Verdens verste julegave (ikke oppdatering)

44 2 6
                                    

IKKE BRUK DIN DYRBARE TID PÅ Å LESE ALT I FET!
Ja, jeg har vært borte i sånn fem hundre år, og det er fordi jeg har skrevet på historien og prøvd å få den bedre. (Ha, lykke til, Kaya)Problemet er at den ikke blir bedre, jeg trenger å forandre den helt. (Det har også noe med at jeg suger på å skrive)Så det jeg vil gjøre er å lage den helt på nytt, altså kapittel etter kapittel på nytt med samme handling og sånt...det vil bare bli bedre. (Håper jeg, og helt sikker dere)
Og jeg vet jeg burde ha sagt fra for en god stund siden, men jeg har jobbet med å forandre den helt til nå, og alle de nye delene jeg har skrevet har blit slettet. Jeg gråt nesten. Jepp, det skjedde.
Jeg vet at 99% av dere som leser dette vil drepe meg. Og 1% vil ikke se dette før jeg har begynt på den nye versjonen. Og etter det vil de drepe meg. Halleluja. -skjønte du? Siden det snart er jul?
Endringene blir  hvordan jeg skriver det, og jeg skal droppe ut noen karakterer fordi jeg er en usosial og negativ person som ikke gidder å komunisere med mennesker (jepp) jeg liker å skrive i fet tekst, det gjør så det ser viktig ut! Og dette er ikke viktig i det hele tatt, faktisk det minst viktige av alt dette og bare står her for ingen god grunn. Vet du hva? Ikke les noe av det som står i fet.
Veeell...God jul og godt nyttår! Og gratulerer med dagen hvis du har bursdag når du leser dette!

Wow. Jeg skjønte nettopp at dette er verdens verste ting å gjøre rett før jul. Det blir liksom verdens værste julegave.

OG PS!!! Den nye versjonen skal være på engelsk! Ikke døm! Og jeg legger denne ut etter hvert sikkert så det blir n engelsk og norsk versjon. OG! DEN VIL HETE MEMORIES OG IKKE HELP ME OUT! + DET ER ET ANNENT COVER, MEN SAMME HANDLING.!

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 01, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Help me out...(norsk fanfiction)Where stories live. Discover now