~6~

2.2K 127 5
                                    

Jau norėjau jai papasakoti apie išbandymus, tačiau mane nutraukė sirena, pranešanti apie užpuolimą...
Visos susirinkusios merginos buvo sunerimusios, kol tuo tarpu cypianti sirena varė mane iš proto. Laukėme kelias minutes, tačiau sirena nenutilo ir nei viena agentė nepasirodė ir neliepė mums slėptis.
-Kažkas čia ne taip... kodėl mus užpuola būtent tą dieną, kai prasideda išbandymai? - pasakė Jade.
-Nebent... tai ir yra išbandymas, - pasakiau susipratusi. Na žinoma, niekas mūsų neperspėjo kada vyks išbandymas, kodėl jis negalėtų vykti dabar. Staiga kažkokia mergina pribėgo prie durų į lauką ir jas atidarė. Už jų stovėjo daugybė žmonių. Jie visi buvo su kaukėmis ir vos tik durims atsidarius jie pradėjo veržtis vidun. Tai supratusios visos pasiėmėme po lazdą ir puolėme juos. Pribėgau prie neaiškios lyties padaro ir smogiau jam lazda į galvą. Tas žioplys ne tik, kad neatsijungė, bet dar ir pakišo koją man ir aš aišku išsitieškiau ant žemės. Bet neketinau taip lengvai pasiduoti. Gulėdama ant žemės greitai paėmiau to sutvėrimo koją ir jis nuvirto ant manęs, tuomet greitai mus apverčiau ir atsidūrusi viršuje norėjau trenkti jam ar jai ar kad ir kas ten toks, bet jis staiga nusiėmė kaukę ir pamačiau agentę, Olivią, kuri kažkada mane mokė kaip atrakinti antrankius be raktų. Ji man nusišypsojo:
-Sveikinu, Perrie, vienas įšūkis įvykdytas. - pasakė ji ir aš laiminga nulipau nuo jos, bei padėjau atsistoti. Kai kurios merginos vis dar kovėsi nekreipdamos dėmesio į mus, tačiau kelios jau buvo viską pabaigusios. Deja, tarp jų nebuvo nei Kendall, nei Jades ir Jesy, kas man kėlė nerimą. Olivia man liepė eiti su kitomis jau baigusiomis merginomis ir pasistiprinti, tačiau nemanau, kad galėsiu valgyti kol nežinosiu kaip sekasi mano draugėms.

