Το δέμα

201 27 19
                                    

Για άλλη μια φορά ο Στράτος με στέλνει σε αυτό το σιχαμερό μέρος. Ξέρει ότι μισώ να πηγαίνω. Γι'αυτό επιμένει. Για να με βασανίσει... Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχει μαζί μου αυτός ο άνθρωπος, από μικροί... Πάντα έτσι μου φερόταν! Ο μοναδικός λόγος που συνεχίζω να δουλεύω σε αυτόν είναι η Μελίνα... Μόνο έτσι μπορώ να είμαι κοντά της. Ταυτόχρονα όμως κινδυνεύω ακόμα περισσότερο να την χάσω.

Αυτή την φορά πηγαίνω με διαφορετικό αυτοκίνητο. Αυτό που κάνω είναι πολύ ριψοκίνδυνο. Θα έπρεπε να είχα σταματήσει. Ανακατεύομαι στις βρωμοδουλειές του Στράτου με κίνδυνο να μπλέξω εγώ... Αν φύγω όμως τι θα γίνει με εμάς τους δυο; Εκείνη θα τον παντρευτεί... Και θα ζήσουμε δυστυχισμένοι και οι δυο, για πάντα!

Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό! Ούτε η κατάσταση που βρισκόμαστε τώρα μου αρέσει! Αν είναι να είμαστε μαζί θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Θα πρέπει να χωρίσει οριστικά από εκείνον και να μείνει μαζί μου. Είτε αρέσει είτε δεν αρέσει σε κανέναν. Να γίνει επίσημα δική μου. Να είμαστε ανεξάρτητοι.

Το έχω σκεφτεί πως θα γίνει... Θα παραμείνουμε λίγο ακόμα σε αυτή την κατάσταση όσπου να μαζέψω τα απαραίτητα χρήματα. Όπως υπολογίζω σε ένα μήνα θα έχω στην άκρη ένα σεβαστό ποσό. Οι 'μεταφορές' που κάνω για τον Στράτο προσθέτουν κάποια 'bonus' χρηματα στον μισθό μου. Τότε λοιπόν θα την βάλω να διαλάξει... Ή μόνο εμένα ή αυτόν, ή θα μείνει και θα τον παντρευτεί ή θα φύγει μαζί μου στην Αγγλία... Αν διαλέξει το πρώτο θα πληγωθώ πολύ. Κι αυτό γιατί σημαίνει πως όλα όσα μου είπε τον τελευταίο καιρό είναι ψέματα! Ενώ εγώ νιωθω να εξαρτόμαι από αυτήν όλο και περισσότερο, μέρα με την μέρα!

Πατάω όλο και περισσότερο το γκάζι... Με κάνει να ξεχνιέμαι... Όταν τρέχω εκοτονώνομαι. Νιώθω την αδρεναλίνη μου να ανεβαίνει... Δεν με νοιάζει αν κινδυνεύω να σκοτωθώ. Απλά θέλω να νιώσω ελεύθερος.

Για κακή μου τύχη όμως βλέπω στο βάθος δύο μπλε φώτα να αναβοσβήνουν... Τέλεια, τροχαία! Προσπαθώ απεγνωσμένα να κόψω ταχύτητα μέχρι να φτάσω στο σημείο όπου βρίσκεται η αστυνομία. Αλλά δεν τα καταφέρνω. Αγνοώ τον αστυνομικό που μου κάνει σήμα να σταματήσω και περνώ από μπροστά τους με ταχύτητα περίπου 100 χιλιόμετρα... Υπέροχα!

Η σειρήνα του περιπολικού τρυπάει τα αυτιά μου. Κοιτάζω από τον καθρέφτη και βλέπω το περιπολικό να προσπερνάει το αυτοκίνητο πίσω μου στην προσπάθειά του να με κυνηγήσει... Δεν είναι δυνατόν να σταματήσω! Δεν φοβαμαι μην με γράψουν επειδή πέρασα το όριο ταχύτητας. Δεν με νοιάζει να γλυτώσω ένα πρόστιμο! Όμως μεσα στο αυτοκίνητο αυτό υπάρχει ένα κιβώτιο, ένα κουτί που ο θεός ξέρει τι έχει μέσα! Σίγουρα δεν θέλω να μπω φυλακή εξαιτίας του Στράτου... Αν και το ήξερα πως κάποια στιγμή αυτό θα συνέβαινε... Το ήξερα από την αρχή πως προσπαθεί να με κάνει στόχο, γι'αυτό με έριξε δίπλα στην Μελίνα, γι'αυτό με έστειλε εδώ, γι'αυτό όλα!

KarmicΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα