43. Odlet

2.1K 58 11
                                    

Snad se bude líbit. ... :)

Ráno jsem se probudila na rachot a smích, který vycházel z chodby. Podívala jsem se na Neye, který krásně oddechoval. Chtěla jsem stoupnout a jít se podívat, ale dveře se otevřeli a v nich stál vysmátý Santi. Rychle jsem se zakryla dekou. 
"ehm, Ségra co tady děláš?" zasekl se mezi dvěma.
"Co asi? Já tady bydlím."
"Hej ty vole. Tvoje ségra tady měla mužskou společnost" řekl mužský hlas. Ve dveřích se objevil Cameron. Super, kdo ještě příjde?
"ehm, Čau Carol" zasekl se ve dveřích Cam, stejně jako Santi.
"Nazdar. Santiago můžeš mi donést z šatníku alespoň spodní prádlo!?". Santiago se vydal do šatníku, který byl na druhé straně pokoje. Chvilku se tam přehraboval než mi donesl černé krajkové prádlo. Pod dekou jsem si je oblíkla a stoupla z postele. Výhoda postelí s nebesy je taková, že když potřebujete prostě zatáhnete. Vyhnala jsem je z ložnice a zavřela potichu dveře. V obýváku jsem si oblíkla Neymiho tričko. Pane bože, čím se voní. Nádherná vůně. Zohla jsem se a sesbírala naše věci ze včerejšího večera. Santi a Cam si sedli na gauč.
"Páni. Taky bych chtěl holku, co si kvůli mně obleče podvazky." řekl Cam a prohlížel si moje podvazky, které jsem zapomněla na gauči.
"Dej to sem" vytrhla jsem mu je z ruky. Do kuchyně jsem šla dělat snídani.
"Můžu se na něco zeptat? Vím, že řekneš ne. Takže kdo to je?" řekl Santi a oba oba s Camem se na mě podívali.
"Až se probere, dozvíš se." mrkla jsem na ně.
"Byla by prdel, kdyby to byl nějakej fotbalista." poplácal ho po zádech Cam. Nad jeho uvažováním jsem se jen zasmála. Na snídani jsem udělala toasty. Jak jsem to dodělala šla jsem se podívat na Neye. Odhrnula jsem závěs a uviděla jak se probouzí.
"Dobré ráno"
"Dobré ráno, miláčku" aa, Milují jeho chraplák po ránu. "Snídaně na tebe čeká v kuchyni"
"Můžeme si dát prvně společnou sprchu? Kdyby si chtěla."
"Tak ty si dáš sprchu a já ti nachystám snídani."
"Ale mně tam bude samotnýmu smutno" dal koutky úst dolů.
"Tak dobře." kousla jsem se do rtu. Společně jsme stoupli a já se začala smát.
"Co je?" roztáhl ruce Ney a nechápal. Ukázala jsem na spodní partie. "Co je s ním?" podíval se dolů.
"Nic, jen že ... Nechceš si dát boxerky?" zasmála jsem se.
"Včera večer ti nevadilo, že jsem byl nahej a dělal .." mluvil a u toho si nasazoval boxerky, které leželi u postele. Přerušila jsem jeho načatý proslov.
"Vím cos mi dělal." dala jsem mu na rty ukazováček a zatáhla ho do koupelny. Po sprše jsem šla do kuchyně a Ney hned za mnou. Čekala jsem hodně reakci, ale tu co udělali byla nad moje očekávání.
"Ha, dobrej vtip ségra" řekl Santi potom co jsme vešli do obýváko-kuchyně.
"Jak myslíš" pokrčila jsem rameny a šla s Neyem do kuchyně. Zastavila jsem se v půlce cesty. "Jinak Santiago tohle je Neymar, můj přítel. Neymare tohle je můj blbej brácha Santiago." ukázala jsem na ně. "A tamhle to je Santiho kámoš a můj soused Cameron" mávla jsem na Cama.
"Rád tě poznávám" řekl Neymar směrem k Santimu, který ztuhl v pohybu.
"Ty krávo, to je vážně samotný Neymar da Silva Santos Junior. Ty vole, stojí přede mnou Neymar. Ty vole, mou ségru klátí nejlepší fotbalisty světa. Ty krávo, ooooo Shit." začal řvát Santi po místnosti a skákat po pohovce.

