Adsız Bölüm 59

2.6K 184 180
                                    

Pinktasticc ve cikolataliBrowni bana meydan okumuş. geç oldu güç olmasın cevabım :) Hadi başlayalım.

1- Kendime çok yakın olmam gerekirdi ama aynı beden ve ruha sahip başka kişileriz gibime geliyor, hayır çok karakterli değilim (ya da tanım koyulmadı henüz :) ) Hatta yıllıkta kendime "Allah'a havalesin yabancı" yazmam değişik karşılandı.

2- "Onsuz yaşayamam" dediğim kimse olmamalı, o kişi veya kişileri kaybetmek istemiyorum çünkü; kimseye aşırı bağlı olmama isteğini de sayabiliriz tabi sebep olarak. En değerlilerim; aralarında seçim yapamadığım birbirinden kıymetli dostlarım, farklı ebeveynlere sahip kardeşlerim. Önemli olan sevdiklerimin sevmesi ve sevenlerimi sevmem, değil mi? Elhamdulillah öyleyse.Okurlarımı gerçekten seviyorum ve okurlarla yakın oldukça mutlu oluyorum. Kimi zaten canım, ciğerim. Kimi de yabancı değilmişim gibi hemen benimsiyor; siz iyiki varsınız!

3- Manyağım, psikopatım, hatta psikomanyağım. Dengesizim halim sürekli ve çabuk değişebilir. Beni her insan farklı tanıyor olabilir. Mümkün. Ortama göre renk verdiğim ve farklı modlara girebildiğim için. Farklı modum yalan mod değil, sadece değişkenim. 

4- Hobim işsizlik sanırım. Hobim mi var benim ya? Allah Allah.. Boş zamanımda yapacak işim mi yok boş zamanım mı yok? Kafam karıştı bu maddeyi geçelim. Buldum! Neyse bu diğer maddeye kalsın.

5- Bir süre önce hayal kırıklığına uğramamak için (bu durumdan çoook korktuğum için) hayal kurmayı bırakma kararı aldım. Ki fena da değilim. Ümit etmeli olan hayal kurma. A planım yok ama B,C,D... dolu. Bana hala sorulan "Büyüyünce ne olacaksın?" sorusuna oldukça normal bir şekilde "Büyüük (başka ne olacak)" cevabını veriyorum. Oysa ne doktorluklar ne mühendislikler hayalleri vardı asffg. Planlarımdan biri; Helal Olsun kafe! Sevdiğim ve harika olmasa da becerebildiğim yegane şeylerden biri tatlı yapmak. Kimi feciat olsa da profiterol ve browni iyiydi (@amineozcan tarif için sağol üstad ;) )  Çok değişik bir şey keşfettim; çok istersem olmuyor bu yüzden itidalde kalmaya çalışıyorum istek konusunda. Odun gibi yaşıyorum sanırım şimdi fark ettim. Ümit etmek güzeldir. Ümit etmeyi becerebilenlere selam olsun. Gıpta gıpta gıpta.

6- En iyi erkek arkadaşım, tek evladım, abim, derttaşım, içimdeki diğer insan, erkek harikası, insan harikası, koca baba dayı abi arkadaş harikası Ali. Ali olmak vardı şu hayatta... Ciğerini biliyorum vatandaşın, tertemiz. Bir müddettir güvensizlik sendromu(kendi koyduğum tanı. Bir diğeri de beyin felci daha hafifi beyin fıtığı) başladı bu yüzden Ali'ye güvenebiliyorum, çoğu normal insana yüzde yüz değil. 

7- Dr. Civan'ım kendimi bulabildiğim ve rahatlayabildiğim yerlerden biri ama yazılamıyor her an. İlham mı denir buna bilmiyorum. Bazen daha fazla sayıyı hak ettiğini düşünüyorum bazense çok da iyi değil gibi geliyor. Boşuna demiyorum değişkenim diye. Lise 1'in sonlarında tanıştım wattpad ile Esma idi ilk kitabım. 41 okunma olunca ne kadar sevindiğimi çok iyi hatırlıyorum. Şimdi daha da açıldım yarım kalan kitaplarımı da devam ettirmeyi düşünüyorum. 

8- Hani derler ya "Benim kalbim temiz" ben de diyorum ki "Benim kalbim kirli" insanlar kendi menfaatleri doğrultusunda çabalar, hareket eder... Hadi gelin kuyumu kazalım. Sanırım ısrarla "Ne içiyorsun?" diye sorarken haklılardı. Kafam aşırı güzel. 

9- Yapmacıklıktan, yalandan, ihanetten, sözde durmamaktan, kandırmaktan, kandırılmaktan (en bozulduğum şey sanırım), kulun ve Rab dışındaki her şeyin kölesi olmaktan, sebepsiz kötülükten, haksızlıktan, kibirden, riyadan... nefret ederim. Başkasını kandırmaya niyetlenmem ama kendimi harika kandırırım. 

Dr. Civanım <düzenleniyor> Yb Geldi!Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin