6

206 6 1
                                    

Nathalie's POV***
Jeg var hjemme alene nå. Vi hadde vinterferie, så jeg bare satt hjemme og kjedet meg. Sofie var en hytte med foreldrene og noen av guttene hadde jeg ikke lyst til å møte. Jeg hadde fått 32 tapte anrop fra Harry. Vent. 33 tapte anrop fra Harry bare på en dag. Så livet mitt nå besto av å dusje, pusse tenna, kle på seg klær og så kjede seg resten av dagen. Jeg gadd ikke å snakke med Harry, han kommer til å plage meg.

Eller så kommer han til å be om unnskylding for igjen være frekk. Når vi satt på benken, og når vi var venner tenkte jeg at Harry kanskje, en bitte liten sjanse mener jeg, likte meg som venn..eller kanskje kjæreste. Da når jeg satt på benken tenkte jeg at det kan være en sjanse, men nå skjønner jeg at han ser etter noe høyere på lista en meg. Jeg trodde det var mulig at noen så perfekt kunne like meg, men samtidig tenker jeg hvorfor meg? Han er kjendis..jeg er en normal jente som han bare bruker som en sokk, bruker den og dagen etter ligger den i bunnen av skittentøyet. Harry kan leve uten meg, han trenger meg ikke, men jeg vil ha han som venn. Det føles vondt og la noen som har det vondt innvendig bli igjen.

Jeg vet ikke hvorfor jeg brydde meg sånn om Harry, men det var bare en del av meg som måtte hjelpe han uansett hvor slem han er. Jeg vet at det var dumt gjort av meg, han bruker meg, men jeg kunne ikke la være. Jeg tok opp mobilen og tastet inn numeret til Harry.

Harry's POV***
Jeg sto og danset med en random jente på en klubb før noen ringte. Jeg ingorerte det og jeg bare fortsatte og danse tett intill jenta helt til det sluttet å ringe. "I get som drinks." Sa jeg og prøvde å høres avslappet ut. Men inni meg var jeg et vrak. Ja jeg drakk og dro på klubber og sånt, men jeg er så utrolig teit og orker ikke å være med meg selv lenger, jeg prøver å rømme fra meg selv i en evig kamp om hvem som skal være frampå meg og hvem som skal skjule seg på innsiden.

"Hey, want some." Sa jeg og ga jente den ene drinken? Det var en alkohol drikk til hver av oss og begge drakk den opp på noen sekunder. Jente kom nærmere meg og kysset meg. Helt ærlig så likte jeg det, men jeg var også full da, så det var litt av grunnen. Men akuratt når vi startet å kysse ringte mobilen og jeg tok den opp uten å bryte kysset for å se hvem som ringte. Jeg tror ikke random-jente merket det heller.

Nathalie;3 sto det på skjermen. Jeg dyttet jenta vekk fra meg og løp sjanglende ut. "Hey babee." Sa jeg inn i mobilen og vinket til noen som gikk utenfor klubben. "Where are you? Are you drunk?! I get you home right now!" Skrek Nathalie bekymret inn i mobilen. "No I'm not drunk babe, I was just kissing a hot girl. But you ruined everything." Sa jeg og lo en rar latter. Det ble stille i den andre enden. "Tell me where you are, I get you home." Sa hun og ventet åpenbart på et svar. "To7 club in the city. And lets kiss when you get here." Sa jeg og jeg visste på en måte bak i hodet at jeg var full, men kunne ikke gjøre noe med det.

"I just drive you home, don't think we are friends beafore you explain." Sa hun og la på. Jeg sto utenfor og ventet til en bil kom kjørende i full fart og svingte inn foran meg. "Jump in." Sa Nathalie toneløst. "Is that my car babe?" Spurte jeg og sjanglet inn i forsetet ved siden av Nathalie. "Yes, and stop call me babe." Sa hun irritert og startet bilen. Turen var stille. Når bilen stoppet gikk Nathalie ut og dro meg ut. Jeg så smilende på hun og dro hun inntil meg.

"I love you." Sa jeg og strøk hun over kinnet. "No, you not..you are just drunk." Sa hun og prøvde å snu seg bort. "I know you love me back." Sa jeg og dro hun enda hardere inntil meg. "No I'm not! And you are just drunk!" Ropte hun og dyttet til meg. Men jeg kyssett hun og prøvde å få tungen inn i munnen hennes, men hun prøvde bare å dra seg unna og knep munnen hardt igjen. Tilsutt greide hun og få seg ut av grepet mitt. "Idiot! I don't need you at all! I can live without you!" Ropte hun og skulle til og gå inn. "But where should I sleep? I don't have keys and can't drive a car! Babe let me sleep whit you!" Ropte jeg og gikk inn i huset. "I don't need you." Mumlet Nathalie og låste døren.

Jeg gikk opp og la med i sengen til Nathalie i mens hun pusset tenna og skiftet til pysj. Når hun kom inn på rommet så hun irritert bort på meg. "I don't like you, and I don't need you ok? I just let you stay a night beacause you are drunk, but you are not going to sleep in my bed with me! Go down to the sofa and sleep there!" Ropte hun høyere og høyere og pekte mot døra. "Baba, don't be shy. We love each other and have to sleep together." Sa jeg og la meg til rette i senga. "No we're not in love!" Ropte Nathalie høyt og eksploderte noe som var veldig nytt. "SLEEP. IN. THE. SOFA. NOW!" Skrek hun og dro meg sjanglende ut døra og bort til sofaen og dyttet meg ned i den. "If you go in to my room, i swear to God that I'm gonna kill you whit my own hands." Sa hun og smalt igjen døra.

Jeg sukket og la meg ned. Jeg følte at det suste i hodet og ørene. Jeg var drit dull, og fortsatt lot Nathalie meg bli hos hun. Men hvorfor hadde hun ringt? Skulle hun si meg noe?
___________________________
Ok, jeg var så dum at jeg gikk inn på instillinger og trykket feil på noe så hele brukeren min ble logget ut. Og jeg husket ikke passordet så smart som jeg er og måtte lage nytt passord med å sende inn noe til Email brukeren min, men jeg hadde også glemt passordet på den brukeren. Så jeg måtte lage en ny, men jeg lagde en Gmail bruker og tilsutt skrev jeg passordet som jeg med en feil hadde telt hadde for mange bokstaver. Så jeg er så glad for at alt er normalt og at ingenting har blitt slettet! -Kaya📝

Help me out...(norsk fanfiction)Where stories live. Discover now