~3~

3.5K 179 8
                                    

Durims atsidarius pamačiau kažką panašau į milžinišką svetainę, už jos didelis valgomasis su kokiu tūkstančiu kėdžių ir stalų. Už valgomojo buvo dar kažkokios durys, bet jos uždarytos, todėl nemačiau kas ten. Zara patempė mane už rankos ir nuvedė mane prie laiptų. Spėkit kur jie vedė. Aišku, kad žemyn. Toks jausmas, kad leidžiamės į pragarą. Nusileidome laiptais ir ten buvo dvejos durys. Virš vienų užrašyta "Agentės" virš kitų - "Mokinės". Zara mane įvedė pro mokinių duris. Ten buvo daug durų su numeriais. Įtariu, kad tai kambariai. Priėjome prie kambario su numeriu "666". Labai gražu. Zara atidarė man duris ir pamačiau pakankamai erdvų kambarį su dviem lovomis prie sienų ir dviem nedidelėmis spintomis. Taip pat kambaryje buvo dar vienos durys. Atidariau jas ir pamačiau dušo kabiną ir klozetą.
-Kaip supratau gyvensiu ne viena, - pasakiau atsisukusi į Zarą.
-Taip, su tavimi gyvens dar viena mergina, ji atvyko vakar ir manau, kad ji dabar treniruotėje.
-Am... gerai, - šyptelėjau. Tikiuosi, kad ta mergina nebus pasikėlusi.
-Taigi, štai, imk, - Zara padavė man kažkokį prietaisą panašų į telefoną, -jis parodys tau kada laikas valgyti, treniruotėms ir miegui. Na žinai, miegas būtinas, kad būtum stipri. Taip pat ten yra žalias mygtukas. Matai? - linktelėjau. -Paspausk jį kai reikės susisiekti su manimi. Šį vakarą vyks tavo įšventinimas. Vėliau atnešiu tau rūbus. Sėkmės, - nusišypsojo Zara ir išėjo. Aš pasidėjau tą prietaisą ant stalelio, o pati atsiguliau ant lovos ir bandžiau susivokti kaip per vieną dieną pasikeitė mano gyvenimas. Staiga atsidarė kambario durys ir pro jas įėjo aukšta, liekna, tamsiaplaukė mergina. Ji atrodė labai pasitikinti savimi:
-Sveika, tu naujokė? - prakalbo ji maloniu balsu ir mano nuomonė iškart pasikeitė.
-Taip, aš Perrie, - nusišypsojau.
-Kendall, - šyptelėjo ji. -Iš kur atvykai?
-Iš Kalifornijos, tu?
-New York, - pasakė ji pavaidindama laisvės statulą ir tada abi pradėjome juoktis. Šitaip kalbėjomės visą rytą. Sužinojau, kad jai 20 ir atvyko čia todėl, nes jos nepriėmė nei į universitetą, nei į jokį darbą, o tėvai išmetė iš namų ir ji neturėjo kur eiti. Aš taip pat jai papasakojau savo istoriją. Ji atrodo linksma ir tikrai ne tokia kaip Ari. Kalbėjom kažką apie Kendall plaukus kai abiems į telefoniukus atėjo žinutės su tekstu "PIETŪS". Abi su Ken nuėjom prie savo spintų ir radome ten nemažai rūbų. Išsirinkau juodus džinsus, baltą maikutę ant šleikučių ir baltus sportbačius.

 Išsirinkau juodus džinsus, baltą maikutę ant šleikučių ir baltus sportbačius

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Keista, bet visi rūbai buvo mano dydžio. Pažiūrėjau į Kendall. Ji atrodė nuostabiai. Pilki džinsai ir palaidinė, bei balti sportbačiai.

-Atrodai puikiai, - pasakėm vienu metu ir nusijuokusios išėjom iš kambario

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Atrodai puikiai, - pasakėm vienu metu ir nusijuokusios išėjom iš kambario. Atrodo Kendall čia gaudosi daug geriau nei aš, todėl leidau jai eiti priekyje. Nuėjome į valgomąjį ir Ken mane nuvedė prie stalelio, ant kurio buvo parašyta "666-667". Kaip supratau čia kambarių numeriai. Atsisėdome ir netrukus prie mūsų stalelio atėjo dar dvi merginos.
-Sveika, Kendall, - pasisveikino viena iš jų.
-Tu naujokė, tiesa? - maloniai paklausė kita.
-Taip, aš Perrie, - pasakiau.
-Aš Jade, o čia Jesy, - prisistatė mergina. Po kelių minučių atsidarė stalas (neteiskit, mano vaizduotei krizė xd) ir iškilo antrasis jo sluoksnis, jeigu galima tai pavadinti. Ant jo buvo 4 lėkštės, o per vidurį 4 kepsniai, 12 bulvių ir daugybė daržovių. O čia gerai maitina. Visos įsidėjome maistą ir pradėjome valgyti. Pavalgiusios grįžome į kambarius. Pas mus netrukus atėjo Zara su kažkokiais rūbais.
-Jie tavo įšventinimui, - pasakė ji padėdama rūbus ant lovos, -Kendall, Madison tuoj ateis su taviškiais, - šyptelėjo Zara.
-Kada tas įšventinimas? - paklausiau.
-Vakare. Tai tik įšventinimas į mokines, todėl nebus kažkas ypatingo. Kai jus įšventins į agentes viskas bus žymiai įspūdingiau.
-Taigi, ką per tą įšventinimą reikės daryti? - paklausiau.
-Jums sakys daug punktų kuriuos privalėsite vykdyti ir po kiekvieno turėsite pasakyti Pažadu. Tada pasirašysite, kad iki vadinamųjų egzaminų MW visiškai valdo jūsų buvimo vietą ir panašiai.
-Iki kokių egzaminų? - paklausė Kendall.
-Egzaminai vyks metų pabaigoje. Jų metu turėsite įrodyti, kad esate vertos būti agentėmis. Jeigu to neįrodysite jums bus ištrinta atmintis, gausite pinigų ir jus išveš į kitą šalį ar net žemyną, - mes su Kendall susižvalgėm.
-Okey... - lėtai ištariau ir pabandžiau įsisvaizduoti, kas bus, jeigu neišlaikysiu to kvailo egzamino.
-Perrie! - sušaukė Zara mojuodama man prieš akis, - jau geriau taip neužsisvajotum kai reikės su kuo nors muštis, - pasakė Zara ir aš susigėdau.
-Taigi, kada pradėsim rengtis? - paklausė Kendall ir tuo metu įėjo dar viena mergina nešina rūbais. Įtariu, kad tai Kendall, amm... globėja? Na, kažkas panašaus.

Apsirengus atrodžiau debiliškai. Bet ką padarysi... kadangi ta vieta kurioje mus įšventins, o pažiūrėti susirinks daugybė merginų mums davė net kažką panašaus į mikrafonus. Nesuprantu, kodėl tokius dalykus jos padarė viešus. Huh... dar kartą apžiūrėjau save veidrodyje:

Nejaukiai jaučiausi su tokiais rūbais, bet teks

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nejaukiai jaučiausi su tokiais rūbais, bet teks. Pažiūrėjau į Kendall. Jos rūbai buvo tokie pat, tik ant jos atrodė gražiau. Atsidusau ir paskutinį kartą peržvelgusi save veidrodyje, su Ken išėjau į koridorių, kur mūsų jau laukė Zara ir Kendall prižiūrėtoja Madison. Jos vėl vedė mus koridoriais kol atsidūrėme prie tų durų, kurias mačiau įėjusi. Už jų buvo didžiulė patalpa. Prie sienų stovėjo visos merginos, o per vidurį kažkokia suaugusi moteris. Atsidusau. Greičiau tai pabaikim...

------------------
Wtf iz dat? Kkej, kažką parašiau, nesvarbu, kad beveik niekas neskaito xD davai nuomonių 😭 *-*
P.s kad viršuj nuotraukoj Kendall tikriausiai jau supratot xD
-Myl, LIL69 💖

Dangerous Woman [BAIGTA] ✔Where stories live. Discover now