Po daugiau nei valandos su Kendall laukėme Jades ir Jesy. Netvėriau savame kailyje, nes nežinojau kaip joms sekasi. Staiga prie mūsų priėjo linksma Jade ir aš labai apsidžiaugiau, nes tai reiškė, kad ir jai pavyko. Vos tik Jadei atėjus pasirodė ta moteris, kuri mus šventino, nepamenu jos vardo.
-Šiandien įvyko pirmasis jūsų išbandymas. Kaip žinote apie tikslų jo laiką jums niekas nepranešė, todėl tikimės, kad per daug neišsigandote. Taigi, šiandien daugelis merginų žengė žingsnį agentės vardo link, tačiau keletui nepavyko, - pasakė ji ir ekrane esančiame už jos pasirodė daug vardų.
-Šios merginos įveikė išbandymą, - pridūrė moteris parodydama į ekraną. Ten pamačiau savo, Kendall ir Jades vardus, tačiau Jesy ten nebuvo. Pažiūrėjau į Jade, kuri atrodė labai liūdna. Na žinoma, juk jos su Jesy buvo geriausios draugės beveik keturis mėnesius...
-Jeigu nematote pažįstamo vardo šiame sąraše, tuomet galite nueiti į draugių kambarius ir atsisveikinti, - baigė moteris ir išėjo, o mes su Ken ir Jade nuėjome pas Jesy. Ji neatrodė liūdna, bet tikrai nesidžiaugė. Nieko nesakiusios tiesiog ją apkabinome ir taip stovėjome geras 10 minučių, kol į kambarį įėjo Jesy globėja, Isabelė jeigu neklystu. Ji šyptelėjo ir Jesy apkabinusi mus paskutinį kartą išėjo iš kambario kartu su Isabele. Tikrai nesitikėjau, kad šitaip liūdėsiu, ką bekalbėti apie Jade. Staiga prisiminiau Kendall ir jos mėlynę, todėl greitai apkabinau Jadę ir išsitempiau Kendall į kamabarį.
-Dabar viską pasakok, - pasakiau ir parodžiau į jos mėlynę.
-Gi sakiau, kad užkrito spintelė, - piktai atšovė ji.
-Taigi, ant tavęs užkrito spintelė, kuri mūsų kambaryje sveikut sveikutėlė ir tada tu nuvirtai ar atvirkščiai? - po šių mano žodžių ji pasimetė.
-Aš... aš nenoriu apie tai kalbėti, - pasakė ji ir atsigulusi į lovą nusisuko nuo manęs. Priėjau prie jos lovos ir uždėjau ranką ant peties:
-Ken... kad ir kas nutiko, tu gali man papasakoti... esi mano geriausia draugė ir aš niekam to nesakysiu, net Jadei, niekam, - šyptelėjau ir ji atsisuko.
-Žinau... tiesiog man sunku apie tai kalbėti, - liūdnai šyptelėjo ir apkabino mane. Staiga kažkas pabeldė į duris. Kendall nusivalė ašaras:
-Prašom! - pasakė ir pro duris įėjo Jade.
-Sveikos, tikiuosi netrugdau, - šyptelėjo.
-Nea, - nusišypsojo Kendall.
-Na... kadangi Jesy išvyko Olivia davė man keletą filmų ir šiek tiek nesveiko maisto, kad galėtume padaryti mergaičių vakarą... norėtumėt? - nedrąsiai paklausė J. Pažiūrėjau į Ken. Jos akys rodė, kad ji to nori.
-Mes to nenorim... mums to reikia! - pasakiau ir Jade nusijuokusi pametė filmus bei maistą ant lovos.
Visą vakarą žiūrėjom filmus ir valgėm. Jaučiu dar niekada nekimšau tiek maisto. Galbūt todėl greit nulūžau. Ir atrodė užsimerkiau penkiom minutėm ir tik "TRRRRRRR" žadintuvas paleido gerklę. Atsidususi bandžiau atmerkti akis, bet nelabai pavyko, todėl užsimerkusi atsistojau ir apčiuopomis susiradusi vonią nuėjau į ją. Nusiprausus akys atlipo ir bent žinojau, kad nesu akla. Išėjus iš vonios pamačiau ant žemės gulinčias Jade ir Kendall, kurios visiškai nekreipė dėmesio į klykaujančius žadintuvus, todėl man neliko nieko kito, kaip tik paleisti po pagalvę joms į galvas. Tačiau man tai padarius jos ne tik, kad nesikėlė, bet dar ir pasisavino mano pagalves. Va dabar tai supykau. Paėmiau du puodelius ir įpyliau į juos ledinio vandens. Priėjau prie merginų:
-LABAS RYTAS, - suklykiau ir užpyliau vandenį. Jos abi klykdamos pašoko ir pradėjo lakstyti po kambarį. Nusiraminusios pagainiojo mane ir tik tada nuėjo rengtis. Garbės žodis, aš myliu jas.

------------------
Bla bla bla, kai pievos xD nors ir įtariu, kad šitos vietos niekas neskaito, bet vistiek parašysiu 3 dalykus:
1. SU VASARAA! Truputį pavėluotai, bet vistiek.
2. Kadangi vasara dalis kelsiu kiek rečiau.
3. Nusprendžiau susikoncentruoti (neįsivaizduoju ar teisingai parašiau xd) į vieną istoriją, todėl dabar kursiu tik Dangerous Woman, o Killer rašysiu vėliau :')
-Myl, LIL69 💖

Dangerous Woman [BAIGTA] ✔Where stories live. Discover now