45. Svatba 1/3

2.2K 56 10
                                    

Konečně jsem napsala svatbu. Na tyhle díly jsem se hrozně těšila a konečně jsou tady. Tak snad se budou líbit. :))

Večer před svatbou

Je den před svatebním dnem. Právě jsme s Neymarem ve sprše, protože se chystáme na večer. Jdeme na před svatební večeři. Miluju když stojím pod teplou sprchou. Stáli jsme v objetí a jak by řekl můj taťka, vyměňovaly si sliny. Přerušilo nás až neustálé klepání na dveře od koupelny. Už mě to vážně deptalo.
"Co je?" zakřičela jsem na dotyčnou osobu za dveřmi.
"Už budeš hotová?" zeptala se Val.
Ney se zasmál "Už budeš?". Bylo mi jasný co myslí.
"Debilku" vyplázla jsem na něho jazyk. "Jo, už pudu" zakřičela jsem na Val. Vypnula jsem vodu a zabalila se do ručníku. Ney si ho dal kolem pasu. OH, Jak mě se tohle líbí. Odemkla jsem dveře a vyšla z koupelny.
"Děkuju za uvolnění" řekla Val. "Pane bože ... Kdybych věděla, že jste tam spolu, tak bych klidně počkala."
"To je v pohodě" řekl Ney a udělal na ní roztomilý kukuč. Val se mírně začervenala. Ehm, ehm - zakašlání - On je můj! Jenom můj! Takže, ruce pryč! Pane bože, já začínám žárlit. Zakroutila jsem hlavou, abych zahnala tenhle typ myšlenek. V pokoji jsem přemýšlela co si vezmu na sebe. Nakonec jsem se rozhodla pro modrý crop-top s dlouhým rukávem a k tomu modro zelenou sukni. Svůj outfit jsem položila na postel a šla se namalovat. Pudr, lehké stíny, linky, řasenka a tmavá rtěnka. Vlasy jsem si vyfénovala a nakulmovala. Už jsem si jen oblíkla můj outfit, který jsem doladila modrým psaníčkem a černými otevřenými lodičkami. Podívala jsem se na Neymise, který právě bojoval se zavazováním černé kravaty. Mlčky jsem k němu přišla a zavázala mu ji. Jako jeho dík, byl sladký polibek. Odtáhla jsem se, abych se podívala co má na sobě. Hnědé kalhoty s bílou košilí a černou vestou k tomu černá kravata, černé boty a brýle. Wow. OH shit. Fuck. Kurevsky mu to slušelo.
"Neslintej" zašeptal mi do ucha a skousl ušní lalůček. Zaskuhrala jsem rozkoší. Ney se odtáhl a uchechtl se. Nakrčila jsem nos a vyplázla na něj jazyk.

