26. Znásilnění?

2K 61 6
                                    

Sedím si takhle v obýváku s čajem v ruce, sluchátka na uších a přemýšlím jestli nenapíšu další část. A tak ji tu máte! :D. Doufám, že se bude líbit. :))

"Kam jedeme?" zeptala jsem se po cestě.
"Za chvilku se dozvíš." usmál se David a dál sledoval cestu před námi. Nastalo ticho, které přerušovalo potichu hrající rádio. Pořádně jsem se zabořila do sedačky a užívala si ten pocit, protože nevím jestli někdy budu mít tu možnost se projet v tomhle autíčky.
"Líbí se ti?" naklonil ke mně hlavu David.
"Strašně se mi líbí tyhle typy starších aut. Ten jejich vzhled, kvalita, rychlost a jejich motor." zasněně jsem ze sebe vydala.
"Ty se vyznáš v autech?"
"Vyrůstala jsem na autech." otočila jsem se na Davida s kamennou tváří, ale po tom co jsem to dopověděla jsem se usmála.
"Tak to se ti bude líbit místo kam jedeme, protože ......."

Pohled Valerie

"Nepříjde ti Carol nějaká divná?" zeptala jsem se mamky, protože jsme spolu seděli na terase na zahradě a jedli zmrzlinový pohár.
"Jak divná?" trošku se zamračila mamka a dala si do pusy další sousto zmrzliny.
"Byla jsem s v pokoji, když se chystala ven, no a když se převlíkala byla nějaká ..." položila jsem na stolek pohár a před svým břichem jsem udělala těhotné břicho rukou.
"Ty si myslíš, že je Carol těhotná?" vykulila na mě oči mamka.
" si zatím nic nemyslím, ale je pravda, že od doby co přijela pořád něco ." dala jsem si do pusy lžíci se zmrzlinou.
"Ahoj" ozval se někdo ode dveří.
"Ahoj Lukasi. Ty si doma z práce?" byla zvědavá mamka.
"Ano, dneska jsem končil o trochu dřív." řekl, přišel ke mě a dal mi pusu na přivítanou.
"Chyběl si mi" zašeptala jsem do polibku.
"Ty taky, zlato" mrkl na mě. "A co tady děláte?" narovnal se, sedl si vedle mě a podíval se na nás.
"Ale jen tak si povídáme." mávla rukou máma.
"A o čem, jestli se můžu zeptat?" vyzvídal Lukas.
"O Carol" pohladila jsem do po noze.
"Co je s ? A vlastně, co se stalo, že tady s váma není?" Lukas si vzal ze stolku můj pohár a z chutí se do něj pustil.
"Myslíme si, že je těhotná. Teda si to myslím, teda nemyslím, jen jsem to tak řekla." zakoktala jsem se. "Šla ven s nějakým klukem." teď jsem to už řekla v klidu.
Na terase jsme seděli ještě něco málo přes hodinu než jsem šla udělat něco k jídlu Lukasovi. Stála jsem u sporáku a míchala jsem masovou směs, když mi začal zvonit mobil. Stlumila jsem sporák, přešla na kraj linky, vzala si mobil do ruky a prstem jsem přejela po displeji, abych příjmula hovor od Carol. "Ahoj sestřičko, co potřebuješ?" řekla jsem jí hned po zvednutí. Odpovědí mi byl jenom vzlyk. "Carol? Co se stalo?" vykulila jsem oči a začínala jsem být nervozní, ale taky vyplašená a vystrašená.
"Val, přijeď pro mě!" řekla s pláčem.
"Co se stalo a kde jsi?"
"Stojím na silnici číslo E/54, směrem na Evoru." vzlykla.
"Počkej tam, přijedeme pro tebe s Lukasem." třásla se mi ruka.
"Ne, ať pro mě přijede jenom Lukas."
"Dobře, za chvilku je tam. Nikam nechoď!" řekla jsem jí a zavěsila. Vyběhla jsem na terasu.

