~10~

2K 114 7
                                    

Ne, tik ne tai... ne ne ne, prašau ne. Jau praradau Jesy, todėl tikiuosi, kad ji nuėjo į tualetą.
-Tu irgi jos nematai? - liūdnai paklausė Kendall. Pakračiau galvą ir dar kartą apsižvalgiau ieškodama Jades, bet jos čia nebuvo. Apkabinau Kendall kuri atrodė labai liūdna. Prie mūsu priėjo Madison ir liūdnai šyptelėjo.
-Jade jau laukia jūsų, turėtumėte atsisveikinti, - pasakė ji ir mes su Ken linktelėjusios nuėjome prie durų, į kurias mums rodė Madi. Už jų buvo daug liftų, todėl su Kendall įlipome į vieną ir grįžome į būstinę. Greitai nuėjome į Jades kambarį. Ji jau susidėjusi daiktus sėdėjo ant lovos:
-Aš susimoviau, - ištarė ji ir mudvi su Ken ją apkabinome.
-Mieloji, viskas bus gerai, - pasakiau.
-Žinau. Tiesiog prašau, nei viena nesusimaukit. Jums reikės vienai kitos. - tarė Jade ir aš stipriau ją suspaudžiau.
-Mes tave susirasim ir priversim mus prisiminti, - pasakė Ken ir mes visos nusijuokėm.
-Pasiilgsim tavęs, Jadey, - pasakiau ir pajaučiau, kad mano veidas sudrėksta nuo ašarų.
-Aš irgi jūsų, - lėtai tarė Jade ir į kambarį įėjo jos globėja.
-Laikas eiti, mieloji, - pasakė ji ir Jade atsistojo.
-Myliu jus! - pasakė ji prieš uždarydama duris. Pažiūrėjau į Kendall.
-Jai viskas bus gerai, - tariau.
-Žinau, tik kaip mes be jos gyvensim? - paklausė ji.
-Išgyvensim, mes turim viena kitą.
-Perrie, prašau, pažadėk, kad rytoj ar kad ir kada bus tas paskutinis išbandymas nei viena nesusimausim, - paprašė ji ir aš linktelėjau. Dar kartą apsikabinusios grįžome į kambarį.
Kadangi diena buvo sunki, anksti nuėjome miegoti.
Ryte Kendall atrodė sutrikusi, atrodė, lyg norėtų kažką pasakyti, tačiau nedrįstų. Kai ji jau kokį penktą kartą išsižiojo ir vėl užsičiaupė aš nusprendžiau paklausti kas nutiko.
-Turiu tau kai ką papasakoti, - atsakė ji ir aš susidomėjusi pažiūrėjau į ją.
-Na, pameni kai, - pradėjo ji, tačiau ją nutraukė į kambarį įėjusi Madison.
-Nagi, merginos, judam, - tarė ji ir mes supratom, kad atėjo paskutinis išbandymas. Greitomis išėjome iš kambario ir nuėjome į sporto salę. Senokai čia lankiausi... ten jau stovėjo kaip supratau visos merginos ir mūsų tikrai nebuvo daug, gal trisdešimt...
-Štai ir atėjo paskutinis išbandymas. Jame parodysite kaip mokate dirbti grupėse, - staiga prakalbo ta baisi boba. -Šiame indelyje yra pusės jūsų vardai, kita pusė išsitrauks savo partnerės vardą. -pridūrė ji. Įdėmiai klausiausi vardų, tačiau manęs traukti nepakvietė. Kendall išsitraukė kažkokią Viktoriją ir aš labai nusivyliau. Einant į pabaigą prie indelio priėjo Penelopė. Ji išsitraukė lapelį ir pamačiusi kas parašyta susinervino.
-Perrie E. - giliai ikvėpusi pasakė ji ir aš pradėjau nekęsti visų ir visko. Atsidususi nuėjau prie Penelopės ir pasistengiau kuo mandagiau šyptelti, bet ji tik pavartė akis. Kalė. Kai visos pagaliau išsitraukė baisioji boba paaiškino ką reikės daryti: nukenksminti varžovą ir išlaisvinti draugą. Atrodo paprasta. Kai kažkas paskelbė, kad galime pradėti stengiausi pamiršti, kad mano partnerė yra paskutinė kalė ir susikoncentruoti į užduotį. Ir kai jau beveik buvom nukenksminusios varžovę prakalbo Lopė:
-Žinai, tikriausiai tau skaudu, kai pagalvoji, kad tokiomis aplinkybėmis žuvo ta kalaitė, kaip ji vardu? Zana, Zara? - pažiūrėjo ji į mane ir man užvirė kraujas.
-Apie mane sakyk ką nori, šliūha, bet apie Zarą tu blogai nekalbėsi, - suklykiau ir puoliau ją. Spėjau keletą kartų trenkti, kai pajutau, kad kažkas mane nuo jos atitraukia. Mano veidu ritosi ašaros, nes suknistai pasiilgau Zaros, kad ir kaip trumpai ją pažinojau. Net nepajutau, kad nebesu salėje, o mane ramino Madison.
-Ką ji pasakė? - paklausė Madi.
-Ji... ta kekšė pasakė, kad... kad Zara... kad ji buvo kalė ir... kad man turėtų būti skaudu, kad... kad ji žuvo panašiai, - išlenenau pro ašaras.
-Aš ją nudėsiu, - sumurmėjo Madi.
-Ir man skauda ranką, - suverkšlenau ir pažiūrėjau į kruvinus krumplius. Tikėjausi, kad bent lašelis šio kraujo yra tos kalės.
-Tau reikia pailsėti, - pasakė Madi, kai jau buvome kambaryje ir ji baigė tvarkyti mano krumplius. Linktelėjau ir atsiguliau.
-Einu, pažiūrėsiu ką galima padaryti dėl šito reikalo. - tarė Madison ir išėjo. Man tikrai buvo skaudu vėl galvojant apie Zarą. Ir kodėl ji mane paliko šitam suknistam pasauly? Staiga į kambarį įvirto Kendall.
-Tau viskas gerai? - paklausė ji.
-Taip, - šyptelėjau.
-O, kad būtum mačius Penelopės veidą! Ji buvo suknistai kruvina ir belekaip pažeminta, - nusišypsojo ji ir privertė mane nusijuokti.
-Taip tai kalei ir reikia. Tikiuosi manęs dėl to neišvarys, - šyptelėjau.
-Madi kažką sakė tai kažkokia krypi bobai, todėl manau, kad ji viską sutvarkys, - nusišypsojo ji ir apkabino mane. Džiaugiausi, kad bent ji čia. Staiga į kambarį įėjo Madison. Ji atrodė sutrikusi ir nustebusi.
-Kas nutiko? - paklausiau jos.
-Tu pirma tokia. Ta prasme niekas, kas dar nėra baigęs išbandymų nėra to daręs...
-Madi, ko daręs? - nesupratusi paklausiau.
-Tu... - pradėjo ji, tačiau į kambarį įėjo kažkokia agentė.
-Perrie Edwards, - pradėjo ji, -tave kviečia Marlyn. Asmeniškai.

----------------------------------------------------------
hey, aš ir vėl čia! Taigi, kokios nuomonės? Kaip manot, kokia bus Marlyn ir ko jai reikia iš Pezz? Plyz, komentuokit, gal ką reikia keisti šitoj istorijoj.
-Myl, LIL69 💖

Dangerous Woman [BAIGTA] ✔Where stories live. Discover now