Na večeři

Bylo super vidět tolik lidí pohromadě. Ale vadilo mi, že se zajímají trochu víc o mně než o nevěstu.
Seděli jsme u stolu, který měl tvar do písmene 'U'. Uprostřed seděli Val s Lukem, jejich rodiče a svědkové. Družičky s doprovodem seděli na pravé straně od nevěsty. Tolik hostů. Nastal čas proslovu, takže jsem na řadě. Super. Nejsem moc dobrá na proslovy a hlavně když je nemám připravené. Vzala jsem skleničku se šampaňským a lžičkou na ni opatrně zaťukala. Cink, Cink. Stoupla jsem si a upravila si sukni.
"Takže, ještě jednou všem dobrý den. Jako hlavní družička, svědek Lukase a jako sestra nevěsty mám právo na ní něco prásknout. Ale je problém v tom, že na ní není co." zasmála jsem se a dál pokračovala v nakousnutém projevu. "Val vždycky byla a pořád je ten typ slušňačky..."
Do řeči mi skočil nějakej debil "Zatímco ty si její pravý opak" řekl a začal se smát, tak jako ostatní. Po dívala jsem se na Lukase, který jen zakroutil hlavou.
"Hele debile teď mluvím já, takže laskavě drž hubu nebo po ní dostaneš." naklonila jsem se, abych na něj líp viděla.
"Co říkám, pravý opak" pokrčil rameny.
"Drž hubu ty 'namachrovanej 'a nagelovanej debile. Jinak za sebe doopravdy neručím.". U slova namachrovanej  jsem ukázala uvozovky. 
"Zlato" oslovil mě Ney. Podívala jsem se na něj "Nenech se zbytečně vyprovokovat, to je to co on chce." mluvil dost klidně a k tomu dodal ten jeho úžasný úsměv. 
"Val byla vždycky slušňačka a stále ještě je. Tohle jsem na ní vždycky obdivovala a taky tu její trpělivost. .......". Ani nevím jak dlouho jsem kecala, ale sklidila jsem dlouhý potlesk. Díky bohu. Na svatební den bych si měla připravit řeč. Tahle večeře byla fakt bomba. Tancovali jsme, piji, jedli, smáli se jak smyslu zbavení, povídali si a ani nevím co ještě. Prostě dobře zabitý večer. 
Kolem 12 jsme se chystali jet domů. 
"Tak hrdličky rozloučit a od sebe." řekla mamka. 
"Dejte si poslední pusu za svobodna a papa" zasmála jsem se. Zase mi stoupají bublinky od šampaňského do hlavy. Neměla bych pít tolik bublinek, když jsem po pár skleničkách skoro namol. Val se chystali dát pusu, jen trochu se dotkli rty, už je od sebe odtrhli.
"Počkat, počkat" rozhodila jsem rukama. "Nechte si je dát alespoň pořádnýho francouzáka" přiopile jsem se usmála. Oni mě poslechli a nechali je to udělat. Potom je odtrhli a každého naložili do jiného auta.  Každé auto se vydalo jiným směrem. Přijeli jsme před náš dům a vydali se dovnitř. Už v autě jsem věděla co chci udělat, až přijedeme domů. Klidně bych to udělala i v autě, ale to by tam nemohla seděl Val s našima. 
"No, tak my už jdeme asi spát. Achhh" herecky jsem zívla a začala se protahovat. Vzala jsem Neymara za ruku a vtáhla ho do mého teda teď našeho pokoje. Hned jak se zavřeli dveře jsem se mu vrhla na rty. 
"Co blbneš?" zamumlal do polibku Ney a trochu mě od sebe odtáhl.
"Co myslíš?"
"Vždyť vedle mají ložnici vaši." vykulil oči. Divný. Když jsme u něho, nikdy mu nevadí, že všichni mají pokoj vedle, ale tady se bojí. 
"Neboj, taťka ti kulky neustřihne." zavtipkovala jsem a sama jsem se svému vtipu zasmála. 
"Carol, tohle není směšný.
"Nedělej, vidím na tobě, že to taky chceš." podívala jsem se na jeho rozkrok, který byl v pozoru. Nic neřekl jen mě popadl a hodil na postel. Nečekala jsem to, a proto jsem vykřikla. Umlčel mě polibkem. Přetočila jsem nás a tím pádem jsem na něm seděla obkročmo. Sklonila jsem se k němu a dál ho líbala a do toho všeho jsem se mu posouvala na kamarádovi.
"Ach ... Carol" zavzdychal Ney. V ten moment mi začal zvonit mobil. Snažila jsem se ho ignoroval, ale když zvonil necelých 5 min, už jsem to nevydržela a šla ho zvednout.
"Co je?" řekla jsem otráveně.
"Tvoje sestřička se za pár hodin vdává a ty ....."  

Pokračování příště! :DD 
Huuhuuu .... Ukončila jsem to přesně na 1000. :DD Sorry zase za TO, ale dneska mám nějaký sexuální den. :DDD Dnešní horoskop nelhal! :DDDD Asi bych se jím měla řídit častěji. :DD 
Děkuji za komentáře a vote!! :33 
Omlouvám se za všechny chyby. Nikdo není dokonalý. :)) :D 
Další díl zítra :)) 




Neymar's fucking true (CZ) [1. série] ✔Where stories live. Discover now