Mevzu var gençler.

3K 212 161
                                    

Selamunaleykum canlar. Bir ekip kuruyorum ondan bahsedeceğim.

Şöyle ki; ne kadar doğru bir karar bilmiyorum, elimizde patlar mı emin olamıyorum ama kitabı bastırma gibi bir niyetim var. Kendim elbet düzenlerim Allah'ın izniyle ama okurların gözü benim için önemli olduğu için sizlerden bir ekip kurmak istiyorum. Görevler medyada kağıtta yazılı. (Harika (!) yazıma Milebaa diyin. )Kendinize uyan bir tanesini seçip benimle çalışabilirsiniz. Grup açmayacağım. Teke tek konuşacağız. Kimsenin birbirini etkilemesini istemiyorum. Her Salı Akşamı(değiştire de biliriz) kat edilen yolu, sonuçları konuşup durum Değerlendirmesi yapacağız.

Ben okurlarıma güveniyorum. Ben yapamam demeyin. Edebi kısımdaki görevlinin kaleminin iyi olmasını istiyorum. Genel okuyucuların ise benim gibi manyak Düşünen kişilerden olması iyi olacaktır.

Size bırakıp gideceğimi sanmayın. Yazarım sonuçta :) Düzgün bir çalışma olması lazım. Sizi çok yoracağımı sanmıyorum. Ama titiz ve tertipli olunması gerek. Gerçek bir kitap Kapağı yapabilenler olursa sevinirim. Tüm bu şekilde emeği geçenlerin adları kitapta geçecektir. InşAllah :)

Ve bir de Üzücü haberim var. Ben de bir sınav öğrencisiyim artık. Bir iki bölüme sezon finali yapabiliriz. Aylarca Boşta kalacağız diye bir şey yok. Belli olmaz. Sık olmasa da yazabilirim. Dualarınızı eksik etmeyin. Bezmialem tıp istiyorum. Sonra da kafeyi açmak için yavaştan harakete geçeriz belki ;) hem ikinci şube için okurum da hazır vazgeçmezse.

Şimdi herkesin açık ve net olmasını ve Allah rızası için herkesin tek kelime ile de olsa bu konuda görüşünü belirtmesini istiyorum. Gerçek görüşünü.
Kitap, basılacak kadar iyi mi? Basılsa alır mısınız?

Basıldıktan sonra beni bi yalnız bırakın... Ali elimde yani biliyorsunuz.

Yarışmaya gelirsek;
Değerlendirebilmem için bir an önce yollamanız gerek yazdıklarınızı. Elinizi çabuk tutun. Azeri kardeşim, yorumlarıyla içimi ferahlatan kardeşim, senin yazdığını heyecanla bekliyorum. Elbette ki yollamalısın. ;)

Görev seçmede ben haber verdiğim gün, önceden benimle konuştuğu için
@svvlygn
@SeblaSehhare
@mdmr0610

Kardeşlerimizin öncelik Hakkı var. Adını Unuttuğum varsa belirtsin.

Iyi ki varsınız!

Dr. Civanım <düzenleniyor> Yb Geldi!Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin