50. Princezna nebo princ?

1.9K 63 8
                                    

Hlásím se s novým dílem. Doufám, že jste si pořádně užili vánoce jako já. Snad se dnešní část bude líbit. :)) Pěkné počteníčko. :D 

V Barceloně

Do Barcelony jsme se vrátili včera večer, takže jsme vánoční svátky strávili ještě v Brazílii. Bylo to tam úžasný, musíme tam lítat častěji. No, ale teď v mém stavu moc nevím. Právě teď sedím v obýváku a prohlížím si prstýnek, který jsem dostala k vánocům od Neye. Je divný, že ho nosím na své levé ruce na prsteníčku, tam se přece nosí zásnubní. Ale co, mě se tam líbí. Z přemýšlení a prohlížení mého prstýnku mě vyrušilo zvonění zvonku. Cukla jsem sebou, protože jsem se fakt lekla. Kdo to může být? Dost se mi otevírat nechtělo, ale musím. Neochotně jsem zvedla svůj zadek ze sedačky a šla otevřít. Nevěřícně jsem zůstala svát. 
"A ... Ahoj" vykoktala jsem ze sebe překvapeně. 
"No, Ahoj" řekla Antonella se Sofií a Shakirou. Omg, u mých dveří stojí Shakira. 
"Aaa, Pojďte dál" celá omámená jsem jim uhnula z cesty. Holky vešli dovnitř a společně se mnou šli do obýváku. 
"Máš to tady pěkný" chválili mi holky byt. 
"Děkuju, ale něco ještě není dodělaný" mávla jsem levačkou. 
"Pane bože" vykulila oči Antonella. "Neymar tě požádal o ruku?" skoro vypískla.
"Co?" dívala jsem se na ní jak na retoše, ale potom jsem si to uvědomila "Ne, tak to není. Jo sice je ten prstýnek od něj, ale žádost o ruku fakt ne. Spíš dárek k vánocům
"Louis mi taky dal prstýnek na vánoce a měsíc nato mě požádal o ruku" řekla Sofia. 
"Určitě si z něj Neymar příklad nebere. A sedněte si." zasmála jsem se. 
"Jinak Carol tohle je Shakira, ale to ty určitě víš." zasmála se Antonella. "Shak tohle je Carol, Neymarova přítelkyně.
"Ahoj, ráda tě poznávám" potřásla si se mnou rukou. Aaa, asi omdlím.
"Dáte si něco?" zeptala jsem se holek.
"Kafe" odpověděli všechny naráz a já se začala smát. Ještě, že mám kuchyň spojenou s obývákem, takže jsme si mohli v pohodě povídat. 
"Ty si nedáš?" divila se Shak, po tom co jsem jim přinesla kafe se sušenkama. 
"Já kafe nepiju" udělala jsem znechucenou grimasu.  "A i kdybych ho pila, tak teď bych ho měla zakázané." řekla jsem šeptem, teda myslela jsem, že to bylo šeptem. 
"Ty si těhotná?" vypískly holky. Praštěně jsem se usmála a přikývla na souhlas. 
"Gratulujeme. Bude další prcek do party. Za chvilku budeme mít svůj vlastní tým." řekla Shak, na což jsem se musela začít smát se. 

Večer 

Je super, že skoro každý večer je tady se mnou Ney. Jako například teď. Ležíme rozvalení na gauči v objetí a díváme se na telku. Když naskočila reklama, Ney to přepnul na kanál, kde zrovna dávali zprávy. 
"Zrovna to mě teď zajímá" zamrmlal a přepnul to. 
"Hej! Já to chci vidět, alespoň chvilku" bouchla jsem ho do břicha. Zasmál se a přepnul to zpátky na zprávy. 
Kdo je Neymarova krásná neznámá? Otázka, kterou si klademe už půl roku. Neymarova krásná neznámá, už je známá. Sexy Portugalka s půvabným jménem, Carolina Isabel De La Roso. Dlouhých 8 měsíců se jim dařilo tajit jejich vztah až do teď. Mladý pár byl přistižen na Vánoce u Neymarovi rodiny v Brazílii. Po vánočních svátcích se vrátili zpět do Barcelony, kde se zjistilo, že mladý pár je zasnoubený. Na levé ruce byl viděn zásnubní prsten se tvaru srdce v odhadované ceně 100 000 eur. Neymar se velmi vyznamenal na Vánoce. Jak dlouho jim jejich láska vydrží? ..... 
Překvapeně jsem se zůstala dívat na moderátorku v televizi. Kde kurva vzali naší fotku? Jak ví kolik ten prstýnek stál? Kde do prdele vzali to, že jsme zasnoubení? A jak zjistili moje jméno? Zasraní novináři. 
"Je to venku" uchechtával se Ney. 
"Ty si neslyšel co právě řekli?" překvapeně jsem se na něj podívala. 
"Zlato, oni si toho navymýšlí. Budeš si muset zvyknout. Počkej až zjistí, že čekáš naší úžasnou princeznu." řekl a hladil mě po břiše. 
"Kde si vzal, že čekám princeznu? Co když to bude princ?
"Chci princeznu, protože jednoho prince už mám" usmál se na mě. 
"Ale já prince ještě nemám
"Prvně bude princezna a potom si uděláme prince" mrkl na mě. 
"Ty by si se mnou chtěl ještě jedno dítě?" divila jsem se. 
"A proč ne? Miluju tě a chci s tebou mít rodinu." řekl a naklonil se pro polibek. Vážně řekl, že chce mít se mnou rodinu? 

Takže ... Za 1. nic moc a za 2. dochází mi nápady! Což je hodně vážné. Jo mám nápady, ale ty využiji až trochu později. 3:) 3:) 3:)
Jinak rozhodla jsem se, že bude 'špatný' konec a druhá série. I když ještě nevím co do ní napíšu. :DD Dobrý ne? :DD
Jaké byli vánoce? Já jsem 100% šťastná. :) Teď budu moc psát skoro pořád, protože skoro první aplikace, která byla nainstalována byl wattpad :DD
Jinak další díl bude na silvestra nebo den před silvestrem, tak kdyby měl někdo chuť si to přečíst. Omlouvám se, že jsem díky teď nevydávala, ale chtěla jsem vám dát pokoj přes svátky. :D
Moc děkuji za komentáře a votes!! :33 





Neymar's fucking true (CZ) [1. série] ✔Where stories live. Discover now