19. Vysvětlování

2.6K 71 5
                                    

Po minulém řádění něco klidnějšího. :D Doufám, že se bude líbit. :))

Probudila jsem se, vzala jsem si svůj mobil, který ležel na nočním stolku a podívala jsem se kolik je hodin. Uh, za půl hodiny bude poledne. To jsme si krásně pospali, když jsme šli spát kolem půl 4 ráno, tak se ani nedivím. Opatrně jsme vstala z postele, abych nevzbudila Neye. Na stolku, kam jsem položila mobil na zpět jsem ho opět vzala a šla jsem zavolat na recepci. Objednala jsem 2x dnešní menu na oběd.
Než přišel číšník, tak jsem stihla vyčistit zuby, dát si řasen a obléct se do černých legín s bílou neymarovou košilí. Po zaklepání na dveře, jsem šla otevřít. Náš oběd je tu. Číšníkovy jsem dala dýško a vzala si od něho mojí obědnávku, kterou jsem položila na stůl. Začal mi zvonit mobil, ale kam jsem ho položila. Nakonec jsem ho našla v šatníku, volala mi Avril. Přijala jsem jí to "Ahoj, co potřebuješ?" zeptala jsem se hned po zvednutí.
"Ty mrcho. Kdy si nám to chtěla říct?" spustila na mě a zasmála se.
"Říct co?" nechápala jsem.
"Říct to, že chodíš se samotným Neymarem da Silvou Santosem Júniorem."
"Nato si přišla jak?"
"Viděla jsem to ve správách a na internetu."
"Cože? A co říkali ve správách?" vyzvídala jsem, protože mě to dost zajímalo. A pokud si dobře pamatuji, tak tam žádní novináři včera nebyli.
"Nevím nepamatuju si to. Si to přečti na internetu." zasmála se.
"Jo tak díky" zasmála jsem se "Jo jinak máš dneska odpoledne čas?"
"Jasně, že mám. Proč?"
"Chtěla bych zajít do cukrárny nebo někam. No a chtěla bych vám něco říct."
"Vám? Komu přesně?"
"Tobě a Belle"
"Okey dobře, zavolám . V kolik a kde?"
"Děkuju, to budeš hodná. Vyzvednu před domem v 5 a Bellu o čtvrt hodinky později."
"Dobře, ahoj."
"Ahoj" řekla jsem a zavěsila jsem hovor. Otočila jsem se na postel, Ney si tam klidně seděl opřený o břevno postele. "Dobré odpoledne." řekla jsem a zasmála se.
"Nejlepší." Díval se vyzývavým pohledem. Zapnula jsem televizi a přepínala jsem různé kanály. "Co hledáš?" zeptal se Ney.
"Jsme v televizi, tak se chci podívat co o nás říkají." řekla jsem a zrovna jsem přepnula na kanál kde právě byly správy. Chvíli tam mluvili o nějakých kravinách než začali mluvit o tom na co jsem čekala.
'Po potvrzení rozchodu se svou bývalou přítelkyní Bruna Marquezine, se Neymar zdá, že zahojené srdce. Po čtyř měsíční přestávce obrátil svou pozornost na novou přítelkyni, se kterou byl včera viděn na klubové večeři, které se zúčastnili všichni hráči i s manželkami.
Podle několika nejmenovaných zdrojů údajně, 23-letý Brazilec v poslední době často jezdil do hotelu Rey Juan Carlos v Barcelony. Teď je jen otázkou času, kdy se na zaměří paparazzi.'
Jen co to dopověděla zůstala jsem stát jak přikovaná "Co...cože to řekla? Než se na nás zaměří novináři? Nechci, aby po sledovali nějací zasraní novináři." rozhodila jsem rukama a otočila se na Neye.
"Neboj" klidně si řekl.
"To je jako všechno co na to řekneš?" dost jsem se divila.
"A co bych nato měl říct jinýho?"
"Tak nevím, ale prostě něco." rozčilovala jsem se. "Jinak nechala jsem nám donést oběd." řekla jsem klidně a mile se usmála. Oběd v posteli, zajímavé. :D

Neymar's fucking true (CZ) [1. série] ✔Where stories live. Discover now