20

245 25 11
                                    


Το κεφάλαιο αυτό περιέχει ερωτική σκηνή. Όποιος δεν μπορεί δεν το διαβάζει, δεν θα χάσει τίποτα από την πλοκή της ιστορίας.

Melina's pov

"Καλημέρα μωρό μου!" νιώθω τόσο υπέροχα που μπορώ να τον προσφωνώ πλέον έτσι! Πρώτη φορά νιώθω στην ζωή μου τόσο πλήρης! Λίγες μέρες πριν απλά παραδέχτηκε πως είναι ερωτευμένος μαζί μου. Για άλλους είναι μόνο μια λέξη την οποία ξεστομίζουν χωρίς να την σκεφτούν πολύ, για εκείνον όμως ξέρω πως δεν είναι! Είναι κάτι το οποίο πέρασε πολύς καιρός για να μπορέσει να αφομοιώσει...

"Καλημέρα..." λέει χαμογελαστός και περνά το ένα χέρι του γύρω από τους ώμους μου ακουμπώντας το στην κορυφή του καθίσματος... "Που ακριβώς πάμε σήμερα;" ρωτάει με ειρωνικό τρόπο. Φυσικά θα περιμένει να του πω πως πρέπει να κατεβούμε στο κέντρο και να κάνουμε βαρετές δουλειές, συγκεντρώνοντας χαρτιά σχετικά με τον γάμο και άλλα τέτοια! Ξέρω πόσο άσχημα τον κάνω να νιώθει τραβολογώντας τον στις προετοιμααίες του γάμου μου με τον Στράτο την ίδια ώρα που του λέω πόσο τον χρειάζομαι και τον αγαπάω.

Σήμερα όμως δεν είναι το ίδιο! Αμφιβάλω αν το θυμάται αλλά είναι τα γενέθλιά μου... Είναι μια ξεχωριστή μέρα. Μια μέρα που τα τελευταία χρόνια συνήθιζα να παραμελώ και να ξεχνάω αφού τίποτα στην ζωή μου δεν υπήρχε για να την κάνει ξεχωριστή. Τώρα όμως είναι εδώ εκείνος και αυτό αρκεί για να με κάνει να θυμάμαι αυτή την μέρα.

Έχω ετοιμάσει για τους δυο μας μια μεγάλη έκπληξη...

"Κάπου που έχεις να πας από τότε που ήσουν είκοσι" απαντώ και τα χέρια του σφίγκουν δυνατά το τιμώνι...

"Τι εννοείς;" ρωτά πανικόβλητος.

"Θέλω να με πας στο πατρικό σου" απαντώ καπως προβληματισμένη. Ξεφυσά συγχισμένος και σταματά στην άκρη του δρόμου.

"Ούτε να το σκέφτεσαι! Γυρνάμε πίσω!" φωνάζει απότομα... Τι έπαθε; Νόμιζα ότι ήθελε να θυμηθούμε τα παλιά. Τι τον πειράζει τόσο πολυ;

"Που έκανα λάθος;" ρωτώ διστακτικά... Ακόμα τον φοβάμαι όταν παίρνει το αυστηρό του ύφος.

"Ωωω Μελίνα! Πουθενά! Απλά έχω άσχημες αναμνήσεις από αυτό το σπίτι! Δεν θέλω να πηγαίνω!" δυσανασχετεί... Μπράβο μου! Έκανα γκάφα! Και τώρα καταφερα να τον θυμώσω! Δεν μου αρέσει να τον βλέπω θυμωμένο! Μισώ τον νευρικό του εαυτό! Μου έχει πει τα πιο άσχημα πράγματα πάνω στα νεύρα του, ο θυμός τον κάνει γουρούνι!

KarmicΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα