~2.25~

1.1K 83 4
                                    

Nieko nelaukdama pašoviau porą merginų, tačiau greitai mano nugara pasisveikino su namo siena ir tada pamaniau, kad man šakės, mat mano kulkos buvo pasibaigusios, tačiau vienu metu, į abi likusias merginas atskrido po kulką. Viena buvo iš Zayn, tačiau kita buvo iš toliau. Atsisukau į tą pusę ir pamačiau tai, ko tikrai nesitikėjau...

-Penelope? - pasakėm vienu su Kendall kuri jau buvo atėjusi arčiau manęs. (Kas nepamenat kas ta Penelopė paskaitykit 7 dalį)

-Vestuvės? Vaikai? Net nebūčiau pagalvojus, - ji nusijuokė ir priartėjo, tačiau Zayn ir Louis vienu metu į ją atsuko savo ginklus ir ji iškėlė rankas. -Ne peštis čia atėjau.

-Ko tau reikia? - paklausiau ir pajaučiau Zayn ranką ant peties, nes manau abu prisiminėm tą dieną, kai Marlyn nužudė Carą, o Penelopė jai padėjo.

-Žinau kaip atrodo, nes mes seniau nesutarėme, bet viskas pasikeitė. Tu turi šeimą ir aš niekada negalėčiau atimti iš vaiko tėvų ypač kai pati juos praradau... - ji atsiduso, tačiau vis dar ja netikėjau.

-Gerai, užteks šitų jausmingų kalbų, - Zara priėjo prie jos ir atėmė ginklą, nors Penelopė ir nesipriešino. -Sakyk ko iš tikro nori ir skirstomės.

-Pezz, tau kraujuoja ranka, - Penelopė parodė į mano ranką ir tada pajutau nedidelį skausmą.

-Tiesiog surinkit visus ginklus iš jos ir einam į vidų, - atsidusau ir kartu su Zayn pasukau link durų.

-Viskas gerai? - paklausė Zayn mums įeinant į namą.

-Taip, aš tik noriu išsiaiškinti ko tai čia reikia, - tyliau pasakiau ir Zy paėmė vaistinėlę.

-Duok ranką, - pasakė.

-Aš pati, pavarčiau akis ir žadėjau imti vaistinėlę į rankas, bet sulaukiau griežto Zayn žvilgsnio, todėl atsidusau ir ištiesiau ranką. Tuo metu į namą įėjo Zara ir Madison vesdamos Penelopę. Kaip supratau kiti rūpinosi merginomis lauke.

-Taigi, sakyk ko nori ir visi galėsim laimingi vykti savais keliais, - pavarčiau akis ir susiraukiau, nes Zayn tvarstė mano ranką. Jis atsiprašančiu žvilgsniu pažiūrėjo į mane ir aš šyptelėjau, bet staigiai surimtėjau prisiminusi, kad čia yra ir Penelopė.

-Tai gali skambėti keistai, bet aš noriu jums padėti. Yra kai kas ką noriu jums papasakoti, todėl prašau manęs neper...

-Kodėl turėtume tavim tikėti? - pakėliau antakį.

-...traukinėti, - baigė Penelopė.

-Gerai gerai, pradėk savo kalbą, - pavarčiau akis.

-Po to kai MW sugriuvo neturėjau kur dėtis, todėl nusekiau Marlyn. Maniau, kad ji ta geroji, o visi jūs norite tik blogo. Tačiau viskas pasikeitė kai pamačiau kaip be jokio gailesčio ji nušovė Carą. Aš ją pažinojau iš anksčiau, atvykau vos dvi ar tris dienas po jos. Po to kai jūs išvykote, kalbėjau su Marlyn tikėdamasi išgirsti bent priežastį kodėl ji tai padarė ar bent šiek tiek gailesčio jos balse. Deja, jo ten nebuvo. Tada aš supratau, kad ji nėra tokia gera kaip man visada atrodė. Todėl pabėgau kuo toliau nuo jos. Pasikeičiau tapatybę, tapau Andrea Smith, susiradau vaikiną, darbą, žodžiu gyvenau normalų gyvenimą...

-Primink man,kodėl mums turėtų rūpėti tavo gyvenimo istorija? - paklausiau.

-Juk prašiau nepertraukinėti...

-Man nelabai rūpi ko tu prašei, - pavarčiau akis.

-Penelope, tęsk, - atsiduso Zara, o Zayn padėjo ranką man ant peties.

-Taigi, gyvenau normalų gyvenimą iki tol, kol sulaukiau nukviesto svečio. Pažvelgus pro langą mane nukratė šiurpas, nes moters veidas buvo nudegintas. Tada aš supratau, kad ten buvo Marlyn. Supratau, kad ji gyva...

Po šių žodžių pasaulis apsivertė. Mano galvoje vis skambėjo Penelopės žodžiai Ji gyva. Iš pradžių bandžiau save įtikinti, kad tai neįmanoma, tačiau vėliau suvokiau, kad niekas neatpažino kas buvo lavonai name, reiškia kad ji galėjo išsigelbėti. Atrodė tarsi kraujas sustojo venose, o siela paliko kūną, tačiau vistiek sugebėjau sutelkti dėmesį į Penelopės žodžius.

-...Viskas ką ji man sakė, tai nesiliaus, kol jūs nekentėsite taip, kaip kentėjo ji...

Bum

Dangerous Woman [BAIGTA] ✔Where stories live. Discover now