11

154 6 2
                                    

Nathalie's POV***
Vinterferien var over og da var det tilbake til skolen. Dagen hadde vært lang og trist, Louis var syk og Sofie og jeg hadde ingen fag sammen. Jeg hadde ingen andre venner, men jeg ble litt bedre kjent med en i matte timen, hun heter Madelen og vi bestemte oss for å møtes en dag.

Utenom å møte Madelen var dagen trist og kjedelig. Akuratt nå gikk jeg på veien hjemmover mens jeg gledet meg til å deppe på sofaen.

Harry's POV***
Jeg hadde droppa skolen i dag, jeg orket ikke å dra etter alt som har skjedd. Louis hadde sagt at Nathalie var hos han, men når jeg kom dit hadde hun dratt hjem til sin aller beste venn Sofie hadde Louis fortalt meg, og som Nathalie visste ante jeg ikke hvor Sofie bodde.

Han fortalte meg også at Nathalie var sint og nektet å snakke om meg eller med meg, det var som om hun ignorerte meg. Jeg var på sentere med en kompis fra skolen. "Harry, dude?" Sa han og dyttet meg ut av tankebobla mi. "Hm? Yeah, cool." Sa jeg ettersom om jeg hadde hørt litt om snakk av et nytt spill før jeg datt helt ut. "You love her to much! If you don't talk to her she would have a boyfriend in the next two weeks." Sa Jonas.

"Ok, i don't care...but see ya later!" Ropte jeg når vi skilte lag og jeg gikk alene på vei hjemmover. Og det var da jeg fikk sett det, Nathalie subbet bortover fortauet alene med hodet hengende ned. Hjertet mitt stoppet og jeg holdt pusten før jeg fikk meg inn i virkligheten igjen. Jeg gikk bortover og det merket som om Nathalie hørte det for hun rettet seg opp og så opp rett fram for seg.

Jeg tok hun sakte igjen og sto nå rett ved siden av hun. Hun så meg tydligvis i sidesynet for hun stoppet brått å gå og snudde seg mot meg. Akuratt når jeg trodde hun skulle si noe tok hun og kastet en tyggis i søppelbøtta bak meg. Hun ignorerte meg totalt. Hun startet og gå igjen som om ingen ting hadde skjedd og jeg løp bort til hun og stanset foran hun. "Ok, I know you are mad at me, but we have to talk. You can't go around and ignore me either!" Ropte-sa jeg, men hun bare gikk forbi meg som om hun ikke hadde hørt eller sett noen ting.

Jeg grep hun hardt om armen og dro hun mot meg. "Don't ignore me!" Sa jeg irritert og slapp hun ikke. Hun så nesten gjennom meg, som om jeg ikke var her. Hun var god på å ignorere for å si det sånn. "Nathalie! Please! Just let me talk!" Sa jeg og holdt hun nå fast med begge hender. Men som forrige gang sto hun og så rett gjennom meg. Noen folk gikk forbi og Nathalie smilte til dem som om ingenting hadde skjedd.

Jeg så irritert bort på Nathalie før jeg snudde hun raskt mot meg og kysset hun. Denne gangen var jeg litt mindre heldig én de forrige gangene. Når jeg åpnet munnen spyttet hun inn i munnen på meg og bet meg hardt i leppa. Jeg dro meg fra hun og stirret stygt på hun. "We aren't together and have never been it before, I just want to move on in life whitout you!" Sa Nathalie frekt og stirret stygt på meg. "We had feelings for each other! But ok, if you want a war you get a war. I gonna have revange." Sa jeg og gikk forbi hun mens jeg tenkte ut hevnen min.

Nathalie's POV***
Jeg var sint når jeg trampet inn i stua og skrek ned i puten. Jeg hatet Harry! Han skulle virkelig få! Jeg kom på noe lurt og sendte Harry en melding. "Meet me at Louis house, Idiot." Før jeg skiftet navn på Harry på kontaklisten til Idiot. Dette kom til å bli perfekt.
___________________________
Jeg slutter det her jeg! Den neste delen kommer snart, men jeg må på en spilletime om 6 min så neste del kommer snart!

Help me out...(norsk fanfiction)Where stories live. Discover now