Den odletu

Dneska odlétáme do Lisabonu, protože za 2 dny bude moje ségra vdanou paní. Docela se těším na svatbu, už dlouho jsem na žádný nebyla. Ale taky mám strach, jak budou naši reagovat na Neye. Řekla jsem jim, že vezu domů ukázat pana tajemného, takže mám strašnej strach. Jestli budou reagovat jako Santi, tak to bude pohoda. Santiago se nakonec smířil s tím, že chodím s Neymarem a já myslela, že zešílí. Na letišti to byl taky pěknej hukot. Všichni chodili za Neymarem se vyfotit a pro podpisy. Na tohle si budu muset ještě zvyknout. Nakonec jsme vyřešili všechno potřebné a konečně si sedli do letadla. První třída, paráda! Seděla jsem z Neymarem a před náma seděl Santiago s Gabrielou. Moc jsem nebyla nadšená, když řekl mamce, že ji bere sebou. Zapnula jsem si pás a čekala až se letadlo odlepí od ranveje. Celou dobu jsem držela Neymimu ruku.
"Že by si třeba povolila ten stisk?" zeptal se mě a bylo vidět, že ho to dost bolí.
"Promiň, ale mám strach." nevinně jsem se usmála.
"Z čeho? To bych spíš měl být nervozní já ne?"
"To asi taky" nervozně jsem se usmála.
"No tak kotě, nemysli na to. Uvolni se." hladil mě po tváři. On věděl jak mě uklidnit. Položila jsem mu hlavu na rameno a on mi ruku na stehno. Let trval 3 hodiny, takže oba s Neyem jsme se prospali. Vzbudila jsem se až jsme přistávali. Vylezli jsme z letadla a šli si do hlavní haly pro naše zavazadla. U vchodu na nás mával Lukas. Když jsem volala s mamkou, řekla jsem jí ať pro nás přijede. Vzala jsem si kufr a společně s ostatníma šla za ním. Hned jak jsem k němu přišla padla jsem mu do náruče. Konečně ho zase vidím. Až jsem se odtáhla představila jsem je.
"Lukasi tohle je Neymar, můj přítel. Neymare tohle je Lukas, můj budoucí švagr a ten nejlepší chlap na světě."
"Tak ty seš ten co se mi stará o sestřičku?" zasmál se Lukas.
"Neříkala si, že je to tvůj budoucí švagr?" divil se Ney nad oslovením sestřička.
"Jo řekla, že my dva se k sobě chováme jako sourozenci." vysvětlila jsem mu a dala pusu.
"Chová se líp k Lukasovi než ke mně!" zavrčel Santi.
"Jo málem bych zapomněla." plácla jsem se do čela. "Tohle je Gabriela, Santiho ehm ...." nevěděla jsem co mezi sebou mají.
"Moje přítelkyně" dopověděl Santi mou větu.
"Moc ráda vás poznávám" promluvila.
"Já tebe taky a prosím tykej mi." potřásl si s ní rukou. "Tak jedeme domů" zavelel Lukas. Neymar s Lukasem šli ve předu a o něčem si povídali. Bylo na nic vidět, že si rozumí, za což jsem byla strašně ráda. Zastavili jsme u auta a Lukas poplácal Neymara po zádech a společně se zasmáli. O čem se ti dva baví? Já to chci taky vědět!
"Já to chci taky vědět!" řekla jsem jim. Oba se zasmáli a otočili se na mě. (v médiích) Uuu, vypadají jako 'drsňáci'. Ruky hore boys.

Takže ... Další díl. No nwm z dnešního dílu nemám moc dobrej pocit. Dochází mi nápady, už přemýšlím nad druhou story a u téhle myslí na to jak to ukončil. :/ Tak snad se alespoň někomu bude líbit.
NEW 18.12.! Napadly mě nové story, takže se máte na co těšit 3:) 3:) :D
Děkuji za komentáře a votes!! :3 *-* 
dneska ještě jedna část :) Kolem 10-11 0:) :D






Neymar's fucking true (CZ) [1. série] ✔Where stories live. Discover now