~4~

2.7K 153 7
                                    

Zara ir Madison nuvedė mus prie tos moters. Iš arti ji atrodo šiurpokai. Ji nebuvo sena, bet tikrai vyresnė už mane, gal kokių 40 metų. Jos oda buvo balta, akys paraudonavusios, ji buvo labai liekna ir aukšta. Baisu. Bet kai ji prabilo tapo dar kraupesne: jos balsas buvo gergždžiantis. Ji galėtų vaidinti siaubo filmuose.
-Šiandien čia susirinkome, kad į savo draugiją pašventintume dar dvi merginas. Jos pasiryžusios savo gyvenimą aukoti padėdamos kitiems. Panelės, įdėmiai klausykite ir atsakykite tik tiesą, - pasakė ir pažiūrėjo į mus su Kendall. Mes linktelėjome:
-Kendall ir Perrie, ar prisiekiate visa širdimi ir visomis jėgomis treniruotis tol kol bus nuspręstas jūsų tolimesnis likimas? - paklausė ji.
-Prisiekiu, - pasakėme vienu metu su Kendall.
-Ar prisiekiate nelaimės atveju ginti Marlyn? - vėl paklausė ji. Keista, pradžioje maniau, kad tai ir yra Marlyn.
-Prisiekiu, - pasakė Kendall ir aš prisidėjau.
-Ar prisiekiate, kad nuo dabar Marlyn Womans visiškai kontroliuoja jūsų gyvenimus?
-Prisiekiu.
-Ar prisiekiate visada saugoti savo ir mūsų paslaptį?
-Prisiekiu.
-Tuomet jūs oficialiai Marlyn Womans mokinės, - garsiai ištarė ji ir uždėjo rankas mums ant galvų. Tada dar kažką tyliai sumurmėjo ir nuėmusi rankas išėjo. Tada visos salėje buvusios merginos pradėjo ploti. Kelios priėjo ir pasveikino prisijungus prie jų. Jos visos buvo malonios, bet aš nesupratau, kodėl šita ceremonija truko tik tiek. Tada prie mūsų priėjo Zara su Madison ir pasakė, kad jau galime eiti miegoti. Mes su Kendall susižvalgėme, bet vistiek nuėjome į kambarį. Nusirengiau tuos kvailus rūbus ir atsiguliau į lovą. Netrukus užmigau.

Staiga pabudau ir atsisėdau lovoje kuri buvo šlapia. Ne, aš neprisidirbau į lovą. Prie jos stovėjo Jade, Jesy ir dar kelios merginos su tuščiu kibiru. Dar kelios merginos stovėjo prie taip pat atsikėlusios Kendall lovos.
-Dabar jūs oficialiai įšventintos, - surėkė Jade ir mes visos pradėjome juoktis kaip nesveikos. Tada merginos dar kartą pasveikinusios išėjo. Mes su Kendall pažiūrėjome viena į kitą ir pradėjome juoktis, nes Kendall, kaip įtariu ir mano veidas buvo išpaišytas su juodu markeriu. Tikiuosi, kad tai įšventinimo dalis. Kai baigėm juoktis aš nuėjau į vonią ir persirengiau šlapius rūbus, taip pat bandžiau nusiplauti veidą, bet žinoma nieko nepavyko, todėl artimiausias keletą dienų vaikščiosiu su juoda nosimi ir ūsiukais. Atsidususi išėjau iš vonios ir grįžau į lovą. Kendall jau miegojo, bet aš dar ilgai mąsčiau apie savo šeimą. Kažin, ar jie manęs pasigedo? Įtariu, kad ne. Nebent Ari vis dar nori pasakyti kokia aš nevykėlė ir kad pati kalta dėl situacijos ligoninėje. Staiga į kambarį tyliai įėjo Zara. Ji atsisėdo ant lovos ir prabilo:
-Žinai, kiekviena naujokė po įšventinimo gali paskambinti savo šeimos nariams ir pasakyti, kad yra saugios. Ar tu to nori? - paklausė Zara. Kam galėčiau skambinti? Arianai? Na jau ne. Tėvams ir broliui jokiu būdu. Daugiau nieko neturiu, todėl papurčiau galvą. Zara linktelėjo ir nuėjusi prie durų jau žadėjo eiti, bet atsisukusi dar pasakė:
-Beja, tas markeris nenusiplaus mažiausiai savaitę, - aš tyliai nusijuokiau ir mečiau pagalvę į Zarą, bet ji juokdamasi išbėgo pro duris. Išlipusi iš lovos nuėjau pasiimti pagalvę ir grįžusi į lovą iškart užmigau.