Pohled Lukase

Val přiběhla za námi na terasu a byla dost vyděšená. Docela jsem se lekl.
"Luku, pojď se mnou do kuchyně." řekla. Jak řekla já udělal. Stoupl jsem a společně s ní zamířil do kuchyně.
"Co se děje drahoušku?" řekl jsem klidným hlasem a vzal do ruky pramínek jejich vlasů a zastrčil jsem jí ho za ucho.
"Musíš jet pro Carol. Něco se jí stalo a ona mi nechtěla do mobilu říct co. Chce aby si pro ní přijel jenom ty! Je na silnici E/54 směrem na Evoru." vychrlila Val.
"Dobře hned jedu, kdyby něco volej." dal jsem jí pusu a utíkal do předsíně. Obul jsem se z botníku vzal klíče od mého modrého BMW M3 sportovně upraveného. Nasedl jsem do auta a za zvuku pištějících pneumatik vyjel pro Carol. (Miluju ten zvuk :33) Val mi vždycky nadávala, že jezdím moc rychle, ale když jde o Carol seru na nějaký předpisy. Jo s Carol máme dobrý vztah. Jsme nejlepší kamarádi. Vždycky když se jí něco stalo a nechtěla to říct, stejně to nakonec řekla jenom mě. Mám jí rád jako sestru, kterou jsem nikdy neměl.
Cesta utíkala docela rychle a proč taky ne že, když jsem jel přes 150 km/h. Po nějakých 10-15 min jsem zastavil na kraji silnice, no spíš jsem pořádně dupnul na brzdy, až se objevil prach. Na kraji přeslapovala Carol z místa na místo a vypadala nervozně a taky brečela. Rychle jsem otevřel dveře a vyběhl za ní. Carol mi padla do objetí a brečela mi na rameni. Objal jsem ji kolem paží a levou rukou jí hladil po vlasech.
"Pššš, Carol, uklidni se. Jsem u tebe" pořad jsem jí uklidňoval. Po pár minutach se trochu uklidnila. "Co se stalo?" podíval jsem se jí do očí, kde jsem viděl další slzy.
"David" řekla a vzlykla.
"Jakej David? Co ti provedl?" začínal jsem být naštvaný. Jo mám ve zvyku Carol chránit jako sestru a o Val to radši ani nemluvím.
"Jeden kluk, kterýho jsem poznala. Dneska jsem s ním šla ven, no a on mě zavezl na krásnou vyhlídku a všechno možny. Bylo to super, až do tý doby než se zeptal jestli jsem to já co chodí s Neymarem. No a potom mě začal osahávat a líbat. Prostě se semnou chtěl vyspat bez mého dovolení. No a když jsem pořád protestovala řekl 'Uviďíme kdo je lepší v sexu. Jestli ja nebo Neymar'. Nějak jsem se dostala z jeho sevření a utekla jsem daleko od něho." řekla se vzlyky a rozbrečela se.
Znovu jsem jí pořádně objal "Už to bude dobrý. Už si v bezpečí!" hladil jsem jí po zádech. Až se utišila odvedl jsem jí do auta a vyjel s ní domů.
"Děkuji" řekla chraplaným hlasem po chvilce.
"Nemáš za co, víš přeci, že si jako moje sestra, kterou nemám. A proto tě chráním." chvilkami jsem se na ni díval, ale taky jsem dával pozor na silnici.
"Hlavně to nikomu neřikej, něco si vymysli. Val to řeknu sama."
"Neboj, to zvládnem."

Takže.... To jste nečekali co? :DD Jinak chci se omluvit, že to schytal zrovna Jake Miller. :DD Mám ho teď poslední dobou ráda a měla jsem s ním jiný plány, ale když mě něco takovýho napadne, nejde to nenapsat. :D A navíc mám teď blbou náladu, kvůli útokům ve Francii, takže to s tím taky nějak souvisí. :)
Jinak děkuji za komentáře a votes, které vždy potěší!!
Další díl během týdne. :)
Komentáře a VOTES potěší :))


Neymar's fucking true (CZ) [1. série] ✔Where stories live. Discover now