42. Poker

2.1K 55 7
                                    

Už vám sem nemám ani co psát. Maximálně to co píšu vždycky. Pěkné počtení a snad se bude líbit. :)

Po snídani šli kluci hrát poker. Já si zatím sedla s Rafou na terasu a povídali si. Rafa je fakt super baba. Jsem ráda zato, že si tahle rozumíme. po nějaké té hodině za námi přiběhl Davi, který si sedl ke mě na klín. 
"Copak se stalo, že si utekl tatínkovi?" zeptala jsem se ho.
"Tatínek mě poslal za tebou."
"A proč Davi?" divila se Rafa.
"To nevím, ale mám ti žíct, že za chvilku pžíjde." řekl Davi a začal si hrát s knoflíky na neymarově košili, která už je moje.
"Hele mladej, brzdi. To je moje přítelkyně." řekl Ney a vyzvedl Daviho do vzduchu.
"Neeee, to je moje pžítelkyně" začal kolem sebe kopat Davi. Já a Rafa jsme se jenom smáli, jak se dohadovali. Po 5 min dohadování a strkání jsem stoupla a přešla k nim. Prvně jsem dala Davimu pusu a nakonec jsem se narovnala a dala pusu Neymarovi, který si mě k sobě přitiskl. Rozdělil nás až Davi, který se rval mezi nás. Zasmála jsem se a šla si zpátky sednout za Rafou. Davi s Neyem šli za Pokerem. Jméno jejich psa. Neymar přelezl branku a honil se s ním. Davi stál za brankou a smál se. Bylo to dost roztomiloučký. Nakonec Ney vylezl a začal se honit s Davim, který lítal všude možně po zahradě. Nakonec se domluvili, vzali stříkací pistole a honili mě a Rafu. Dobře strávené dopoledne.

V 3 hodiny odpoledne

Rozloučili jsme se a jeli ke mně do bytu. Prvně chtěl jet Davi s náma, ale po tom co mu Ney řekl, že u mě bude spát a on by neměl kde, tak si to rozmyslel. Ney zaparkoval v podzemních garážích pod domem a následně jsme se vydali ruka v ruce do výtahu.
"To bude Santi čumět." řekla jsem a zasmála jsem se.
"Ty si mu to pořád neřekla?" zvedl obočí Ney.
"NE" zakroutila jsem hlavou. Ney si jen povzdechl. Cink. Ozval se výtah. Vylezli jsme z něj a šli ke dveřím. Odemkla jsem a vešla dovnitř.
"Páni, tady se to teda změnilo." řekl Ney potom co si prohlížel byt.
"Počkej. Kde je Santiago?" divila jsem se, protože jsme prošli celý byt a on nikde.
"Nevím. A není to jedno?" řekl a natiskl se zezadu na mě.
"Dáš si něco?" zeptala jsem se.
"hmm, Dám" řekl a dal mi ruce na spodní část břicha, přesněji na pupík.
"A co?" řekla jsem svůdně. Nic neodpověděl. Odhrnul mi vlasy v krku na levou stranu a začal mi dávat polibky na krk. Zaklonila jsem hlavu a tím se opřela o jeho rameno. Zavřela jsem oči a užívala si to teplo na mém krku. "Neodpověděl si"
"Ty víš co chci" zamumlal mi do krku.
"Fajn. Dostaneš to až mě porazíš v pokeru."
Ney se odtáhl a začal se smát "Sorry zlato, ale já jsem fakt dobře."
"Fajn. Když seš tak dobrej, tak nebude problém mě porazit." řekla jsem a šla si sednout na gauč společně s kartama.
"Sorry, ale nechci tě obrat o prachy." řekl a sedl si naproti mě. "Teda pokud nemůžeš na stůl hodit něco jinýho." řekl. Položila jsem na stůl karty a pořádně je zamíchala. Celou dobu jsem se mu dívala do očí. Dala jsem mu 4 karty. "Nechť započne hra" řekl a podíval se na karty. Položila jsem své karty na stůl a řekl "Svlíkat" protože jsem měla 3 jokery, křížovou 5 a srdcovou 3.
"Co?" vykulil oči.
"Řekls, že chceš hrát o něco pořádnýho, takže svlíkat."
"Fajn" stoupl si a sundal si mikinu, kterou následovalo tričko a kalhoty. "Moc se nevzrušuj" řekl a dal přede mě karty. Tentokrát jsem si sundala já sukni a košili. Oba jsme tam seděli jen ve spodním prádle. "Seru na hru" řekl Ney. Stoupl, chytl mě za pás a vyzvedl mě do vzduchu. Automaticky jsem mu obmotala nohy kolem pasu. Rozešel se a šel se mnou nejspíš do ložnice. Zapištěla jsem, protože mě hodil na postel. Lehl si nade mě a začali jsme se líbat.
"Miluju tě" řekla jsem do polibku.
"Taky tě miluju, ale teď pšššt" řekl a dal mi ukazováček na pusu. Z úst se přesunul na klíční kost. Super budu mít cucfleky po celým těle. Alespoň otestujeme novou postel. Proběhlo mi hlavou. Zachichotala jsem se a zajela mu prsty do vlasů. 

Takže ... Zase díl nic moc :/ Ale co už :D Snad se někomu bude líbit. :))
Chtěla bych vám hrozně moc poděkovat za vaši aktivitu, komentáře a votes. :33 Tohle jsem fakt nečekala. Jsem dost překvapená :O :3 
Jinak ještě k vánočnímu překvapení. :D Jojo, vím pořád o něm kecám -_- :D Ale, měla jsem pravdu. zase mě k němu něco napadlo, takže to bude ještě víc překvapující než mělo. :DD 
Užijte si zbytek dne :))   Další díl bude v pátek :)) 



















Neymar's fucking true (CZ) [1. série] ✔जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें