~8~

2K 120 3
                                    

Nors ir nesurinkot tų vote, bet aš labai gera, todėl imkit mano pievišką dalį xd

-Na, reiškia viena spinta mažiau, - patrūkčiojau pečiais ir nuėjusi kritau į lovą, tačiau Kendall atsisuko į mane ir aš supratau, kad taip lengvai neišsisuksiu...
-Pezz, gali pasakyti ko iš tiesų ten ieškojai... - atsiduso ji.
-Nieko, man tiesiog nebuvo ką veikti, - patrūkčiojau pečiais.
-Nagii... man to reikia, pasakyk, kad aš baisi draugė, kad esu kalė ir panašiai, - Kendall pažiūrėjo į mane ir aš visiškai pasimečiau.
-Ką?
-Nu neapsimesk... pasakyk "Kendall, tu kalė. Ta palaidinė yra mano mėgstamiausia, todėl privalėjai atsiklausti" - pasakė ji ir tada man daėjo apie ką ji kalba.
-Baik tu, Ken, gali imti mano rūbus ir neatsiklaususi, - nusijuokiau ir atsisėdau.
-Tai tu tikrai nepyksti? - viltingai pažiūrėjo į mane.
-Aišku, kad ne, - nusišypsojau ir Ken atsidususi atsisėdo ant lovos. Norėjau jos paklausti apie telefoną, tačiau neišdrįsau. Jau geriau tegul mano kad ieškojau palaidinės.
Likusią dienos dalį vis bandžiau išmesti iš galvos Kendall telefoną, tačiau man nelabai sekėsi. Vis mąsčiau ar M skambinęs Kendall ir M iš Ari pasakojimo susiję? Ar Ari pasakojimas išvis tikras? Ar jis apie vyrus puldinėjančius Marlyn Womans? Nes jeigu į visus klausimus galima atsakyti "Taip" reiškia Ari buvo pavojinga... tačiau pagalvojusi atmečiau šią galimybę, nes Ari buvo pavojinga tik pati sau... staiga supypsėjo laikrodis, pranešantis, kad laikas miegoti, tačiau atsigulusi dar ilgai varčiausi ir galiu prisiekti, kad naktį girdėjau kaip skamba tas telefonas...
Kai atėjo laikas keltis buvau pamiegojusi gal dešimt minučių. Na, bent man taip atrodė. Išsiritusi iš lovos pamačiau, kad Kendall jau nebėra ir akimirksniu prisiminiau telefoną. Nusprendžiau pasinaudoti proga, todėl nuėjau prie Kendall spintos ir suradusi atidariau erdvę joje. Paėmiau telefoną, o jei tiksliau tai kas iš jo liko. Sprendžiant pagal sužalojimus jis buvo keletą kartų patrankytas su plaktuku, ir į sieną ar kažkas panašaus. Žodžiu, dabar iš jo galima padaryti tik dar viena eksponatą telefonų kapinėse. Atsidususi padėjau telefono liekanas ten kur radau ir uždariau spintą. Vos man grįžus prie savo lovos į kambarį įėjo Ken.
-Labas rytas, turiu gerų žinių, - pranešė ji.
-Sveika. Kas nutiko? - paklausiau.
-Šiandien pamačiau, kad kelios merginos susikrovusios daiktus eina iš kambarių, todėl paklausiau Madi kas nutiko. Ir ji pasakė, kad toms, kurios nepraėjo antrojo išbandymo tas asmeniškai buvo pranešta jau vakar. Nei mudviem, nei Jadei niekas nieko nesakė! - džiaugsmingai paskelbė ji. Aš su palengvėjimu atsidusau ir priėjusi apkabinau Ken. Taip pastovėjome keletą sekundžių ir tada ji pasiūlė apsirengti ir eiti papusryčiauti. Su džiaugsmu sutikau, tačiau nusprendžiau paklausti Kendall apie telefoną.
-Ken?
-Ką? - atsisuko ji.
-Ar šiąnakt nieko negirdėjai? Ta prasme atrodė lyg skamba telefonas, - paklausiau.
