~2.4~

1.6K 104 6
                                    

-Štai iiiir... baigta! - pranešė Jade ir atsuko mane į veidrodį. Turiu pripažinti, atrodžiau gerai. Geriau nei gerai.
-Wow, Jade, šito nesitikėjau, ačiū, - pasakiau ir apkabinau ją.
-Gerai, dabar sakyk kur tavo suknelė, nueisiu atnešt.
-Aš galiu ir pati, - pasakiau ir nuėjau link durų, tačiau Jade mane sustabdė.
-Aš noriu pamatyt Zayn reakciją, todėl sakyk kur tavo suknelė, - atsakė Jade ir aš atsisėdau ant lovos.
-Kambaryje, dėžėje ant lovos, - paaiškinau ir ji išlėkė.
-Tau rimtai patinka Zayn? - atsisuko į mane Jesy.
-Nežinau... dabar stengiuosi susitelkti tik į Marlyn... - atsidusau ir į kambarį grįžo Jade su dėže.
-Renkis, - paliepė ji ir man neliko nieko kito kaip tik tai padaryti. Su suknele atrodžiau dar geriau ir ištiesų patikau sau. Pažiūrėjau į laikrodį ir išsižiojau:
-Panos, už pusvalandžio turim išeit! - sucypiau ir Jesy greit puolė pro duris, tikriausiai pasiimt suknelės.
-Pezz, padėk man su makiažu, - paprašė Jade ir aš priėjusi padavinėjau jai priemones. Kai baigėm Jesy ir Jade nuėjo rengtis, o aš galėjau dar kartą peržvelgti save veidrodyje.
-Mes su vaikinais važiuojam visko patikrinti, Kendall jus paims už dešimties minučių, - pasigirdo Zayn balsas iš už durų, o vėliau ir žingsniai, reiškiantys, kad jis nuėjo. Netrukus iš vonios grįžo Jesy ir Jade. Jos abi atrodė nuostabiai.
-Judam? - paklausiau ir Jade padavė man delninę, į kurią po apsaugos turėsiu įsidėti ginklą. Tada visos pajudėjom iš kambario. Apačioje mūsų laukė Kendall. Ji nieko nesakė tik nuėjo paskui mus prie mašinos. Ačiū Jesy, ji atsisėdo priekyje ir man neteko sėdėti prie Ken.
Atvažiavome prie tikrai didelio ir prabangaus namo. Išlipusios iš mašinos patraukėme tiesiai prie įėjimo, kur mus pasitiko apsauginis.
-Vardai ir pavardės?
-Jos su mumis, - pasakė Malik ir apsauginis mus visas įleido, prieš tai patikrinęs delnines.
-Žinojau, kad atrodysi pritrenkiančiai, - nusišypsojo Zayn.
-Niekada nemačiau tavęs su kostiumu, - pastebėjau.
-Ir kaip? Tinka?
-Labai, - nusišypsojau priversdama tą patį padaryti ir Zayn.
-Dievinu šią dainą! - apsidžiaugiau išgirsdama vieną mėgstamiausių savo dainų (paaasijungiam. Secret Love Song jei kam nerodo)
-Nori pašokt? - paklausė parodydamas į šokių aikštelę.
-Žinoma, - šyptelėjau ir Zayn paėmęs mane už rankos nusitempė prie kitų šokančių porų.
-Aš žinau, kad tu supratai, kodėl Kendall taip susinervino šįryt, - šokant sušnibždėjo jis ir aš atsitraukiau.
-Net jeigu žinau, tu to nesužinosi, - atsakiau ir jis apkabinęs mane per liemenį vėl prisitraukė prie savęs, tik šįkart arčiau ir laikė stipriau.
-Tu gali man pasakyti, juk tam reikalingi draugai, - vėl sušnabždėjo jis ir šįkart susinervinau.
-O galbūt tai ir yra bėda? Galbūt man reikia daugiau nei draugo? - priekaištingai, bet ne garsiai pasakiau ir nusisukusi pradėjau eiti.
-Pagaliau, - pasakė jis ir čiupęs mane už rankos prisitraukė prie savęs ir įsisiurbė į lūpas. Atsakiau jam, tačiau atsitraukiau pajutusi deginantį Kendall žvilgsnį ir atsisukau į ją. Zayn pasekė mano žvilgsnį ir pradėjo mane temptis prie Ken.
