33

89 6 2
                                    

Hei! Vil bare gi litt informasjon før kapittelet. Som noen av dere sikkert har merket har jeg slettet "my secret life" og det er fordi jeg følte at den ikke ga noe mening eller ikke førte no sted. Og jeg unnskykder virkelig for ar jeg ikke sa fra, men bare slettet den...for jeg vet hvordan det er å gå inn på wattpad og 'poff' så er favoritt boken din slettet. (Ikke at dere likte min assa.) men så nå vil jeg bare skrive hva som skjer vidre i historien! Og hvis det er noe dere lurer på om "my secret life" som jeg ikke tok med kan dere spørre i kommentarfeltet:)

Vel, tre måneder etter at Madelen og Louis fikk tre barn giftet de seg. Louis fridde til Madelen på en konsert og Madelen sa sefølgelig ja. De tre barna hadde en fin barndom og Annabeth og Harry ble tante og unkel for dem. Ca. et halvt år etter at Louis og Madelen gifter seg blir Annabeth gravid med Harry. De beholder barnet som viser seg å være en gutt. Og Harry var ganske sikker så han besteme seg for å fri til Annabeth allerede samme dag som gutten ble født. Gutten fikk navnet Toby. Madelen fikk drømmejobben og ble en lege. Annabeth likte seg som ressigør og holdt på med en film kalt "natural defense" og når den kom ut ble den utrolig populær blant voksene og tenåringer. (Yey).

Annabeth og Harry får et til barn som denne gangen er en jente kalt Linnea. (Elsker det navnet! Hvis du har navnet Linnea misunner jeg deg, det er det beste navnet ever!) vel jeg vet ikke om jeg skal fortsette historien helt til barna blir store eller de dør, men jeg fortsetter litt til;) Lukas, Maria og Emily (barna til Madelen og Louis) flyttet ut og fikk hver sin jobb. Lukas jobbet som lærer for barn på 1-4 sammen med Linnea. Linnea og Lukas hadde alltid hatt et sterk forhold og lekte alltid sammen når de var mindre.

Vel, når de var små pleide de å leke kjærester og holde hender, men det utviklet seg til bestevennner. Først som ung voksene ble de sammen og startet som lærere sammen. De begge elsket barn og ville lære dem hva de trengte nytte av. Så fire år senere giftet de seg og fikk to barn- Danielle og Theo. Maria jobbet som pilot og Emily ble en kokk.

Ok, det var alt, så kommenter hvis det er noe mer du vil vite eller om det var noe du ikke skjønte. Men seriøst så var det så søtt at Lukas og Linnea giftet seg da! Og de skjente hvarandre siden barndommen osv. Ok, skal slutte å skrive nå *slapper meg selv* greit, her er del 34:

Nathalie'sPOV***
"Hurry up!" Dette var den femte gangen Niall hadde ropt på meg, og det irriterte meg. "I'm packing!" Ropte jeg tilbake og himlet med øynene så kun jeg så det. Og Niall var tross alt nede, så han kunne heldigvis ikke se det. "Girls always going to spend five hours to pack. Gee! Get a life!" Niall kom inn døra på rommet mitt og jeg lo av ham. "I'm finished now so don't overreact." Svarte jeg og presset sammen baggen for å lukke den. Jeg hadde ikke greid å presse den sammen og dra glidelåsen helt rundt hvis ikke Niall hadde hjulpet meg.

Sminke-Skjekk. Varme klær-skjekk. Sommerklær-skjekk. Badetøy-skjekk. Tannbørste, hårbørste og tannkrem-sjekk. Oki alt var klart. Jeg så opp på Naill som drev og rotet gjennom sakene mine. Trodde han seriøst jenter var utenomjordiske. "What is this?" Sa han og holdt opp en mappe. "I don't know actually. Something old..." Jeg gadd så vidt å bry meg om den røde mappen han holdt på og åpne, men brydde meg mer om når guttene skulle hente meg og Niall. Niall skulle hjelpe meg og pakke, så skulle guttene hente oss to og nå var klokken kvart på to.

"Pictuers." Sa Niall og dro fram mange bilder fra da jeg var liten. "Oh, just old pictuers...no radioactive stuff you thought you would find." Sa jeg og smilte av Niall som drev å gravde i sakene mine igjen. "What is this?!" Niall så skremt på en krølletang og holdt den som en skitten bleie. "A gun...I use it on annoying boys." Svarte jeg men jeg dro han med meg bort til gangen for å få på oss sko og jakke.

"It is?" Spurte Niall skremt og jeg nikket. "Relax, I won't use it on you. Yet." Jeg kunne ikke å la være å smile, Niall er så lettlurt. Jeg kunne sagt at man bæsjet ut av navlen og han ville trodd meg. Jeg knøt trippel knute på skolissene ettersom at lissene alltid løsnet og hektet seg fast i alt før jeg gikk bort til Niall med all bagasjen. "Ok, ten minutes to do whatever we want." Sa jeg og reiste meg og gikk mot døren med planer om å trekke frisk luft. Det eneste jeg fikk trukket inn var tresmak og ganske sikkert en flis i tunga, for akuratt mens jeg reiste meg og skulle ut døra, dyttet fire klomsete gutter til døra så jeg dunket hodet og de alle kom ramlende på meg.

Help me out...(norsk fanfiction)Where stories live. Discover now