To Do List- sladoled

478 49 2
                                    


2.Adamov spoj- Sladoled

Kako smo sad malo pod većim nadzorom roditelja, ne smijemo ostajati sami doma jer se boje da se nešto ne bi dogodilo. Adamov drugi spoj je prošao čisto lagano. Predvečer smo se dogovorili naći na šetnici uz more. Kamena šetnica s brojim klupama. Nije nešto popularna jer je pomalo neugledna, daleko je od centra mjesta i nema osvjetljenja. On je kupio sladoled od dvije litre i ponio žlice. Sjeli smo na rub rive i umočili noge u more, upalili pjesme da lagano sviraju u pozadini. Pričali smo tu večer više nego ikad. O svemu, strahovima, nadama, željama, izvanzemaljcima, vjeri, odanosti, budućnosti. Tek sad vidim koliko se zapravo nismo znali i tek sad vidim koliko je poseban dečko kojeg volim. Da, sad mogu reći da ga volim. Iako, on meni nikad nije rekao da me voli, a već smo dosta u vezi. A nisam ni ja njemu. Mislim da još nisam spremna na to jer ipak je to velik korak.

 

A/N: evo jos jedan extra kratak nastavak. slobodno mi recite ako vam smetaju ovako kratki nastavci i ubuduće ću postavljati više spojeva odjednom ali meni osobno je ovako ljepše.

ako se pitate zašto je ovako kratko i bez dijaloga i radnje, to je zato jer ova poglavlja piše Elly u svom dnevniku i tu nema dijaloga.  vote and comment ako vam se svidjelo <3

I'll be your soldier Where stories live. Discover now