Ryte mane pažadino kaip įtariu žadintuvas. Atsidususi išlipau iš lovos. Kendall jau rengėsi sportinius rūbus. Šyptelėjusi taip pat pradėjau rengtis. Tuomet nuėjome pavalgyti, o po to į treniruotę. Joje buvo įdomiau. Jau nuo pat pirmos treniruotės mus mokė apsiginti, įsiklausyti į aplinką, pajusti kažką už nugaros ir panašiai. Žodžiu man patiko, nes užteko vienos treniruotės, kad pasijusčiau stipresne. Po treniruotės su Kendall grįžome į kambarį. Mums šnekantis staiga į kambarį įlėkė Zara. Ji atrodė pikta ir sutrikusi. Dar prieš mums su Kendall ko nors paklausiant prabilo Zara:
-Pas mus vėl bando įsilaužti, eime, nuvesiu jus į saugią vietą, - pasakė ji ir mes nieko nelaukusios nusekėm paskui ją. Nuėjome į virtuvę ir ten pamačiau laiptus, kaip įtariu į slėptuvę. Su Kendall greitai ten nusileidome, o Zara kažkur nubėgo. Netrukus kažkas uždarė angą grindyse, o slėptuvėje kurioje buvome kažkas uždegė žvakę. Apžvelgiau viduje esančias merginas. Visos buvo išsigandusios, tačiau jų nebuvo daug, todėl arba čia yra daugiau nei viena slėptuvė, arba daugelis mokinių taip pat dalyvauja MW gynime. Pažiūrėjau į Kendall. Ji beveik verkė, todėl ją apkabinau ir mes nuėjome atsisėsti ant suoliuko kur sedėjo dar trys merginos.

Nežinau, kiek laiko praėjo, valanda, trys, ar visa diena, bet kai išgirdome žingsnius viršuje sukrutome. Manau, kad visos bijojome, jog tai bus kažkas iš tų kurie užpuolė MW. Staiga atsidarė anga ir pro ją nusileido Madison:
-Viskas jau baigta, - liūdnai šyptelėjo ji, -Marlyn kviečia visas į salę, - pasakė ji ir visos merginos pradėjo grūstis lauk. Mes su Kendall palaukėme kol visos išeis ir tada padarėme tą patį. Pastato vidus atrodė visiškai taip pat, tik visa atmosfera buvo liūdnesnė. Vos mums su Kendall įėjus į salę ta pati moteris, kuri mus šventino pradėjo savo kalbą:
-Šiandien įvyko tai, ko mes bijojome: didžiausi mūsų priešai mus užpuolė vidury baltos dienos. Tai buvo didžiausias užpuolimas per visą Marlyn Womans istoriją. Deja, neapsieita be aukų, kurių kūnus išsinešė tie demonai. Pirminiais duomenimis netekome 12 agenčių. Tai: Diana Agron, Amelia Lima, Cornelia Martinez, Zara Larsson.., - po paskutinio vardo kurį girdėjau man aptemo akyse. Tik ne Zara!

-----------------------------------------------------------
Biški kažkokia neįdomi (ypač pradžioj) Sofke, soz dėl pabaigos xd plyyyz nuomonių 😘
-Myl, LIL69 💖

Dangerous Woman [BAIGTA] ✔Where stories live. Discover now