52. Všechno a nic

1.9K 62 10
                                    

Vítám vás. Hlásím se s novou částí v novém roce. Snad se bude líbit :)) 

Únor

Je 5. února, což znamená že má Ney narozeniny. Takže jsme mu právě chystáme menší překvapení. Zatímco on běhá na zápase proti PSG, my mu chystáme doma oslavu. Byli tady všichni jeho rodiče, kamarádi, Rafa, Davi a potom mají přijet i kluci z fotbalu. Velká párty. 
Jsem ve 3 měsíci těhotenství, takže už mi jde trochu vidět bříško. Chtěli jsme to letět povědět našim, ale oni se to dozvěděli z televize. Takže výlet do Portugalska se nekonal. Novinky o tom, že jsem těhotná se roznesli hned po silvestru, kde viděli jak mi Ney dává ruku na bříško. 
"Gooooaaaaall!" řval Gil z obýváku. Všichni jsou na zápase na stadionu, jen Gil slíbil, že tu bude dávat pozor na nás. Rychle jsem stoupla ze židle a šla se podívat na opakovaný záběr. Ha, moje zlatíčko dalo gol. Počkat! Co to do prdele dělá? Ney si plácl s Leem, Luisem, Andrém a se zbytkem týmu, následně si vzal balon, dal si ho pod dres a do pusy si dal palec. (V médiích) Usmála jsem se na obrazovku televizoru a pohladila si trochu vypouklé bříško. 
"Vy jste do sebe zamilovaní až po uši" řekla Nadine za mými zády. Otočila jsem se na ní, usmála jsem se na ní a přikývla hlavou na souhlas. 
Teď Neymar potvrdil, že bude podruhé otcem. Pro tentokrát čeká dítě se svou přítelkyní, která byla do nedávna neznámá. Jak jde vidět, Neymar je hodně šťastný.  řekl komentátorův hlas z televize. 
Víš Tome taky jsem slyšel a četl, že jí požádal o ruku na Vánoce. řekl druhý komentátorův hlas. Kde to pořád berou? To jako, že nosím na levé ruce prstýnek nemusí pořád znamenat zásnuby. Jen jsem pokroutila hlavou a šla znovu chystat jídlo na oslavu. 

V noci 

Oslava byla úžasná, ale na mě docela vyčerpávající. Kolem 1 hodiny ráno jsme se šli s Neyem společně vysprchovat a potom ulehli do postele. Jen co jsem si lehla Ney si mě přitáhl na těsno k sobě. Usmála jsem se do tmy. 
"Dobrou noc, zlato" řekl a dal mi pusu do vlasů. 
"Dobrou" řekla jsem, zvedla hlavu abych mu mohla dát pusu na pusu. Uvelebila jsem se na jeho hrudi a hned upadla do říše snů. Nevím, jak dlouho jsem spala, ale probudila jsem se na hroznou bolest v podbříšku. Chytla jsem se za břicho a kvůli té bolesti jsem musela silně přivřít víčka k sobě. Co se kurva děje? Polil mi mráz po celém těle. Ucítila jsem, že mám něco mokrého nalepeného na stehně. Rychle jsem otevřela oči a odkryla peřinu. Kurva, Co se to děje? Pokusila jsem se natáhnout, abych rozsvítila lampičku, ale ta bolest mi to moc neusnadňovala. Asi na 3 pokus se mi to podařilo. Sedla jsem si na posteli a trochu se naklonila, protože ta bolest byla doopravdy k nevydržení. Podívala jsem se na postel, která byla od krve. 
"Neymare" vystrašeně jsem řekla jeho jméno. Samozřejmě mi jeho odpověď nepřišla, když tvrdě spal. Ani se mu nedivím, když 90 min běhal na trávníku a potom byl vzhůru skoro do 2 do rána. 
"Neymare" opět jsem řekla jeho jméno a trochu s ním zacloumala. Nic. 
"Kurva Neymare" bouchla jsem do něj a musela jsem se pevně chytnout břicha. 
"Co, co se děje?" zmateně a rozespale sebou cukl. 
"Krvácím
"Počkej chvilku, zlato." vyletěl z postele a letěl do své šatny. Za ani ne 5 min vyšel oblečenej v černých riflích, šedém tričku, černé kožené bundě, šedých tenisek a na hlavě měl svojí oblíbenou černou snapback. "Mám ti něco podat nebo co?
"Podej mi nějaký černý tepláky, svetr a tenisky" řekla jsem mu a svíjela se v bolestech. Ney mi to za chvilku přinesl a pomohl mi se oblíct. Stoupla jsem z postele a chtěla jsem jít dolů, ale Ney zastavil a o něco se pokoušel. 
"Co děláš?" nechápala jsem.
"Chci tě vzít do náručí" pokrčil rameny. 
"Umím chodit, auu... jen mi pomoc slézt schody". Jednou rukou jsem se držela za břicho a druchou Neymarovi kolem krku. Proč má Ney ložnici až ve třetím patře? Tolik schodů! 
"Pane bože, asi umřu bolestí" skuhrala jsem cestou po schodech, teda zatím jsme ušli jenom 10 schodů. 
"Vím zlato, že tě to bolí, ale trochu potišej. Nechci, aby Davi zase kvůli tobě brečel.
"Tobě se to řekne ....  Au
"Seru na to" zamumlal Ney, ale já ho hodně dobře slyšela. Nevím, proč to vlastně řekl. 
"AA, okamžitě mě dej dolů" Bouchla jsem ho do ramene, protože mě vzal do náručí a šel se mnou rychle dolů. Postavil mě venku před vchodové dveře a letěl pro auto. Za chvilku vycouvával s bílou Auti Q5. Pomohl mi nasednout a vyjel směr nemocnice. Teprve teď mi došlo, že už asi naše dítě není. Začala jsem brečet. 
"Co se děje, zlato?
Dala jsem si ruce před obličej a rozbrečela se. V jednu chvilku máte všechno a za minutu je po všem dobrém. Během minuty máte všechno a najednou nic. 
"Co se děje? Kurevsky mě to bolí, krvácím a nejspíš jsem právě POTRATILA"  poslední slovo jsem pořádně zdůraznila. Hystericky jsem zařvala. Vím, že Ney za to nemůže, ale jsem strašně na sebe naštvaná.  

Takže .... Konec se pomalu, ale jistě blíží. Omlouvám se za všechny chyby, nekontrolovala jsem to. :) :D
Moc děkuji za komentáře a votes. :3
Další díl za 2 dny. :))


Neymar's fucking true (CZ) [1. série] ✔Where stories live. Discover now