Τελευταία σφαίρα

1.5K 116 0
                                    

Part 2

Βγήκε από το σπίτι χωρίς να ξέρει που να πάει. Πόσο πολύ ήθελε να γυρίσει πίσω και να αρχίσει στα φιλιά. Ήθελε αλλά δεν έπρεπε. Το δικό της λάθος παραλίγο να του κοστίσει ακριβά. Με την δικιά του κατά δίκη. Μόνο την αγκαλιά της είχε κρατήσει σαν τελευταία ανάμνηση. Πονούσε και εκείνος που την είχε πληγώσει αλλά έπρεπε να την ταρακουνήσει.
Καθόταν στην παραλία ώρες ώσπου ο ήλιος είχε προλάβει και είχε πέσει πίσω από το βουνό. Ξαφνικά ένιωσε μια παρουσία γυναικεία δίπλα του. Γύρισε και την είδε καλύτερα. Ήταν μια κοπέλα με ξανθά μαλλιά και γαλάζια μάτια, καλίγραμο κορμί.
<Μόνος;>τον ρώτησε και εκείνος γύρισε να την κοιτάει.
<Παντρεμένος;>της είπε με ένα σταθερό ύφος και ήταν έτοιμος να βάλει τα γέλια.
<Όχι εννοώ περιμένεις παρέα;>τον ξανά ρώτησε.
<Τσακωθήκατε;>
<Γιατί νομίζεις πως πρέπει να σου απαντήσω;>την ρώτησε με ένα χαμόγελο στα μάτια.
<Απλά έλεγα μήπως ήθελες να....>την διέκοψε.
<Επίσης είμαι πάρα πολύ ερωτευμένος με την γυναίκα μου και έχουνε και δύο παιδιά. Οπότε>τον κοίταξε παραξενεμένη.
<Οπότε μάλλον χτύπησα λάθος πόρτα>του αποκρίθηκε.
<Ναι>της δήλωσε κοφτά.
<Πρέπει να είναι πολύ ευτυχισμένη η γυναίκα που έχει δίπλα της τέτοιον άντρα>ο Γιάννης την κοίταξε για λίγο και έσκυψε το βλέμμα του στην άμμο.
<Λάθος διατύπωση. Εγώ είμαι πολύ ευτυχισμένος που την έχω γυναίκα μου. Δεν υπάρχει γυναίκα σαν αυτή πίστεψε με>. Την είδε να νευριάζει. Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου εκείνη σηκώθηκε και έφυγε.
<Γιάννης>της φώναξε και εκείνη γύρισε και τον έβρισε. Το είχε ευχαριστηθεί πολύ όλο αυτό και έτσι έσκασε στα γέλια.
Το βράδυ είχε γίνει αρκετά πυκνό και το βάρος στην καρδιά του μεγάλωνε. Μπήκε στο πρώτο μπαράκι που βρήκε κοντά στην παραλία.
<Ένα διπλό ουίσκι>ζήτησε από τον μπάρμαν και εκείνος του το σέρβιρε αμέσως. Η μουσική ήταν δυνατή και τα φώτα χαμηλά. Μετά από το πρώτο ποτό σκέφτηκε να ζητήσει άλλο ένα αλλά πριν προλάβει να μιλήσει τον διέκοψε ένα χέρι.
<Άγγελε;>τον ρώτησε ξαφνιασμένος.
<Τι κάνεις εδώ;>τον ξανά ρώτησε. Εκείνος τον αγριοκοίταξε.
<Ήρθα να σου μιλήσω για την Εύα Γιάννη>του είπε και εκείνος σοβάρεψε αμέσως.
<Να μου πεις τι για την Εύα;>
<Αρχικά θέλω να σου πω πως είσαι ένας ηλίθιος και μισός αντε μην πω τίποτα άλλο και παρςξηγηθούμε. Κατά δεύτερον θέλω να σου αναφέρω πως η Εύα είναι χάλια και κλαίει όλη την μέρα δεν έχει βγει από το δωμάτιο,δεν άφησε κανέναν να μπει παρά μονάχα τον Νεκτάριο>. Ο Γιάννης πήγε να μιλήσει αλλά ο Άγγελος τον σταμάτησε.
<Μην διανοηθείς και μιλήσεις την έβαψες>
<Στα αλήθεια της ζήτησες να χωρίσετε βρε καθυστερημένε;>τον ρώτησε γεμάτος νεύρα.
<Δεν το εννοούσα μωρέ Άγγελε. Εσύ ξέρεις καλύτερα από τον καθένα πόσο την αγαπάω και πόσο την θέλω. Μην με κατηγορείς. Απλά ήθελα να της δώσω ένα μικρό μάθημα. Σήμερα παραλίγο και θα την έχανα στο τσακ την γλίτωσε>. Ο Άγγελος παρήγγειλε ένα ποτό σαν του κολλητού του και το ήπιε μονορούφι.
<Απλά θέλω να σου αναφέρω σε περίπτωση που το ξέχασες πως η καλή σου ακόμα θηλάζει το μωρό σας και αν είναι σε κατάσταση έντασης ή στεναχώριας ή λύπης ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να της κοπεί το γάλα. Έτσι απλά σε ενημερώνω σε περίπτωση που το ξέχασες>. Τα μάτια του Γιάννη βούρκωσαν. Πόσο ηλίθιος ήταν που είχε πληγώσει τόσο πολύ την πριγκίπισσα του. Κοπάνησε με οργή το χέρι του πάνω στον πάγκο.
<Εγώ φεύγω. Σε λίγο κάνε μου την χάρη και έλα και εσύ>του είπε σχεδόν φωνάζοντας καθώς η μουσική είχε δυναμώσει αρκετά πολύ και έφυγε.

Σχεδόν Μαζί ~Ολοκληρωμένη~Where stories live. Discover now