~1~

4.3K 192 7
                                    

Sedėjau kambaryje ir verkiau. Ariana vėl ligoninėje, brolis vėl bandė mane išprievartauti, o tėvai kaip visada guli girti kažkur griovyje. Norėčiau, kad dabar ateitų socialinė darbuotoja ir pamatytų visą šitą mėšlą... staiga gavau žinutę į telefoną, kurį man davė Alison - mano socialinė darbuotoja. Paėmusi telefoną pamačiau žinutę nuo Arianos

(A-Ariana, P-Perrie)
A: sveika, man reikia pagalbos :') :*
P: laba, kas nutiko? :*
A: kaip žinai aš ligoninėj jau maždaug neaišku kurį kartą ir tėvai nori vesti mane pas psichų gydytoją...
P: prie ko čia aš..?
A: tu padėsi man pabėgti iš ligoninės :')
P: na... nežinau, Ari, o jeigu tau kas nors nutiks???
A: nagi, Pezz, nieko nenutiks, pamatysi!
P: huh... fain... būsiu prie ligoninės už 15 min...
A: yay! Tu geriausia 😍 laukiuuu😘

Po šito jai neatrašiau... nekenčiu daryti kažką tokio, nes jeigu mus pagaus Ariana žinoma apkaltins mane... atsidusau... kodėl gi man nepabandžius ko nors kaip Ari? Manęs gi niekas neskubės nuvežti į ligoninę... reikės pamėginti, bet dabar teks praeiti pro brolį. Į kuprinę įdėjau šiltą megztinį ir kelnes Arianai. Pati įšokau į juodus džinsus ir užsimoviau juodą striukę. Pasiėmiau kuprinę ir išsliūkinau iš kambario. Jau buvau beveik išėjusi iš namo, kai išgirdau balsą kurio išgirsti tikrai nenorėjau:
-Kur eini, sesut? - paklausė brolis.
-O koks tavo reikalas? - stengiausi atsakyti kuo ramiau, tačiau balsas vistiek drebėjo.
-Nagi, juk žinai, kad niekur neisi kol nepasismaginsim, - savo debiliška šypsena nusišypsojo jis. Prisiekiu, kada nors išmušiu tuos dantis... Pradėjau artėti link durų, o jis paskui mane. Atidariusi jas pradėjau bėgti, tačiau brolis, kurį vadinu tiesiog šikniumi mane pasivijo ir stipriai suspaudė riešą:
-Nagi, brangute, kur bėgi? Juk..., - ir staiga nutilo, o po kelių sekundžių nukrito ant žemės. Už jo su kažkokiu pagaliu stovėjo mergina. Jos tamsus apsiaustas ir šviesūs plaukai plaikstėsi vėjyje, tačiau dėl kapišono beveik nemačiau jos veido, tik lūpas. Mergina man nusišypsojo ir tada apsisukusi greitai nuėjo ir dingo tamsoje. Stovėjau be žado, kol suskambėjo telefonas. Pamačiau, kad skambina Ari. Atsidususi atsiliepiau:
-Pezz, kur esi? Jie tuoj užrakins langus ir duris! - piktokai pasakė Ari.
-Aš... am... tuoj būsiu, - pasakiau ir pradėjau greitai eiti link ligoninės.
Visą kelią masčiau apie paslaptingą merginą, kuri mane išgelbėjo. Kodėl išvis ji tai padarė? Juk aš jos net nepažįstu. Jau būčiau praėjusi pro ligoninę, bet mane sustabdė Arianos balsas iš kažkur aukštai:
-Pezz! A tu vapše durna? Duris jau senai praėjai! - šaukė ji pro langą.
-Aaaa... jo, pala, ateinu, - sušaukiau ir nuėjau link ligoninės durų. Įėjus į vidų mane sustabdė seselė:
-Kažkas nutiko? - maloniai paklausė ji.
-Ne... aš tik atėjau aplankyti draugės, - šyptelėjau.
-Atleisk, mieloji, bet lankymo valandos baigėsi, - nusišypsojo ji.
-Am.. žinoma, ačiū, - šyptelėjau ir žadėjau eiti, bet į galvą šovė mintis, - o, atsiprašau, kur čia tualetas? - maloniai paklausiau.
-Jis štai ten, - parodė. Padėkojusi nuėjau į tualetą, kuris buvo tobuloje vietoje, nes pro durų tarpą puikiai matosi registratūra pro kurią man reikėjo praeiti. Laukdama, kol kelias bus laisvas parašiau žinutę Arianai:

P: būk susiruošusi, greit ateisiu
A: Tu turėjai čia būti jau seniai!
P: kilo nesklandumų, paaiškinsiu vėliau.
A: k, laukiu

Po dar kokių 10 minučių pagaliau ta seselė nuėjo ir paliko registratūrą tuščią. Greitai išbėgau iš tualeto ir nubėgau link laiptų. Ten dar kartą apsižvalgiau ir įsitikinau, kad saugu. Užbėgau laiptais į antrą aukštą ir nubėgau prie Ari palatos durų. Kadangi ji palatoje gulėjo viena nedvejojusi atidariau duris už kurių jau stovėjo apsirengusi Ari. Ji jau žiojosi kažką sakyti, bet užtildžiau ją įstumdama į palatą, nes koridoriaus gale išgirdau žingsnius. Jau maniau, kad tas žmogus praėjo, todėl atidariau duris už kurių stovėjo kiek supratau ligoninės apsauginis ar kažkas panašaus. Jis žiūrėjo į mane piktu žvilgsniu, o aš apsižvalgiau ir pamačiau už nugaros stovinčią išsigandusią Arianą. Staiga ji pribėgo prie apsauginio ir pradėjo vos ne šaukti:
-Ačiū Dievui jūs atėjote! Ji mane pažadino, liepė rengtis, o aš kadangi buvau užsimiegojusi taip ir padariau, o pasirodo ji norėjo mane išsivesti! - sekė pasakas Ari. Kalė. Iš kart po jos pasakų valandėlės pajutau, kaip apsauginis stipriai suspaudžia mano ranką. Po kelių minučių aš jau sedėjau laukiamajame ir laukiau savo socialinės darbuotojos, kuri turi grąžinti mane namo, nes jos žiniomis mano tėvai darbe, kurio jie aišku neturi... staiga pajaučiau kaip telefonas mano rankoje suvibravo. Seselė ir apsauginis rodos to nepamatė. Pažiūrėjusi į telefoną radau žinutę nuo nepažįstamo numerio:

Unknow: Eik į tualetą. Dabar.

Nors ir nežinojau kas rašo vis tiek pasakiau:
-Am... gal galiu bent į tualetą nueiti?
-Kad vėl galėtum ką nors pagrobti? Na jau ne. - griežtai atsakė seselė.
-Galite eiti kartu jei norit, - patrūkčiojau pečiais. Jie su apsauginiu susižvalgė ir jis pradėjo eiti link tualeto, o aš paskui jį. Įėjau į vidų palikusi apsauginį prie durų ir laukiau kas nutiks. Po kelių minučių išgirdau kažkokį bildesį prie durų. Atidariusi jas pamačiau gulintį apsauginį, o už jo merginą. Atpažinau ją. Tai buvo ta pati mergina kuri išgelbėjo mane nuo brolio. Ji man nusišypsojo ir paėmusi už rankos išsitempė lauk iš ligoninės.

--------------------------------------------------
So, dalys bus maždaug tokio ilgumo :') ką manot? Be nuomonių nebus kitos dalies.
-Myl, LIL69 💖

Dangerous Woman [BAIGTA] ✔Where stories live. Discover now