~3.14~

482 36 7
                                    

-Ar man pasivaideno, ar ji ką tik ištiesų paliudijo mūsų naudai? - paklausiau Liam, kuris sprendžiant iš jo veido buvo toks pat nustebęs kaip ir aš.

-Neturiu žalio supratimo kas čia ką tik nutiko, - ištarė jis, o teisėja paskelbė, kad jiems reikia priimti nuosprendį. Vos teisėjai ir prisiekusiems palikus salę, pro mane pražygiavo Bella, o aš nieko nelaukusi patraukiau paskui ją, nors Liam ir bandė mane sustabdyti.

-Kur kabliukas? - paklausiau mums atsidūrus koridoriuje.

-Pakaktų ir paprasto "ačiū", - net neatsisukdama tarė ji ir tvirtu žingsniu artėjo link išėjimo.

-Iš proto išėjai? - Louis patempė mane už rankos šitaip nukreipdamas mano dėmesį nuo Bellos, o kai vėl pažvelgiau į duris, jos ten jau nebebuvo.

-Aš... pati nežinau, geriau grįžkim, - sumurmėjau ir paskui jį patraukiau atgal į salę.

Po keliolikos minučių grįžo teisėja. Rodėsi, kad mano širdis sustos plakti. Nors niekada nebuvau tikinti, pati nepajutau kaip pradėjau melstis ir tikėtis geriausio. Atsipeikėjau tik išgirdusi teisėjos žodžius:

-... Zayn Malik pripažintas nekaltu dėl Marlyn Knightley nužudymo, - ir tuomet plaktuko dūžis susiliejęs su palengvėjimo atodūsiais.

**********

Prireikė dar kelių valandų, kol sutvarkėme visus popierius, atsiskaitėme su advokatu ir panašiai, bet galiausiai vakare Zayn buvo oficialiai laisvas žmogus.

-Kaip gera vėl būti lauke, kai į tave nespokso, didžiuliai tatuiruoti nusikaltėliai, - nusijuokė jis vos išėjęs pro kalėjimo vartus.

-Jesy siūlė kokią dieną atšvęsti tavo išlaisvinimą, tačiau esu įsitikinusi, kad pradžiai norėsi pailsėti, - pasakiau jį apkabindama.

-Tarp kitko, kaip ji? - paklausė Zy mums lipant į mašiną.

-Sunku pasakyti, ji sako, kad geriau, tačiau nemanau, kad ji tuo klausimu visiškai atvira. Kas galėtų ją kaltinti, - atsidusau užvesdama mašiną.

-O mergaitės?

-Hayley užsidarė savyje, nieko neprisileidžia, nei Jesy, nei Monicos, o pastaroji atvirkščiai, pradėjo lankytis pas psichologą, dažnai su Jesy išsiverkia. Man baisu ir pagalvoti ką jos jaučia, - liūdnai pasakiau. Po įvykio su Dave pakalbėjau su Jesy, ji mane patikino, kad jei kas nors ir kaltas dėl Harry mirties, tai nebent Cara, ir tai, kad išgirdau šiuos žodžius iš Jesy lūpų padėjo bent kiek apraminti kaltės jausmą.

-Su laiku joms bus geriau, sakau iš patirties, laikas gydo PERRIE!!!! - staiga iš niekur ant kelio išdygo kažkoks didelis gyvūnas. Staigiai pasukau vairą į dešinę ir bandžiau stabdyti, tačiau stabdžiai nesureagavo, tad po akimirkos mane pasitiko trenksmas ir skausmas galvoje. Pasukusi galvą pamačiau kruviną Zayn veidą, tačiau man nespėjus nieko padaryti pajutau kažką tempiant mane laukan. Viską mačiau kaip per miglą. Louis. Jade. Zayn. Mašina. Šviesos. Nepažįstami veidai. Ir galiausiai tamsa.

******
Viskas ko norėjau buvo atsibusti ir suprasti, kad visa tai tik sapnas. Gaila, bett taip nenutiko. Vietoje to atsibudau ligoninėje ir mane pasitiko susirūpinęs Leigh ir rimtas Niall veidas. Norėjau jų paklausti kas nutiko, tačiau gerklėje rodos buvo dykuma. Bandžiau atsisėsti ir susirasti stiklinę vandens, tačiau judesiai buvo kiek per staigūs, tad mano galva apsvaigusi susidūrė su pagalve. Laimei, Leigh suprato ką bandžiau padaryti, tad neilgai trukus mano gerklėje esanti dykuma buvo palaistyta.

-Tau viskas gerai? - paklausė Zara, kurios prieš tai nepastebėjau.

-Taip, tik skauda galvą, - atsakiau neatpažindama savo balso. -Kas nutiko? Kur Zayn? - dar paklausiau ir visų veidai staigiai pasikeitė.

-Ant... ant kelio iššoko elnias, tu bandei nuo jo išsisukti, tačiau trenkeisi į medį. Tu išsisukai su keliais įbrėžimais, bet Zayn... - Leigh nutilo ir aš meldžiausi, kad tai nebūtų tai apie ką aš galvoju.

-Zayn ką? - paklausiau nužvelgdama visus tris.

-Jis patyrė sunkią galvos traumą, ištino smegenys, jam sukelta koma ir... - Zara nuleido galvą, o aš jaučiau kaip ašaros kaupiasi mano akyse. Tai pastebėjęs Niall greit pabaigė Zaros sakinį:

-Ir jo būklė kritinė, daktarai nieko gero nežada, - atsiduso jis, o aš pasijutau dvipusiškai. Pirmiausia buvau labai laiminga, kad mano baimės nepasitvirtino ir jis nėra miręs, tačiau tuo pačiu supratau, kad jo būklė kritinė dėl mano kaltės. Tuo momentu mano galvą aplankė tiek minčių, nespėjau jų visų suvokti, kai mane vėl pasitiko tamsa.

Pabaigiau rašytis istoriją, paplokit man. Pabaigsiu kelt iki kitos savaitės pabaigos 😌 o dabar įmeskit kelias nuomones prašau ❤

Dangerous Woman [BAIGTA] ✔Where stories live. Discover now