Epilogas (~2.30~)

1.1K 84 6
                                    

*Po 5 metų*

-Monica, pasakyk mamai kad atneštų dar dvi lėkštes, - atsisukau į Jesy mergaitę. -Ir pasakyk sesei kad nelįstų į vaikų kambarį, - atsidusau.

-Skambino Zara. Jie su Joe įstrigo spūstyje todėl gali vėluoti, - pranešė Madison įeidama į kambarį. Joe yra Zaros beveik vyras. Niekas iki šiol nežino kaip jie susipažino, nes beveik pusantrų metų išvis nežinojome kad Zara turi vaikiną. O Madi... Madi liko viena, nes po kelių skausmingų išsiskyrimų nusprendė tapti lezbiete. Aišku tokia netapo (bent mano žiniomis) bet ji vieniša ir tuo patenkinta.

-Mamyte, - mane už rankos patempė Emma, -kada atsibus Rose?

-Nežinau brangute, bet tikriausiai greit, o dabar bėk pažaisti su Camilla ir Josh, - paglosčiau jai galvytę ir ji atsidususi nubėgo pas vaikus. Po įvykio su Marlyn aš ilgai negalėjau atsipeikėti. Zayn sugebėjo rasti džiaugsmą Emmoje, o man to neužteko. Užtruko beveik trejus metus suvokti, kad aš turiu dėl ko gyventi, todėl susiėmiau ir po metų gimė Rose, nors žinoma skausmas dėl Amelios neapleidžia manęs nei sekundei.

-Gal matei Cami? Ji vėl paslėpė Amandos meškiuką - laiptais nusileido Jade.

-Ką tik išbėgo į kiemą su Josh ir Emma, - parodžiau į duris. Prieš penkis metus Jadei ir Liamui gimė dvynukai, Josh ir Camila. Tie du tikri pabaisos. Visi esam nukentėję nuo jų išdaigų. Asmeniškai man teko kėdė su klijais. Vargšė Jade nebežino kaip su jais tvarkytis ir lyg to nebūtų gana prieš pusmetį jiems gimė dar ir Amanda. Camila žinoma jai pavydi, todėl dažnai vagia ir slepia jos daiktus. Mergaitės lieka mergaitėm.

-Pezz, labai atsiprašau, bet man rodos Willas prikėlė Rose, - iš viršaus nusileido Kendall su William rankose. Ken su Louis ilgai negalėjo susilaukti vaikelio, bet prieš kelis mėnesius jiems pavyko ir gimė William. Dar dabar prisimenu kokie abu buvo laimingi.
Ir taip, Ken buvo teisi, nes po kelių sekundžių viršuje pasigirdo Rose verksmas. Jau žadėjau bėgti į viršų, bet išgirdau kaip jos verksmas tyla. Nejaugi Zayn pirmą kartą gyvenime atsitraukė nuo televizoriaus tam, kad nuramintų vaiką?

-Mes abu pasiilgom mamytės, - jis priėjo prie manęs su užsimiegojusia Rose rankose.

-Puodai ar vaikas? - atsisukau į jį.

- Puodai, - užtikrintai atsakė ir aš paėmusi dukrą įdaviau jam į rankas mentelę ir nuėjau į svetainę, kurioje Leigh, Niall, Liam ir Monica su Hayley bei Arielė ruošė stalą. Tiksliau mergytės tik lakstė aplink bet esmė ta pati.

-Teta Perrie, o dėl to kad vakar sudaužiau tavo vazą Kalėdų Senelis man nepaliks dovanų? - prie manęs liūdnomis akimis pribėgo Arielė.

-Nesijaudink brangute, žinoma paliks, juk visiems pasitaiko, - nusišypsojau ir ji mane apkabino. Prisiekiu, aš myliu tą vaiką.

-Spūstys įveiktos, Kūčios nesugadintos! - į namą įėjo Zara, o paskui ją ir Joe. Pasisveikinau su abiem ir nuėjau į virtuvę ir padėjau Zayn sunešti maistą ant stalo.

Kai galiausiai visi susėdom, Hayley pradėjo skaityti maldą. Vietoje "...ir visus kurie negali čia būti" prisiminiau kiekvieną žmogų kurio netekau. Cara, kurios nors ir nepažinojau ilgai spėjau labai pasiilgti. Mike, kuris nors ir nebuvo tobulas, bet vistiek buvo mano brolis. Ariana, kuri vienintelė buvo su manimi, kai man reikėjo žmogaus šalia. Olivia, kuri visą laiką buvo man kaip mama. Ir savo mažajį angeliuką Amelią. Po kurios netekties maniau kad mirsiu. Kuri man parodė, kas iš ties svarbu gyvenime. Kad gyvenime svarbi šeima. Šeima, kuri visa sedėjo su manim prie Kūčių stalo. Visi iki vieno, Jade ir Liam su savo trim mažuliukais Cami, Josh ir Amanda. Jesy ir Harry su savo princesėm Hayley ir Monica. Leigh ir Niall su mano krikšto dukra Ariele. Kendall ir Louis su mieliausiu verksniu pasaulyje William. Vienišė Madi ir savo princą pagaliau suradusi Zara. Ir žinoma Zayn su mano žvaigždutėm. Jie mano šeima. O šeima - svarbiausia...

Pabaiga

Gerai, nemoku rašyt pabaigų, bet ką padarysi. O šiaip norėjau visiems palinkėt gražių švenčių 🎅 tikiuosi visi jas praleisit linksmai, su mylimais žmonėmis šalia ❤ su Kalėdom, ir kadangi tikriausiai šiais metais nieko nebekursiu, su artėjančiais Naujais ❤
Ir taip, žinau, šiandien Kalėdos, bet gal parašysit po porą žodelių apie visą istoriją? Man būtų žiauriai gera Kalėdinė dovana 🎁 bet kokiu atveju, susitiksim kituose mano darbuose.
-Myl, LIL69 💖

Dangerous Woman [BAIGTA] ✔Where stories live. Discover now