Το κορίτσι της νύχτας

169 23 21
                                    

"Χαίρομαι που σε ακούω... Η αλήθεια είναι πως δεν πίστευα ότι θα μου τηλεφωνούσες τελικά. Σε είδα κάπως φοβηασμένο" λέει και γελά φιλικά.

"Ναι... Ήμουν επιφυλακτικός! Παραδέχομαι!" δεν ξέρω γιατί, όμως ο τρόπος που μου μιλά με κάνει να αισθάνομαι οικεία.

"Καλά κάνεις! Με τα κορίτσια της νύχτας πάντα πρέπει να κρατάς πισινή" με συμβουλεύει μεταξύ σοβαρού κι αστείου.

"Όχι... Πιστεύω πως είσαι ο μοναδικός άνθρωπος που θα μπορούσε να μου δώσει εξηγήσεις! Είμαι τόσο μπερδεμένος!" δεν ξέρω γιατί ακριβώς της τα λέω όλα αυτά! Είμαι τόσο απεγνωσμένος που δεν μπορώ να το κρύψω! Πρέπει να μάθω!

"Θέλεις να βρεθούμε το βράδυ... Κάπου έξω, μετά την δουλειά... Για ένα ποτό!" το γρέζι της τσαλακωμένης φωνής της ακούγεται τόσο αισθησιακό από το τηλέφωνο!

"Φυσικά... Θέλεις να περάσω να σε πάρω;" ας πει όχι! Δεν θέλω να βρεθώ έξω από το μαγαζί του Σταύρου ξανά.

"Όοοοχι! Όλη την ημέρα είσαι στον δρόμο! Ας δώσουμε καλύτερα ένα ραντεβού, τι λες για το xl; Στις δύο;"

"Ναι... Αν και δεν νομίζω πως ένα κλαμπ είναι το πιο κατάλληλο μέρος για συζήτηση, με βολεύει!" ακούω το σιγανό γέλιο της από την άλλη γραμμή.

"Έχεις δίκιο... Αλλά μην ανησυχείς, θα ειπωθεί ό,τι πρέπει να υποθεί!"

...

"Τι κάνεις;" σφίγγω το χέρι της και την φιλώ σταυρωτά. Δεν μπορώ να κρατηθώ από το να της ρίξω μια ματιά από πάνω ως κάτω. Είναι πανέμορφη! Παντα είναι απλά σήμερα... Αν και προκλητικά ντυμένη τα ρούχα της δεν είναι τα συνηθισμένα φανταχτερά, είναι καλόγουστα και το μακιγιάζ της πιο ελαφρύ από συνήθως προσδίδοντάς της μια φυσική ομορφιά.

"Καλά!" απαντά κι ανταποκρίνεται στον χαιρετισμό μου. "Χαίρομαι πολύ που αποφάσισες να με συναντήσεις"

"Τι λες! Εγώ χαίρομαι που δέχτηκες να βγεις μαζί μου σήμερα!" της προτείνω το χέρι μου για να με πιάσει αγκαζέ.

"Είσαι πολύ όμορφος απόψε" το κοπλιμέντο της με πιάνει κάπως απροετοίμαστο... Με κάνει να αισθανθώ λίγο αμήχανα... Πράγματι, σήμερα περιποιήθηκα τον εαυτό μου. Ξυρίστηκα, έβαλα το καλό μου στενό μολυβί σακάκι και φόρεσα και γραβάτα. Από κάτω διάλεξα ένα στενό μαύρο τζιν, χωρίς ξεβάματα.

"Κι εσύ, είσαι ιδιαίτερα όμορφη σήμερα... Όχι ότι τις άλλες βραδιές δεν ήσουν..." ανταποδίδω το κοπλιμέντο, ίσως κάπως υπερβολικά.

KarmicΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα