Όμορφο ψέμα...

157 26 7
                                    

Κοκαΐνη... Δεν με εκπλήσσει... Το όνομα Σταύρος θα είναι πάντοτε συνδεδεμένο με ναρκωτικά. Με βάζουν να μεταφέρω ναρκωτικά. Με μπλέκουν πάλι με τα ναρκωτικά!

Νιώθω τα πόδια μου να κόβονται, τα πάντα μέσα μου καταρρέουν... Είχα πει στον εαυτό μου πως δεν ήθελα ούτε να αντικρίσω ξανά αυτά τα δίχτια του θανάτου! Ήμουν τόσο τυχαιρός που ο θεός με έβγαλε από αυτό το σκοτεινό μονοπάτι, που γλύτωσα πριν να είναι αργά κι έσωσα την ζωή μου... Και τώρα τι κανω; Μεταφέρω την παγίδα για να παρασυρθούν αθώοι άνθρωποι στην εξαθλίωση και να τα οικονομάνε αυτά τα λαμόγια!

Τόσο μαλάκας! Και να πω πως δεν το είχα υποπτευθεί; Ήμουν σχεδόν σίγουρος πως κάτι τέτοιο τρέχει. Αλλά ήμουν επιπόλεος... Περίμενα να το δω με τα ίδια μου τα μάτια για να συνειδητοποιήσω τι κάνω, τι μου έχουν κάνει! Ποιον με έχουν κάνει;

Όχι, όχι! Εγώ δεν μπλέκω ξανά! Σήμερα κινδύνευσα να με πιάσει η αστυνομία... Θα την πλήρωνα εγώ αντί για αυτά τα καθίκια! Τους εμπόρους ναρκωτικών! Θα αμαύρωναν την δική μου υπόληψη μπλέκοντάς με σε ένα σκάνδαλο για το οποίο υπεύθυνοι είναι οι ίδιοι! Θα βρισκόμουν στην φυλακή!

Ρίσκαρα την ζωή μου, την ελευθερία μου, πάτησα τις αρχές μου... Κι αυτό όχι εντελώς εν αγνοία μου. Υποπτευόμουν πως κάνω κάτι κακό... Αλλά το συνέχιζα... Έγινα υποχείριο των εγληματιών... Γιατί ήταν ο μόνος τρόπος να μείνω κοντά της. Υποχείριο δικό της! Και το χειρότερο ήταν πως νόμιζα ότι δεν νιώθω τίποτα για εκείνη...

Τώρα όμως όλα θα τελειώσουν! Εγώ είμαι απλά η περιπέτειά της; Προτιμά τον Στράτο από εμένα; Αυτόν που πίσω από το κύρος του καταξιωμένου και πλούσιου δικηγόρου κρύβει έναν σάπιο εγκληματία; Ένα κατακάθι της κοινωνίας;

Μακάρι να ήξερε... Τότε θα τον σιχαίνονταν ολότελα! Εκτός κι αν... Ξέρει!

Όχι, όχι Βαγγέλη! Όσο κι αν κουνώ το κεφάλι μου δεν λέει να μείνει μακριά! Αυτή η σκέψη τρυπώνει στο μυαλό μου και με τρελαίνει! Με τρελαίνει ακόμα περισσότερο, με πονάει! Είναι στο κόλπο... Η Μελίνα είναι στο κόλπο!

Για να με παρασύρει και να με κάνει να δουλέψω για αυτούς... Να γίνω το θύμα τους για χάρη της. Όσο συνδέομαι με αυτήν με μια ψεύτικη αγάπη δεν μπορώ να ξεκόψω. Όλο αυτό ήταν στημένο... Ό,τι ζήσαμε. Εγώ, υποτίθεται πως ήμουν είμαι και θα είμαι ο ένας και μοναδικός για αυτήν, ο έρωτάς της! Ο μοναδικός που την έχει αγγίξει κι έχει το διακίωμα να την αγγίζει... Ο κύριος του κορμιού και της καρδιάς της... Μπούρδες! Ήταν τα λόγια που χρειάστηκε να ακούσω για να πειστώ στην αγάπη της!

KarmicΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα