~3.20~

927 51 5
                                    

-Aš einu, - tyliai tariau.

-Gerai, aš dar čia pabūsiu, - šyptelėjo Jade ir Amanda jos rankose pasimuistė. Aš dar kartą žvilgtelėjau į Liam vardą užrašytą ant antkapio ir patraukiau link Jesy, kuri laukė kiek toliau. Liam mirė kelios dienos po Kendall, neišgyveno nuo patirtų sužalojimų.

-Kaip ji? - paklausė Jesy man prie jos priėjus.

-Sunku pasakyti, nepraėjo nei metai, bijau įsivaizduoti ką ji, jūs abi jaučiat, - atsidusau ir ją apkabinau.

-Nei Harry, nei Liam nebūtų norėję, kad mes liūdėtume, - ji nežymiai šyptelėjo. Netrukus prie mūsų pribėgo Monica, Hayley ir Emma.

-Camila ir Josh pasiliko su teta Jade, - pranešė Emma.

-Kur tavo sesuo? - paklausiau jos.

-Su tėčiu, - ji parodė sau už nugaros ir aš atsisukusi ten pamačiau Zayn atšlubuojantį su Rose ant rankų. Jis pabudo iš komos beveik trys savaitės po avarijos, tiesa nuo to laiko jam buvo problemų su dešine koja, tad dabar sunkokai vaikšto.

-Mačiau Niall, - priėjęs jis sušnibždėjo man į ausį ir pavėlė Monicai plaukus. Po Kendall mirties jį mačiau tik kartą, jis atėjo į ligoninę pasiaiškinti. Jis pasakė, kad Kendall teko nužudyti Harry, nes Cara grasino Louis ir William. Taip pat sakė, kad jis esą padėjo Carai tik tam, kad apsaugotų Leigh, bet dėl šito nebuvau tokia tikra. Tiesa, Leigh irgi turėjo ką pasakyti. Pasirodo Arielė visai ne Niall dukra, tad ir išsiskirti jiems buvo žymiai lengviau. Žodžiu Niall buvo pilnai išbrauktas iš mūsų visų gyvenimo, tačiau štai jis ir vėl čia. Atsidususi patraukiau ten, kur Zayn jį matė; prie Madison kapo. Deja, nespėjau, mat ten jau ėjo Zara ir Joe. Su juo susisiekiau po Kendall, Madison ir Liam laidotuvių. Zara buvo sugniuždyta ir jis tikriausiai vienintelis, kuris galėjo jai padėti. Ir padėjo taip, kad dabar Zaros viduje auga jų pirmas vaikas.

-Ko tau čia? - išgirdau Zaros balsą.

-Aš jau einu, - greit tarė jis ir pasisuko eiti.

-Palauk, - pasakiau priėjusi prie jo. Zara klausiamai į mane pažiūrėjo, bet aš nekreipdama dėmesio pasivedžiau jį į šoną.

-Klausyk, jei nori aplankyti ką nors kapinėse, tau niekas nedraudžia, jos neprivačios, tačiau neapsimesk, kad nematei aštuoniolikos pažįstamų besitrinančių aplink, - pažiūrėjau į jį.

-Aš tik norėjau jas pamatyti, paskutinį kartą, - atsiduso Niall ir aš pakėliau antakį laukdama paaiškinimo, -Išvykstu į Europa, abejoju, kad kada nors grįšiu, - tarė jis.

-Pamatei? - paklausiau.

-Taip.

-Gerai, saugios kelionės, Leigh dabar su Dave, tavęs jai reikia mažiausiai - tariau ir apsisukau eiti.

-Aš nežudžiau Madison, - tarė jis man pavijimui. Sustojau, tačiau neatsisukau. -Tai padarė Cara, mano užduotis buvo nufotografuoti, kaip kėsinuosi atjungti Zayn gyvybę palaikančius aparatus ir taip jus pagąsdinti, tačiau pasirodė Madi ir man teko jai pagrasinti, tačiau pas mane kažkaip atsidūrė jos ginklas, kuris buvo užtaisytas, o ne mano, kuris buvo tuščias, tad ją pašoviau. Tada ji pabėgo, norėjau ją pagauti ir viską paaiškinti, tačiau Cara mane aplenkė ir ją radau jau nebegyvą. - baigė Niall. Nežinojau, ar bent žodis kurį jis ką tik ištarė yra tiesa. -Nesitikiu, kad manim pasitikėsi, bet svarbu, kad aš tau tai papasakojau, - dar pridūrė ir girdėjau jo nutolstančius žingsnius.

-Ko jis norėjo? - išgirdau Leigh balsą šalia savęs.

-Pamatyti jus, išvyksta į Europą, - tariau ir šyptelėjau nubėgančiai Arielei.

-Ir gerai, nebebijosiu jo sutikti kiekviename žingsnyje, - atsiduso ji. -Ar jau visus aplankei? - Leigh pakeitė temą.

-Dar pora liko, - tariau ir pamačiau Zayn su mergaitėmis einantį link mūsų.

-Palauksim jūsų mašinoje, - Leigh man šyptelėjo ir nuėjo link stovėjimo aikštelės.

-Mike ir Arianą jau aplankei? - paklausė Zayn.

-Taip, - šyptelėjau.

-Olivia?

-Pačią pirmą, - tariau pažvelgdama į Emmą.

-Tai liko vienas, - atsiduso Zy ir aš linktelėjau. Netrukus jau buvome ten. Priėjau prie antkapio ir ant jo padėjau puokštę gėlių. Nežymiai šyptelėdama perbraukiau per vardą, užrašytą ant jo. Amelia Malik. Jutau, kaip kelios ašaros nuriedėjo mano skruostu, tačiau greit jas nusivaliau ir norėjau stotis, tačiau kiek dvejodama vis dėl to paėmiau iš puokštės dvi rožes.

-Man reikia aplankyti dar kai ką, - pažvelgiau į Zayn. Jo akys buvo paraudusios.

-Palauksim tavęs mašinoj, - jis man šyptelėjo ir paėmęs mergaites už rankų nusivedė jas iš kapinių. Tiksliai nežinojau kur yra mano ieškomas kapas, tačiau už gerų dešimties minučių jį radau.

-Buvai teisi, aš tau neatleidau, - pradėjau, -bet savo kaltę tu išpirkai, - atsidusau ir padėjau rožes ant antkapio. Dar kartą pažvelgiau į Marlyn kapą ir apsisukusi patraukiau link mašinų stovėjimo aikštelės. Pakeliui sutikau Louis su William rankose.

-Kur buvai? - paklausė jis. Netoli pastebėjau Dave su Ariele. Jie puikiai sutarė, ir tai puiku, nes Dave greit taps jos patėviu. Jo ir Leigh vestuvės už poros mėnesių.

-Atsisveikinau su praeitimi, - nusišypsojau ir paėmusi William iš Louis rankų nuėjau link savo šeimos, kuri nors ir buvo sumažėjusi, vis tiek užėmė daugiau vietos mano širdyje, negu galėjau įsivaizduoti.

Pabaiga

štai ir baigiau (dabar rimtai). Noriu (dar kartą) padėkot visiems kurie skaitė, palikinėjo nuomones ir palaikė. Nebūčiau turėjusi noro ir pakankamai įkvėpimo pabaigt šitą marmalą. Noriu atsiprašyt už Mike, Arianą, Olivią, Madison, Harry, Liam, Kendall, AMELIA ir net Marlyn bei Carą (žiauriai tikiuos kad nieko nepamiršau). Susitiksim kituose mano darbuose (nemeluosiu, jų reiks ilgokai laukt) dar kartą ačiū visiems, love ❤

 Susitiksim kituose mano darbuose (nemeluosiu, jų reiks ilgokai laukt) dar kartą ačiū visiems, love ❤

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Dangerous Woman [BAIGTA] ✔Where stories live. Discover now