33. Oběd

2.2K 63 6
                                    

Snad se bude líbit. :))

Jezdila jsem z prava do leva, až jsem narazila na siluetu svalnatějšího muže. Kdo to je? proběhlo mi hlavou. Počkat, počkat. Já ho znám. Postava se otočila, podívala se na mě a já se na ní usmála.
"Co ty tady děláš?" zeptala jsem se.
"Vybírám si novou ložnici." odpověděl mi.
"Přišli vám výplaty?" zasmála jsem se.
"Ty krávo, to je Sandro Ramirez." začal jančit Santiago.
"Uklidni se!" okřikla jsem ho, protože se na nás otočilo pár lidí. "Promiň, ale bracha je velkej fanda Barçi." vysvětlila jsem Sandrovi, protože jsem viděla jak se na mě nechápavě dívá. On jen přikývl. "Sandro tohle je Santiago, můj bracha." představila jsem Sandrovi bráchy, tím že jsem na něj ukázala. "Santiago tohle je Sandro, můj kamarád." navzájem jsem je představila.
"Ty znáš Sandra?" divil se Santi.
"Samozřejmě, známe se z mý práce." odpověděla jsem mu. Chvilku jsme ještě kecali.
"Když už si tady, pomůžeš nám vybrat postel mně do ložnice." navrhla jsem mu.
"Klidně. Z čeho vybíráž?"
"Tady z těch pěti." ukázala jsem na postele přede mnou. Stáli jsme tam asi 5 min a nakonec jsme dospěli k výsledku. Vybrali jsme kovovou postel s nebesi. Už se v ní vidím, jak se v ní budu válet. Ještě jsem si koupila podobné kovové noční stolky. Nakonec jsme pomohli na oplátku Sandrovi vybrat pár věcí do jeho ložnice. Zaplatila jsem za své věci a objednala si dovoz až k bytu. Santiago umíral hlady a tak jsme pozvali na oběd i Sandra. Kousek od obchodu je restaurace, do které jsme šli pěšky.

V restauraci

"Tak Santi, můžeš si objednat co chceš, jak jsme se domluvili." připomněla jsem mu. No Santi to vzal doslovně. Já si objednala džus se zeleninovým salátem, kuřecím masem a hranolkama.
"Kdy máte tréning?" zeptal se Santi Sandra :DD
"No jo, kolik je hodin?" začal vyšilovat Sandro.
"Za 10 min 3" podívala jsem se na hodiny na mobilu.
"To už? Nic budu muset jít, za půl hodiny máme tréning." řekl a mávl na číšníka, který hned přišel s účtenkou. Sandro vytáhl peněženku a chtěl zaplatit i za nás.
"Počkej, počkej. Nebudeš platit i za nás!" rozčilovala jsem se.
"Ty si mě pozvala a já zaplatím. A nerozmlouvej mi to."
Chvilku jsme se ještě hádali než mě nakonec překecal. Radši už jsem neprotestovala.
"Tak já půjdu, ahoj" stoupl Sandro a objal mě a já mu to oplatila.

Pohled Sandra

Odešel jsem z restaurace a zamířil si to k mému autu, který nestalo moc daleko. Nasedl jsem do auta a zamířil si to na tréningový stadion. Cesta mi trvala docela dlouho, protože jsem byl na druhém konci Barcelony. Přijel jsem na parkoviště před stadiónem a hledal volné místo. Jedu pozdě, protože tu je pár posledních míst úplně vzadu. Zaparkoval jsem a šel do šaten. Pozdravil jsem zbytek kluků, kteří už se chystali vyjít ven na stadion. Rychlostí blesku jsem se převlékl do tréningového oblečení, zavázal si tkaničky na kopačkách a vyšel na hřiště jako poslední.
"Kde seš ty kokote? Sis musel ještě zajebat co?" zařval na mě Neymar se smíchem.
"Jo, byl jsem vojebat Carol." zařval jsem mu nazpět, ale to jsem neměl dělat.
"Myslíme tu stejnou Carol?" spadl mu úsměv z tváře a začínal být dost nasranej. Neymar si vyslíkl mikinu a šel přímo ke mně. Viděl a slyšel to i Luis a proto ho radši chytil. (v médiích)
"Jestli mysliš De La Rosu, tak jo."
"Ty parchante. Zabíju tě!" zařval a rozutíkal se ke mně, ale díky bohu ho chytil Leo a Dani kousek ode mě.
"Neymare, uklidní se." uklidňoval ho Leo.
"Nechte mě kurva bejt. On mi klátí Carol, to byste měli uklidňovat jeho." byl červenej od steku, takhle ho ještě neznám.
"Jak tobě? Kurva dělal jsem si prdel. Potkal jsem jí v obchodě, kupovala si postel s bráchou a potom mě pozvali na oběd. Nic víc, ani nic míň." zařval jsem, kolem nás stali všichni ostatní kluci a dívali se na nás. Ještě že dneska tady nejsou novináři ani diváci, jinak by to nedopadlo moc dobře.
"Můžete se laskavě oba dva uklidnit!" zakřičel někdo za náma. Všichni jsme se otočili tím směrem.

Pohled Carol

"Pojedeme se podívat na jejich tréning?" otravoval Santi v autě na cestě do bytu. Chvilku jsem se rozhodovala než jsem mu nato přikývla. Přijeli jsme před jejich tréningový stadion a já zaparkovala, sice s problémy, ale zaparkovala. Řekla jsem Santimu ať počká u auta, že se musím jít podívat jestli se tam vůbec může dneska jít. On jen přikývnul a hezky čekal. Vystoupila jsem a šla jsem na stadion. Šla jsem po chodbě a slyšela jak se někdo hádá. Ty hlasy já znám, to je přece Sandro a Neymar. Zrychlila jsem krok a zastavila se na hoře na tribuně.
"Můžete se laskavě oba dva uklidnit!" zařvala jsem na ně. Všichni se na mě otočili. Uviděla jsem Neymara jak je červenej od toho jak se vzteká, byl tak roztomilej, když se hádal.
"Vážně si spala se Sandrem?" zakřičel Neymar, abych ho slyšela. Jak nato to pako přišlo? Honilo se mi hlavou.
"Jak si nato přišel?"
"Sandro to říkal."
"Dělal jsem si prdel, ale kdo měl vědět, že ten debil to vezme vážně." ozval se Sando. Vážně to jsou paka. Zasmála jsem se a sešla dolů až k trávníku.
"Neymare" oslovila jsem ho. On jen přikývl. "Pojď sen ty pako moje." zasmála jsem se. Leo a Dani ho pustili a on se vydal ke mně. Až byl uplně u zábradlí vrhla jsem se mu kolem krku a dala mu pusu, na kterou hned zareagoval. Pevně mě chytl za boky a přitiskl si mě víc k němu, ale stejně nám tam vadilo zábradlí. Usmála jsem se do polibku a opřela si čelo o to jeho.
"Miluju tě"

Takže .... Kdo myslíte, že to řekl? A bude na tom druhá stran stejně?
Nechte se překvapit. :D :) Dalsí díl v úterý! :) Teď budu přidávat každý druhý den.
Poděkování za komentáře a VOTES!! :3 Velké děkuji!
Jo trochu jsem zkrátila jejich kamarádství s výhodama, ale nemusíte se bát konec ještě rozhodně není. :D


Neymar's fucking true (CZ) [1. série] ✔Where stories live. Discover now