#Disaster

171 24 6
                                    

Και ναι, η πολυαγαπημένη μας Αγάπη ήρθε να βγάλει τη χολή της πάλι! Καζανόβα την έβαψες!

Agapi's pov

Σαν να μην έφταναν όλες οι δυσκολίες της ζωής μου άλλο ένα όνομα προστέθηκε σε αυτές... Τώρα πια παρά τα όσα τραβάω στο σχολείο δεν μπορώ ούτε στο σπίτι μου να βρω καταφύγειο! Η ζωή μου είναι σκατά! Κι αυτό γιατί; Γιατί Βαγγέλης!

Ναι... Εφόσον ούτε ο φίλος του ο Πάρης, Άρης, δεν θυμάμαι πως τον λένε δεν τον άντεξε και τον έδιωξε από το σπίτι τον φορτωθήκαμε εμείς! Φυσικά... Αυτός ο άνθρωπος είναι κινούμενος μπελάς, κανείς δεν τον θέλει! Αλλά η μάνα μου για κάποιο λόγο τον λυπήθηκε και επέμενε να περιμαζέψουμε τον 'θείο' μου.

Και από την ημέρα που έχει έρθει δεν έχω βρει ησυχία! Καταρχήν όσο μένει στο σπίτι μας αυτός η Μελίνα δεν έχει πατήσει το πόδι της εδώ, έχω να την δω σχεδόν δυο βδομάδες και μιλάμε μόνο από το τηλέφωνο.  Και καλά κάνει γιατί δεν θα τους άντεχα να σαλιαρίζουν ή να τσακώνονται συνεχώς μπροστά μας, αν και από ό,τι κατάλαβα πρέπει να έχουν χωρίσει, ο Βαγγέλης ήταν πολύ περίεργος τις τελευταίες μέρες...

Από την στιγμή λοιπόν που η Μελίνα δεν έρχεται να μας φροντίσει τα καθήκοντα baby sitting τα έχει αναλάβει, ποιος άλλος... Και φυσικά αφού μένει φιλοξενούμενος στο σπίτι μας και αφού έφυγε κιόλας από την δουλειά του, απορώ πως και δεν τον απέλυσαν νωρίτερα, προσφέρθηκε να αναλάβει αυτός την φύλλαξη των παιδιών και τις δουλειές του σπιτιού γαι να ξεκουράσει την αδερφή του. Κάτι σαν ευγνωμοσύνη για την βοήθεια...

Να την βράσω την ευγνωμοσύνη! Μαγειρεύει, ενώ δεν ξέρει και τα φαγητά του είναι αηδειαστικά! Η μαμά μας αναγκάζει να τα φάμε και δεν λέει τίποτα, προφανώς για να μην τον προσβάλει. Εγώ έφαγα μία, έφαγα δύο, κόντεψα να κάνω εμετό και τελικά άρχισα να τρώω κρυφά απ'έξω για να επιβιώσω. Το χαρτζιλίκι μου εξανεμίστηκε μέσα σε λίγες μέρες αφού πλέον έχω να πληρώνω όλα μου τα γεύματα. Εκτός ότι έχω πάρει δύο κιλά!

Τον μισώ και θέλω να εξαφανιστεί! Ο μπαμπάς μου δυστυχώς λείπει σε περιοδία και πραγματικά τον ικετεύω κάθε μέρα στο τηλέφωνο όταν γυρίσει να τον διώξει και να φέρει πίσω την Μελίνα! Μου λέει να κάνω υπομονή, το ξέρω! Το ξέρω ότι δεν τον θέλει αυτόν τον ηλίθιο μέσα στα πόδια μας! Έκανε πίσω για την μαμά αλλά κι αυτή το έχει παρακάνει!

Τον σιχαίνομαι, σιχαίνομαι την φάτσα του, τα κρύα αστεία του, τα τατουάζ του, τα πάντα!

KarmicΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα