34. "Aa, Hrdličky jsou konečně spolu."

2.3K 65 4
                                    

Snad se bude líbit. ... :))

"Neymare" oslovila jsem ho. On jen přukývl. "Pojď sen ty pako moje." zasmála jsem se. Leo a Dani ho pustili a on se vydal ke mně. Až byl uplně u zábradlí vrhla jsem se mu kolem krku a dala mu pusu, na kterou hned zareagoval. Pevně mě chytl za boky a přitiskl si mě víc k němu, ale stejně nám tam vadilo zábradlí. Usmála jsem se do polibku a opřela si čelo o to jeho.
"Miluju" zašeplata jsem mu do rtů. Neymis ztuhnul. Fajn tohle mi trochu ulítlo. Doví co si o mě teď myslí, že jsem s ním párkrát spala a už chci doví co. Jsem fakt kráva. Myslím, že jsem nám právě rozbila naše úžasný kamarádství. Pořád jsem si opakovala v hlavě a vyčítala si, že jsem to řekla. A ani jsem nepostřehla, že mi odpověděl.
"Miluju"
"Promiň, nechtěla jsem ...... " zarazila jsem se. "Zopakuj to!"
"Miluju" vypustil z úst, tak něžně, svůdně a zároveň zamilovaně.
"Cože? Fakt. Pane bože. Miluju" vypískla jsem a skočila mu kolem krku a vrhla se na jeho rty. On hned spolupracoval, ale něco jsem si uvědomila. Přestala jsem s líbáním a odtáhla se.
"Co se děje?" zeptal se ustaraně Ney.
"V autě sedí brácha, musím jít pro něho." vysvětlila jsem mu "Před ním ani muk. Jsme jen kamarádi co se moc neznaji." vychrlila jsem ze sebe dala mu rychlou pusu a utíkala pro nedočkavého Santiho.
Santi byl celej na trní, chci ho vidět zítra na zápase. Santi šel na záchod a já měla příležitost se rozloučit s Neymarem. Na Santiho jsem počkala na chodbě a potom jsme se odebrali k autu a vyrazili do bytu. Asi 5x jsme museli sjet dolů do auta, abychom všechny věci dotáhli nahoru. Ještě jsem zavolala paní, která mi byt ukazovala a domluvila si s ní schůzky, aby mi řekla co a jak. Kolem 8 večer jsme se vrátili na hotel totálně vyčerpání.

Další den

Dneska je den D, den zápasu. Je přesně půl 1 odpoledne a my čekáme před bytem až nám dovezou nábytek. (v reálu to tak rychle nefunguje, ale v příběhu je všechno hned :D) Ráno jsem ještě měla schůzku s paní, která mi ukazovala byt a zařídila jsem všechno potřebné. Dala jsem další prachy doprdele, protože jsem musela zaplatit nájem na půl roku dopředu. Za chvilku budu mít na obouch kartách napsáno 0 €. Ještě že za dva týdny bude výplata.
"Tu stěnu budete chvít kam namontovat?" zeptal se mě chlápek co mi přivezl nábytek a bude mi ho ještě z jedním chlapem montovat. Ukázala jsem jim místa na které to chci dát a dál si zařizovala byt po svém. Koupelna byla perfektně zářízená, chodba to stejné a kuchyň s obývákem se taky už rýsovala. Z ložnice je maximálně hotová šatna, na postel a další věci si budu muset ještě počkat. Chlapi všechno měli složené a namontované během 2 hodin.
Zápas začíná v 8 večer, nejvyšší čas vyjet zpět na hotel a připravit se. Hned po příjezdu jsme si zašli na pozdní oběd a potom do pokoje.

V 6 večer

"Ségra dělej! Nechci přijít pozdě." řval na mě Santi ode dveří už asi 5 min.
"Máš čas, do začátku jsou ještě 2 a půl hodiny." zakřičela jsem na něho z koupelny, kde jsem se právě česala. Namalovaná jsem byla už od rána a proto jsem si jen rozčesala vlasy a po úpravě přešla do šatníku. Moc dobře jsem věděla co si vezmu. Uplé modré džíny, bílé tričko s modrými rukávy, hnědou mikinu na večer, hnědé pilotky, hnědou kabelku na hlavu modrou snepbeak s bílým znakem NY. Vyšla jsem ze šatny a šla se obou na chodbu do černých vansek.
"Konečně, pohni!" hnal mě dopředu Santi. Jen jsem se zasmála a pokroutila hlavou nad tím jak je na trní a strašně nedočkavej.
"Máš lístky?" zeptal se mě než jsem zavřela dveře od pokoje.
"Jo, mám všechno a už bud sticha nebo ti zalepím pusu páskou." protočila jsem panenkama. Jak to s ním v držím celej zápas, když už teď mě bolí hlava z něj. V autě neustále opakoval, že se setká s Messim, Neymare, Suarezem a tak dal..., protože jsem nám koupila VIP lístky, a ti můžou parkovat na stejných místech jako hráči. To jsem ale hodná sestřička. Ani ne za 10 min jsem už parkoval v podzemních garážích a za mnou přijížděli další auta. Podívala jsem se do zpětného zrcátka kdo jede za mnou a zjistila jsem, ze je to bílé Audi Q5, které řídí Neymis. Jaká náhoda to. Zaparkovala jsem a vystoupila. Neymar zaparkoval přede mnou společně s Alvesem, který přijel ve Ferrari. Samozřejmě, že tohle si nemohl Santiago nechat ujít a hned pádil za nima a já musela hned za ním. Jsem jak jeho matka co ho nahání, aby už šel domů.
"Jé, ahoj ..." začal Dani, ale udělala jsem na něj vraždící pohled, aby neříkal nic dalšího. On díky bohu pochopil a já mohla udělat fotky Santiho s Danim a Neymarem. Společně s nima jsme šli na stadion. Já šla nenápadně vedle Neymara, se kterým jsme strašně nenápadně štrejchali konečky prstu o sebe.
"Hodně štěstí při zápase." popřála jsem klukům na chodbě, kde jsme se museli rozdělit. Měla jsem strašnou chuť dát Neymimu pusu pro štěstí, ale před Santim nemůžu. Dani asi pochopil, že chceme trochu soukromí a tak nás chtěl vysvobodit od Santiaga.
"Hele, co kdyby šel tady mladej se mnou napřed do šaten a ty to Neymare domluvil?" zeptal se Dani Neymara.
"Máš dobrej nápad." mrkl na něj Ney (v médiích) a Dani společně se Santim odputovali do šaten. Ještě než odešli jsem na Daniho zašetlala děkuju.
"Počkej, jenom to jdu oznámit." oznamil mi Ney a odskočil k chlapkovi v saku. Za chvilku se vrátil, vzal mě za ruku a někam se mnou šel. Zastavil se kousek před šatnama.
"Co to má znamrnat?" trochu byl nasranej.
"Nechápu? Co, co ma znamenat?" mluvila jsen v otázkách.
"Proč se před tvým bráchem takhle musíme chovat?"
"Protože nechci, aby věděl, že spolu chodíme."
"My spolu chodíme?" zarazil se Ney, ale až uviděl můj nechápavej obličej začal se smát. "Dělal jsem si srandu, jasně že spolu chodíme. Miluju tě." řekl a chtěl mi dát pusu, ale zastavila jsem ho.
"Já tebe taky.". Teď jsem mu dovolila mě políbit.
"Aa, hrdličky jsou konečně spolu." řekl někdo vedle nás. S Neyen jsme museli od sebe, abychom se podívali kdo to řek.
"Ahoj Leo" přivítala jsem se s nim. Kluci ještě podepsali pár dresů a potom šli společně se mnou do šaten.
"Čau Carol, máš super bráchy." pozdravil mě Jordi.
"Ahoooj, jo děkuju. Ale stejně si myslím, že teď je mílijusem jen pro to že je tu s váma, jinak je to ..." hledala jsem to správne slovo. "Jinak je to pěknej hajzlík" zasmála jsem se. Ještě chvilku jsme kecali než se kluci museli začít chystat. Se Santim jsme odešli na svá místa. Ooo, milují VIP místa.

Takže ... začátek něco málo, prostředek nic moc a konec no nevim, nevím. :D
Další díl bude ve čtvrtek a bude zápas a možná i další samec. :DD 
Ještě že mám předepsaných pár dílů dopředu, protože teď bych se z toho asi po*****. Nechci aby byl zítřejší den! 5 prověrek hned po sobě -_- Učitelé se pos****.
Snad se dnešní díl, alespoň trochu někomu líbil. :))
Komentáře a VOTES!
Těším se u dalšího dílu. :))





Neymar's fucking true (CZ) [1. série] ✔Where stories live. Discover now