24. "Budete mě vyslýchat?"

2.3K 65 3
                                    

Doufám, že se bude líbit. :)


Zastavila jsem před svatební salonkem, vypnula motor a vystoupila. Holky se hned hnali dovnitř, ale zastavili se po tom co zjistili, že já nejdu.
"Holky běžte zatím dovnitř já si půjdu koupit něco do fast foodu, protože mám na něco chuť." řekla jsem jim. Holky jen přikývly a nahrnuly se dovnitř. Přeběhla jsem silnici a vstoupila jsem do fast foodu. Objednala jsem si tortillu s kuřecím masem a zeleninou. Nakonec jsem ještě zašla do nedaleké cukrárny, kde jsem si nechala dát do velké krabice všechny druhy donatů a nějakého cukroví, které jsem po cestě do salonku dala do auta.

V salonku

"Ty jsou pěkný. Vážně." řekla Sofia, když jsem v ruce držela béžové krátké šaty, které na hoře byli krajkované a dole měli volánky.
"Jo já vím." řekla jsem ironicky. "Vážně nám to má na tvý svatbě slušet?" zakřičela jsem na převlékající Val.
Val vykoukla zpoza závěsu "Ne ty jsou máminy. Tyhle jsou pro družičky." ukázala na šedé dlouhé šaty. (nebo jaká je to barva :D jinak šaty jsou v médiích a na ty holky se nedívejte :D)
"Ty jsou překrásný." divila jsem se jaký šaty vybrala, protože jsem myslela, že budou nějaký fakt hnusný.
"Jo já vím." zakřičela Val.
"aaa, Víš moc dobře, že na tuhle větu jsem alergická." rozčilovala jsem se.
"Promiň" řekla a odhrnula závěs.
"oh, páni." vykřikla Laura a málem upadla jak utíkala za Val.
"To budou asi ty pravý co?" usmívala se Val jak sluníčko na hnoji a šla si stoupnout před zrcadlo. Na sobě měla oblečené dlouhé uplé svatební šaty, které byli od půlky stehem načechrané do vlnek a pod prsama měla stříbrný šperk. (Kdyby jste neměli představu tak to vůbec nevadí :DD)
"Jsou překrásný" stoupla ze sedačky Elizabeth a šla k zrcadlu. Všechny jsme se začali smát a pomalu přešli za Val.
"Ty jsou úžasný" obcházela Val Sofia.
"Proto jsem si je vybrala." dívala se na sebe do zrcadla Val.
"Snad v nich nechceš prožít svatební noc?" zasmála se Elizabeth.
"Můžu?" otočila se na ní Val.
"Jo, neslušná nevěsto." řekla Laura, Val si šla vyzkoušet ještě svatební boty, zatímco já si sedla na pohovku. Přisedla si ke mě Laura.
"A co že ty nic neříkáš na ty šaty?!" řekla. Nevěděla jsem jestli to byla otázka nebo oznamovací věta.
"K těmhle šatům se vyjadřovat nebudu."
"Carol totiž nemá ráda takovýhle typ svatebních šatů." vysvětlila holkám Val. Přišla mi smska od neznámého čísla, ve které stálo 'Čau, nezašla by si zítra ven? David.' Usmála jsem se na mobil, ale zatím jsem mu neodepsala.
"Ale copak? Napsal kamarád Neymar?" zasmála se Val a i ní se přidaly i holky.
"Ne napsal kamarád David." vyplázla jsem jazyk.
"Kolik těch kamarádů máš?" divila se Val.
"Pár jich bude." usmála jsem se.
"A s kolikati spíš?" podívala se na mě Elizabeth. Holky se zastavily a dívaly se jenom na mě.
"Budete mě vyslýchat nebo co?" dala jsem dolů obočí.
"Takže s někým z nich spíš. Nemusíš nic vysvětlovat, jenom by si mohla říct s kým spíš. A neříkej, že nesmíš, protože zatajuješ." zasmála se Elizabeth. Jojo Elizabeth je sexuální maniak.

Večer

Oblíkla jsem se do černých teplákových kraťasů, černého tílka, bílých nadkolenek, bílého svetříku a šla jsem si sednout na terasu za domem. Máme tam krásný výhled na Setúbal a i na Lisabon, protože máme dům na kopci a když se setmí je to nádherný pohled. V ruce jsem držela mobil a psala si na Messengeru s Avril, Bellou a Rebeccou. Za chvilku za mnou přišla Val. "Neruším?" nakoukla ze dveří.
"Ne nerušíš, pojď." ukázala jsem na volné místo na zahradní sedačce, přisedla si.
"Co tady děláš tak sama?" řekla Val, zatím co se přikrývala dekou.
"Chtěla jsem se pokochat a trošku si odpočnout a popřemýšlet."
"O čem přemýšlíš?"
"O Neymim" zasmála jsem se.
"Co s ním?" dala pravé obočí dolů na znak, že nechápe.
"Nic, jen tak o něm přemýšlím. Jak měl o mě strach, jak žárlil a jak je vždycky nadr....... všechno vědět nemusíš." zasmála jsem se, protože jsem jí málem řekla o tom, že spolu spíme.
"Víš proč kluci žárlí?"
"Ne, proč?"
"Oni nežárlí, protože by ti nevěřili, ale oni žárlí proto, že přesně ví o co se ten druhý snaží."
Povídali jsme si tam docela dlouho, dokud nám nezačala být zima. Takhle dobře jsme si se ségrou nepopovídali už dlouho. Podívala jsem se na hodiny na mobilu a zjistila jsem, že je deset. Nejvyšší čas si udělat večeři. Zasmála jsem se nad tou myšlenkou, ale hlad jsem měla, takže jsem si musela jít něco udělat. Z ledničky jsem si vzala nějakou pomazánku a namazala jsem si jí na 2 rohlíky. Teď můžu jen doufat, že to mamka nemá na něco přichystanýho. Když jsem tak seděla u stolu vzpomněla jsem, že jsem ještě neodepsala Davidovi. Vzala jsem tedy do druhé ruky mobil a snažila se naťukat smsku 'Ahoj, moc ráda by jsem šla a promiň, že píšu tak pozdě.' odeslala jsem to, snědla svojí večeři a šla jsem se osprchovat a vyčistit zuby. Po sprše jsem zalezla do svého pokoje a z notebookem jsem se uvelebila v posteli. Chvilku jsem byla ještě na Facebooku a potom jsem si zapnula Rychle a zběsile 7, můj nejoblíbenější film. U téhle série filmu nikdy neusnu, ikdyž jsem jí viděla asi 100x. Po dvouch hodinách film skončil a mě se pořád nechtělo spát. Nakonec jsem se rozhodla zapnout ještě jeden film. Vybírala jsem z nabídky a žádný mě moc nezaujal, až na jeden 'Super náhradník'. Na ten jsem se taky dodívala až do konce a pořád se mi nechtělo spát. Nakonec jsem si pustila 'Až tak moc tě nežere' a u toho jsem za chvilku usnula.

Takže...Další díl za námi. Doufám, že se líbil. Jinak byl napsán za pár hodin, takže asi nic moc.
Omlouvám se za chyby. :)
VOTES a komentáře potěší! :)




Neymar's fucking true (CZ) [1. série] ✔Where stories live. Discover now