3

294 7 2
                                    

Jeg satt hjemme før hos Louis mens vi snakket om prosjektet. Før Louis bytta tema. "hey..do you want to meet my friednds one day?" Sa Louis og så beende bort på meg. "Yeah..sounds cool!" Lo jeg og smilte litt. Jeg gledet meg til å møte vennene hans, for hvis jeg skjenner Louis riktig, kommer han til å ha morsome og kule venner. "I can call them right now! We have good time for the project!" Sa han og tok opp mobilen. "Sounds great!" Sa jeg. Foreldrene hans var ikke hjemme så vi hadde hele huset for oss selv. "But Louis? Why do you allways go with a cap or somthing? Altough we are inside?" Spurte jeg av bare ren nyserrighet. Det er jo normalt å gå med lue ute, men inne? Og hele tiden?

"Beacause...or..it's actually don't help so much...but i'm am from a band...that is very new in the carrier...and the band is called One Direction. You may have heard about it, and the friends I want to come over is the rest of the band." Sa Louis og tok av seg lua. Nå så jeg håret han uten lue, noe som faktisk ikke gjorde noe forskjell. "I can't see a diffrence." Lo jeg og dyttet til han. Han begynte å le og kom på hvorfor han tok mobilen og sendte en melding, det kom straks mange pling tilbake. "Soo, how many friends come over here?" Spurte jeg for å bryte en mellom-pinlig stillhet. "Four boys. Liam, Zayn, Niall and Harry. They are pretty nice." Sa han som et ganske bra svar på spørsmålet.

"But are you serious from a band?" Sa jeg og prøvde å late som om jeg visste hvem de i bandene er..noe jeg tror han ikke gikk på. "Yeah? Don't you belive me?" Spurte han truende. "No!" Lo jeg for å plage han. "I have evidence! Look!" Sa han og viste meg bilder av at han sto med noen gutter og sang, eller sto foran en haug med jenter som skrek. Men når han gikk ut av galleri så jeg at han hadde en photoshop app. "Photoshop?" Sa jeg og så bort på han med et lyver-du blikk. "Yeah..I sometimes photoshop my friends for fun you know change them in to rabbits, but this pictures is real!" Ropte han og så på meg med et sutre blikk. Jeg lo. "Of course I belive you!" Sa jeg og syntes det var litt rart at han ennå ikke hadde forstått det. Det ringte på døra og jeg skvatt og dunket knærne i boret vi satt bak.

"Sorry." Mumlet jeg spent. Jeg snudde hodet fort mot døra mens Louis åpnet den. Sakte så jeg en gutt med blondt hår hoppe fram. "Hey! Is this your new friend!" Ropte blondie og løp for å hilse på meg. Jeg lo litt og reiste meg opp får å hilse. "Nathalie." Sa jeg og tok fram hånda. "Niall!" Ropte han og klemte meg som om vi hadde vært bestevenner siden vi var små. Når vi slapp klemmen sto alle de andre der og snakket. "Are you Louis' girlfriend?" Hvisket han svakt og smilte tullete. "No! We are just friends." Sa jeg og følte at jeg rødmet. "Hello, I'm Liam" sa en av de andre og tok og ristet hånden min.

Niall hadde gått for å hente mat til seg selv. "I'm Nathalie, nice to meet you." Sa jeg og smilte. "Zayn." Sa en med mørkt hår og hilste på meg. "I bet you know my name know..after I said it hundred times now, but I'm Nathalie." Sa jeg og ristet hånden hans. Den siste var en med brunt krøllete hår og intense grønne øyne. Jeg følte at han stirret intnest på meg noe som gjorde meg nervøs. Ikke et sånt blikk som er snillt, men et som var litt likegyldig, som om man bare stirret på deg for å få deg til å krype sammen. Ingen av oss sa noe, bare så på hverandre, men jeg hadde en grunn da! Jeg følte meg liksom litt redd, resten av guttene kom bort til meg, mens han bare sto der. "Hey.." Sa jeg svakt. Louis himlet med øynene og dyttet Harry bort. "This is Harry." Sa Louis for han og dyttet irritert til han. "I'm Nathalie.." Sa jeg stille.

"I've heard it." Sa han og gikk forbi meg uten et blikk. "He's a bit angry now on the media beacause they put false facts about him in the news paper and internet." Hvisket Louis og Harry stoppet å gå på vei dit han skulle. "No, I haven't slept so much in the past." Sa Harry og snudde seg mens han så på Louis som bare så ned på skoa sine. "Well, what should we do." Spurte Niall med munnen full av oreos. "Play Truth og dare!" Ropte Louis og dro meg med bort til sofaen. Det så ut som om alle de andre visste det fra før av. "Oh, oh! Can i start! Please, please, please!!?" Ropte Louis og rakk hånden opp i været som en liten unge. "Yes." Sa Niall og jeg lo over hvor barnslige alle var. "Ok, Liam truth or dare?" Spurte Louis og satt urolig i sofaen.

Help me out...(norsk fanfiction)Onde as histórias ganham vida. Descobre agora