-Ar gali mums abiems į akis pasakyti viską ką galvoji? - paklausė jis ir Kendall pavartė akis.
-Manau, kad tu, Pezz, darai milžinišką klaidą ir...
-Ir ša, ten Marlyn, - nutraukiau ją.
-Prisimenat planą? - pasitikslino Zayn. Abi linktelėjome ir Kendall nuėjo pranešti kitiems, o aš su Zy pradėjome vykdyti planą.
-Viską prisimeni? - paklausė Zayn ir aš linktelėjusi nusiėmiau suknelės apatinę ir likau su džinsais, kad būtų patogiau. Zayn padavė man ginklą ir jį užtaisiusi nuėjau į moterų tualetą. Po kelių minučių į jį įėjo Marlyn, bet pamačiusi mane susitingo.
-Seniai matyta, - nusišypsojau ir ji staigiai apsisuko, bet ten jau stovėjo Kendall.
-Pasiilgai? - paklausė ji ir įėjo į vidų kartu įstumdama ir Marlyn.
-Na ką, pasimėgavai Majamio saule? - paklausiau užtaisydama ginklą.
-Žinoma. Taip pat pasimėgausiu ir tavo mirtimi, - sušnypštė ji ir puolė mane. Nespėjau nė sureaguoti, kai mano ginklas atsidūrė jos rankose ir buvo prispaustas man prie smilkinio.
-Jenner, dabar tu lėtai padėsi ginklą ant žemės ir atrakinsi duris, - pasakė Marlyn ir Kendall lėtai padarė tai ko prašoma. Už durų stovėjo Zayn laikydamas ginklą prie vienos iš Marlyn pakalikių galvos, tačiau pamatęs situaciją sustingo.
-Dabar viskas vyks šitaip. Jūs visi dingsite iš čia palikdami mane su Edwards ir jaunuoju Malik. Niekas neprivalo mirti, - pasakė Marlyn ir Zayn paleido tą merginą, tuo pačiu išvarydamas ir Kendall.
-Ah ta jaunimo meilė, - atsiduso ta kalė.
-Sakyk ko nori, - sušnypštė Malik.
-O galbūt aš noriu, kad jūs abu mirtumėte. Ir noriu, kad stebėtumėt vienas kito mirtį, - pasakė ji ir nutaikė ginklą į Zayn. Čia buvo mano proga, tačiau man nespėjus nieko padaryti Marlyn apglėbė mano kaklą su ranka ir pradėjo spausti. Pajutau, kaip man palengva ima trūkti oro. Zayn bėgo link manęs, tačiau Marlyn šovė jam į koją ir jis nieko nebegalėjo padaryti. Akyse pradėjo temti, bet staiga Marlyn ranka atsilaisvino ir aš suklupau. Atsisukau į Marlyn, kuri tuo metu nukrito ant žemės, o už jos stovėjo Zara, su kažkokiu pagaliu.
-Palikau jus trims mėnesiams, o jūs jau mirštat, - pavartė akis ji, -viskas gerai? - paklausė ir aš linktelėjau.
-Tuomet imk šitą ir prispausk savo vaikino žaizdą, - pasakė duodama kažkokį škudurą, kurį aš greit prispaudžiau prie Zayn žaizdos. Zara išėjo kaip supratau pakviesti pagalbos, todėl mudu likom vieni.
-Išsigandau dėl tavęs, - tyliai pasakė jis prisilenkdamas arčiau manęs.
-Aš irgi, - beveik šnibždėjau dėl jo artumo. Jis lėtai priglaudė savo lūpas prie manųjų, bet mus nutraukė atsidariusios durys.
-Atleiskit, kad trukdau, bet atitempiau pagalbos, - paskelbė Zara ir pro duris įėjo visi, su kurias vykdome Marlyn medžioklę.
-Tu jam per gera, - ne taip ir tyliai pasakė Kendall eidama pro mane ir tada mano kantrybė trūko...

Pirmiausia tai atsiprašau, kad teko biški laukt dalies *-* o dabar biški apie dalį. Jeigu muzika dar nesibaigė, tai eikit pakomentuot pavyzdžiui kol ji baigsis (juokauju, nors nelabai xd) tai žodžiu, laukiu nuomonėlių
-Myl, LIL69 💖

Dangerous Woman [BAIGTA] ✔Where stories live. Discover now