilgiau, o ir sodyboje jų nepaliktume.

-Gerai, visi važiuojam, jei kas skambink, - Ken atsisuko į Olivią ir ta linktelėjo, todėl aš atsistojau ir visi išėjom iš ligoninės.

Išlipau iš mašinos ir nuėjau tiesiai į namelį, kur Kendall buvo palikusi mano rūbus. Kiti svečiai, kurie buvo mano ir Zayn tėvai išvažiavo į Zayn mamos namus, todėl sodyba liko tuščia. Ant lovos buvo padėta didelė rankinė, kurioje buvo rūbai. Tikėjausi rasti tik kokią suknelę, bet Kendall nebūtų Kendall jei neapgalvotų kiekvienos detalės, todėl man pasisekė ir radau juodus džinsus ir laisvą, persikinės spalvos maikutę. Atsisukau į Zayn, kuris taip pat buvo persirengęs ir šyptelėjau. Ji žadėjo kažką sakyti, tačiau išgirdau stiklo dužimą lauke ir abu staigiai susižvalgę išsitraukėm ginklus. Tyliai išėjome iš kambario ir koridoriuje sutikome Zarą ir Madi, netrukus išlindo ir Louis, Harry ir Kendall. Manau visi supratome, kas vyksta, todėl pagal senąjį planą šiek tiek pravėrėm duris ir Louis apsižvalgės papurtė galvą. Viskas būtų žymiai lengviau, jei mūsų nebūtų dvigubai mažiau nei paprastai, kai mus užpuldavo vis dar kerštaujančios Marlyn pakalikės. Staiga kažkas šovė į langą ir jis dužo visai šalia manęs. Kelios šukės susmigo man į ranką, bet aš nekreipdama dėmesio jas greit išsitraukiau ir pradėjau šaudyti pro skylę lange, netrukus kažkur išgirdau skausmo dejonę.

-Einam, einam, - Harry atidarė duris ir visi šaudydami pro jas išėjome. Kažkodėl nenustebau, kad lauke stovėjo tikrai nemažai piktų merginų. Jos visos lyg susitarusios vienu metu paleido kulkas į mane ir viena perbrėžė man ranką, tačiau kitos buvo stebėtinai netaiklios. O tuomet prasidėjo... visi puolėm tas merginas, nors mūsų ir buvo dvigubai mažiau ir žinoma man pasisekė mažiausiai, nes daugelis jų puolė būtent mane. Apsižvalgiau, tačiau visi mano draugai jau ir taip grūmėsi su keliomis merginomis iš kart. Nieko nelaukdama pašoviau porą merginų, tačiau greitai mano nugara pasisveikino su namo siena ir tada pamaniau, kad man šakės, mat mano kulkos buvo pasibaigusios, tačiau vienu metu, į abi likusias merginas atskrido po kulką. Viena buvo iš Zayn, tačiau kita buvo iš toliau. Atsisukau į tą pusę ir pamačiau tai, ko tikrai nesitikėjau...

Dėl įdomumo, už kokio veikėjo (neskaitant Perries ir Zayn aišku) nužudymą man neatleistumėt?

Dangerous Woman [BAIGTA] ✔Where stories live. Discover now