39. Cameronovi plány

2K 54 7
                                    

Doufám, že se bude líbit. Pěkné po čtení. :))

Pohled Camerona

Jsem dost nasranej, nejen kvůli tomu, že jsem včera nezasunul, ale taky kvůli Carol. Myslel jsem, že půjde k nám a počká nebo vzbudí Santiaga, ale ne ona musela jít k sobě. Odlepil jsem se ode dveří a nasraně třísknul s dvěma. Přešel jsem do obýváku, kde už seděl Nash. Sedl jsem si k němu na gauč a začali jsme hrát na X-boxu nějakou závodní hru.
"Proč seš tak nasranej kámo?" zeptal se mě Nash.
"Ty bys nebyl, kdyby ti nějakej kluk ohnul holku, kterou si měl ohnout ty?" chvilku jsem se na něho podíval, ale zase jsem odvrátil zrak na obrazovku naší plazmové televize.
"No, .... Byl bych." pokrčil rameny.
"Tak vidíš. Do prdele, uhni s tou kraksnou."
"A co chceš dělat? Znám tě dlouho, určitě máš něco za lubem."
"Samozřejmě, že mám plán." zasmál jsem se.
"Tak ho vyklop." zastavil hru a otočil hlavu na mě.
Uchechtl jsem se "Když mi on vojel holku, já mu vojedu ségru."
"Ta ti určitě dá, když celou noc byla pryč." řekl ironicky a začal se smát.
"Však se uvidí, kdo se bude smát naposled." smál jsem se nad svým ďábelským plánem. Stoupl jsem z gauče. Přešel do svého pokoje, ze židle jsem si vzal úplně černé kalhoty a úplnější tričko. U vchodových dveří jsem si obul bagančata.
"Kam jdeš?" zeptal se Nash.
"Jdu za jeho ségrou. Sleduj jak po mě bude slintat." zasmál jsem se a vyšel k jejím dveřím. Zaťukal jsem a čekal než otevře. Zavřeli se dveře od našeho bytu a já viděl Nashe jak pozorně sleduje kukátkem. Uchechtl jsem se a znovu jsem zaťukal, když nebyla žádná odpověď, zazvonil jsem. Zvonil jsem ještě 3x než se otevřeli dveře a v nich stála Carol zabalená do ručníku. Kurva. Tak teď slintám já.
"Promiň, byla jsem ve sprše. Pojď dál, ať tady nestojím takhle ve dveřích." otevřela víc dveře, abych mohl vejít.
"Běž si zatím sednout do obývaku. Já se zatím převleču." ukázala na dveře a sama zmizela v jiných.

Pohled Carol

Vážně musel přijít zrovna teď? Rychle jsem zalezla do své budoucí ložnice a otevřela dveře od šatníku. Přemýšlela jsem co na sebe. Rozhodla jsem se pro šedé tepláky, bílý květovaný crop-top a šedý dlouhý svetr bez zapínání. Vešla jsem do obýváku, kde seděl na sedačce Cam.
"Proč si přišel?" stoupla jsem si ke kuchyňskému pultu.
"To nemůžu přijít na návštěvu?"
"No,  můžeš. Dáš si něco?"
"Jestli máš džus, tak ten." řekl. Přikývla jsem a z ledničky vytáhla pomerančový džus. Skleničku jsem položila před něj na stolek. Chtěla jsem si sednout, ale zastavilo mě zvonění mého mobilu.
"Promiň" omluvila jsem se a z pultu vzala mobil. 
"Ahoj zlato. Co potřebuješ? ... Jé, to seš ty Davi" omluvila jsem se Cameronovi a šla na chodbu.

Pohled Camerona

Super, když už je u mě tak nás musí vyrušit mobil. A jak to tak vypadá, tak má asi kluka. Což je pěkně v prdeli, teda jestli není ten typ co si užije s jiným i když má vztah. Ztlumil jsem své přemýšlení a zaposlouchal se do jejího telefonátu. Vím, nemají se poslouchat cizí rozhovory, ale tohle prostě nešlo.
"Zlatíčko, samozřejmě že jsem něco koupila i tatínkovi.". Tahle věta mě totálně vyvedla z míry. Ona má přítele či manžele a děcko k tomu?
"Davi co dělá tatínek?" dál jsem poslouchal její telefonát.
"Ahoj" řekla to takovým svůdným hlasem, že se mi málem postavil. Ta holka se mi líbí a to hodně.
"Cože? To si mi nemohl říct dřív? No, ale říkáš mi to na poslední chvíli." chvilku se nervovala. "Mám pro tebe menší dáreček až se vrátíš." zase ten svůdný hlásek. Chvílemi jsem měl pocit, že na mě zapomněla. 

Pohled Carol

Si ze mě Ney snad dělá prdel ne? Strávíme spolu celý den a on mi nemůže říct, že za 2 dny odlétá do Paříže. Jo vím, je to jeho práce kterou miluje, ale říct mi to mohl. Dotelefonovala jsem a vrátila se do obývají za Cameronem.
"Už jsem myslel, že si na mě zapomněla." usmál se a skousl si ret.

Tak jo ... Po první z pohledu Camerona. Co na něj zatím říkáte? 
Taky se těšíte na vánoce jako já? aaa, Nemůžu se dočkat. Už chci svůj vysněný dárek. :33 Vánoce nemám moc v lásce, ale když jde o ten dárek, tak se nemůžu dočkat. Dneska jsme byli s taťkem kupovat dárek bráchovi a na jeho reakci se neskutečně těším. AAA, Chci vánoce! :D Dost o vánocích. :D Ale ještě jedna poznámka co se týče vánoc. :D Kdybych přidala díl na štědrý den, četl by ho někdo? :D Jen to potřebuji vědět. :DD 
Děkuji za votes a komentáře. :33 
Další díl v úterý. :)) Užíjte si neděli. :)) 



Neymar's fucking true (CZ) [1. série] ✔Where stories live. Discover now