-O aš jau maniau, kad man vaidenasi, - atsiduso ji.
-Bet atrodė, kad jis mūsų kambaryje, - pasakiau ir ji patrūkčiojo pečiais.
-Nežinau, man atrodė, kad visur aplink mane skraido daugybė skambančių telefoniukų, - pamosavo rankomis ir mes abi nusijuokėm. Pastebėjau, kad visoje būstinėje šiandien buvo nedaug merginų, kas kėlė man įtarimą. Kendall perdaug nekreipianti į tai dėmesio nuėjo prie Jades. Nusekiau paskui jas vis dar stebėdamasi merginų trūkumu.
Pavalgiusios su merginomis ėjome į kambarius, kai staiga kažkas uždengė man burną, o po kelių minučių atsijungiau.
Lėtai pramerkiau akis ir apsižvalgiau. Staiga prie sienos pamačiau kažkokį žmogų, kuris pamatęs, kad atsibudau atsistojo ir išėjo iš kambario taip parodydamas kur durys. Jau norėjau stotis, bet pajutau, kad rankos pririštos prie kažkokio stulpo. Šiek tiek pasimuisčiusi lėtai suėmiau virvės galą, šiek tiek jį patampiau ir pabandžiau ištraukti ranką. Kadangi nepavyko tiesiog pasukinėjau ranką tuo pačiu ją traukdama ir pajutau, kad ji jau laisvėje (technika nepatvirtinta ir galimai pieviška, todėl nebandykit kartot xdd) tada tiesiog atrišau virvę ir išlaisvinau antrą ranką. Paėmusi virvę ją apžiūrėjau. Tik Marlyn Womans gamina tokias. Na žinoma, trečiasis išbandymas. Atsidususi sunkiai atsistojau ir nuėjau link durų pro kurias neseniai išėjo kaip spėju viena iš agenčių, tačiau jos buvo užrakintos. Taigi, gerai, kad pasinaudojau trenerės patarimu. Nieko nelaukdama pasiėmiau savaržėlę, kurią buvau įsisegusi į liemenuką (xd) Pasilenkiau prie spynos ir pabandžiau atrankinti, bet buvo kiek sudėtinga, nes buvo tamsu. Apsižvalgiusi pamačiau, kad virš tos vietos, kur buvau prirakinta matosi šiek tiek šviesos. Priėjusi pamačiau, jog tai užkaltas langas, todėl ant grindų susiradau nemažą akmenį ir su juo patrankiau lentas, kurios greitai sulūžo ir kambarys prisipildė saulės šviesos. Dabar viską puikiai mačiau, todėl grįžusi prie durų lengvai jas atrakinau. Atidariau jas ir mane pasitiko saulės šiluma. Kaip seniai buvau lauke... giliai įkvėpiau ir pasidžiaugiau, kad pagaliau galiu visą tai jausti. Tačiau džiaugsmas truko neilgai, nes pamačiau, jog kelias nuo durų šakojasi į dvi puses. Staiga supratau, kodėl aplink mane vien gyvatvorės. Tai labirintas. Atsidususi priėjau prie vienos iš gyvatvorių ir pamačiau, kad tai ne paprasti krūmai, nes juose buvo ir pakankamai storų šakų. Puikiai tiks. Įsikibusi į šiek tiek badantį augalą atsargiai pastačiau kojas ant šakų. Atsidūrusi viršuje, pamačiau, jog ten iš lentelių sudėliotas takelis. Tiksliau tas pats labirintas, bet iš viršaus buvo žymiai lengviau matyti kur eiti. Pamačiusi kur yra išėjimas patraukiau link ten, tačiau staiga...

-----------------
būm šakalaka, žiūrėkit kas grįžo xd Nuomonių plyz xd kaikuriose vietose nusišnekėjau, bet jūs tai ignoruokit xdd
-Myl, LIL69 💖

Dangerous Woman [BAIGTA] ✔Where stories live. Discover now