2.fejezet

1.8K 119 0
                                    

Alec az íját emelte le éppen a helyéről. Fekete dzsekit, farmert, és bakancsot viselt, ami teljesen kiemelte sápadt bőrét. Lesütöttem a szemem, küldtem felé egy gyors mosolyt, majd a szeráfpengém után nyúltam. Ekkor megfogta a csuklómat, majd az államat emelte fel. Fürkésző tekintettel nézett rám. Mielőtt teljesen elvesztem volna a kék tekintetében, nekem szegezett egy kérdést:
-Jól vagy? "Ha te azt tudnád, hogy mennyire"-gondoltam.
-Persze, minden rendben. Milyen démonnal van dolgunk?-váltottam gyorsan témát.
-Alakváltó, egyszerű démon. Legutóbb a rendszerünk a Sympton Streeten látta. A Pandemonium felé halad.
-Alvilági klub. Hova máshova...-forgatta a szemét Jace.
-Ugyanmár...csak nem lesz olyan rossz...-csavargatta egy tincsét Izzy, csábítónak szánt tekintettel. Mi hárman csak forgattuk a szemünket.
-Szerintem érdemes lenne szétválnunk. Alec, te kezdesz, Izzy, te a tetőkön követed, én Aleckel megyek, Jace, te várj a Pandemonium kapujában, onnan simán meglesz, odabenn elintézzük.-vázoltam a tervemet.
-Álca?-kérdezte Jace.
-Jaj öcsi, ne legyél szánalmas...láthatatlanság plusz blokkolás.-vigyorogtam rá. Erre ő játékosan oldalba bökött, én meg belebokszoltam a vállába.
-Elég a játékból. Menjünk-szólt közbe Alec teljesen komoly arccal. Nevetve néztem rá, erre egy apró mosoly jelent meg a szája jobb sarkában. "Életcélom teljesítve"-gondoltam magamban. Mindenki magához vette a fegyvereit, majd elindultunk kifele az Intézetből.
Szétoszlottunk, ezért Aleckel indultam el a kijelölt helyre. Csöndbe ballagtam mellette, de egyszerre csak szúró érzést éreztem a bal karom alsó részén.A parabatai rúna.
- Hé, hé. Mi a baj?-fogtam meg a könyökénél.
-Semmi.-nézett rám furán.
-Alec, alábecsülöd a kötelékünket.Érzem, hogy valami van.
Élesen szívta be a levegőt, majd lassan mélyen a szemembe nézett, amire teljesen beleremegtem.
-Figyelj, elmondom majd a küldetés után, oké?
-Oké.-fordultam el tőle, majd megláttam egy idősödő férfit, aki határozottan ballaggott a klub fele.
-Azt hiszem, megvan a barátunk-intettem a fejemmel a démon fele. Alec elmosolyodott, majd határozott léptekkel elindultunk utána.

All The Legends Are TrueWhere stories live. Discover now