41. Neymarův dáreček

2.1K 52 8
                                    

Takže dneska ještě jedna část. Už vám sem nemám ani co psát. Maximálně to co píšu vždycky. Pěkné počtení a snad se bude líbit. :)

Slíbila jsem Neymimu dárek, tak dneska ho dostane. Jo konečně mi to skončilo a Ney už je taky doma. Dokonce i ložnici mám už hotovou, takže celý byt už je zařízen. No, ještě nemám koupený doplňky, ale na ty je čas. Dneska jsem se domluvila s Neyem, že se na večer stavím.

Ve 4 odpoledne

Právě jsem dovařila čínu, kterou miluji. Nabrala jsem si na talíř a sedla si k televizi. Santiago byl venku s tou jeho Gabrielou. Je to docela slušná holka a i pěkná. Dojedla jsem a talíř uklidila do myčky. Fajn, mohla bych se jít chystat. Zalezla jsem do koupelny a rovnou vlezla do sprchy. Pořádně jsem se osprchovala a oholila. Jen v ručníku kolem sebe a menším turbanem na hlavě jsem šla zpátky do obýváku, kde jsem si zapnula písničky. V koupelně jsem se osušila, namalovala a vyfénovala vlasy. V šatníku jsem si na sebe dala sexy červeno černý krajkový spodní prádlo s podvazky a nato hodila černou uplou sukni do půlky stehen a červenou lekhou košili, kterou jsem zastrčila do sukně. Zbalila jsem si mobil, peněženku, klíče a u dveřích si obula červené jehli.

V 10 večer

"em, Tak to jsem vážně nečekal." řekl Ney a víc si mě k sobě přitáhnul.
"No jo no. Jinak co to bylo za polohu předtím?"
"Nevím, prostěnapadla a tak jsem šel na věc."
Zasmála jsem se a podívala se na dveře, které se otevřeli a v nich stál Gil.
"Kurva Neymare, můžeš mi říct pro si honíš když máš hol.." zasekl se a podíval se na mě "A kurva. Trapas. Čau Carol." mávl mi na pozdrav.
"Čauky" zasmála jsem se. 
"No ..., tak zase jdu. Zatím ahoj." řekl a zavřel dveře. Hned jsme se na sebe s Neyem podívali a vyprskli smíchy. Vážně bysme měli něco udělat s těma dveřma nebo nás příště načapou přímo v akci a o to fakt nestojím.  Chvilku jsme leželi než jsme se rozhodli jít se umýt. Po první co se spolu koupeme. Jaká romantika. Po půl hodině stání pod vařicí sprchou jsme se rozhodli jít zpátky do postele. Myslela jsem si, že jen co si lehnu usnu, ale opak byl pravdou. Jen co jsem si lehla, tak jsem najednou měla plno energie. Ještě o půlnoci jsme s Neyem nespali, prostě jsme si povídali, smáli se a dělali bordel. Nakonec jsme upadly do říše snů kolem 2 hodiny ráno.

Ráno

Probudilo mě světlo, které svítilo do pokoje. Pootevřela jsem oči a hned se dívala do těch krásných hnědých očí. Takhle se probouzet každé ráno, tak to by bylo to nejlepší na světě.
"Dobré ráno, lásko" promluvil Ney tím jeho ranním chraplákem.
"Dobré ráno, miláčku" pousmála jsem se a natáhla se pro ranní polibek. Opět se otevřeli dveře a do postele nás skočil Davi.
"Achooj" skoro zapištěl.
"Ahoj Davi. Jak ses vyspal?" pohladila jsem ho po vláskách.
"Dobže, ale ...." nedopověděl, protože mu do řeči skočila Rafa.
"Davi, co tady děláš?" sprdla ho.
"Pane bože. Moje ložnice je nějaká společenská místnost nebo co?" začal se nervovat Ney.
"Uklidni se, lásko." zachichotala jsem se.
"Jak se mám uklidnit, když mi všichni lezou do ložnice?"
"Tati? To i já ti vadím?" smutně se ho zeptal Davi.
"Ty ne Davi." odpověděla jsem radši já, protože jsem předem věděla co by řekl Ney.
"Davi, pojď dole na tebe čeká snídaně." natáhla k Davimu ruku Rafa. "A na vás taky." řekla ještě než zmizela s Davim.
"Zavírat dveře tě neučili?" zakřičel Ney na ní.
"Aby ses nepo.. ehm, ehm." odkašlala si Rafa a zavřela dveře. Zasmála jsem se, ale ne moc na dlouho, protože mě umlčel Ney. Začal mě líbat.
"Počkej" odstrčila jsem ho kousek.
"Co je?" zatvářil se strašně ublíženě.
"Co to je za výraz? Tváříš se, jak kdybych ti něco sebrala." zasmála jsem se.
"Však mi taky něco bereš." řekl a znovu mě začal líbat a já ho znovu odstrčila.
"Jestli myslíš TO, tak nato hned zapomeň." ukázala jsem mu před tváří ukazováček, do kterýho mi kousl. "Au, ty seš vážně pako." vztáhla jsem prst ke své pusu a dávala na něj polibky útěchy.  Ney se zasmál a kousl se do rtu. "Tak tohle už nikdy nedělej!"
"Co? Myslíš to, že jsem se kousl do rtu?" řekl mi těsně u úst.
"Jo přesně to." přikývla jsem.
"A proč ti to tak vadí?"
"Je to kurevsky sexy a navíc ještě když to děláš ty." řekla jsem a protentokrát se kousla do rtu já. Ney se zasmál a začal mě líbat. Po 15 min jsme se konečně dostali z postele. Já si na sebe oblíkla spodní prádlo a neymarovu košili, kterou mi prý jenom půjčil. Nene, už je moje drahoušku. Ney si na sebe vzal boxerky a tepláky. Ruka v ruce jsme vešli do kuchyně, kde už všichni seděli a snídali.
"Dobré ráno" řekli jsme s Neyem naráz. Každý nás pozdravil a udělali nám místo u stolu. Wow, tolik jídla po ránu. U snídaně jsme si krásně pokecali (popovídali). Běhěm snídaně mi Ney dal ruku na stehno. Nevadilo mi to, proč taky.
"Zavrál bych si poker." řekl Gil.
"To jo no. Dlouho jsme ho nehráli." řekl André.

Takže ... Další díl. Dneska nic moc. Nevěděla jsem co napsat a proto taky tak vypadá. Vycucávala jsem to z posledních sil. :DD Snad se alespoň někomu bude líbit. :)
Taky vás tak sere to, že spolu pořád spí? Mě už docela jo. :D hmm, Musím s tím něco udělat.
 

Dneska je vážně den na hovno. Jo škola a po škole super, ale jenom přijdu dom a už to jede. Před chvilkou jsem se dozvěděl, že mi zemřela 20ti letá sousedka a moje kamarádka. Prostě den na hovno! Jake Miller - A million lives tohle je písnička, která je tak pravdivá. Moni odpočívej v pokoji! :( :'( Ale vás to stejně nezajímá, takže to neřešte :D :) 
Další díl buď zítra nebo pozítří. :) Uvidím podle nálady. :)) 
Děkuji za povzbudivé komentáře a votes. :3 
Jinak na vánoce pro vás chystám dost velké překvapení. :) Těšte se. ;) 














Neymar's fucking true (CZ) [1. série] ✔Where stories live. Discover now