36

82 3 4
                                    

Nathalie's POV***
Vi hadde en dag til Irland, og akkuratt nå var det tidlig på morningen. Jeg og Harry satt i sofaen med hodet mitt på fanget hans og snakket. "When will we get back together?" Spurte Harry når han lente seg fram for å ta en slurk av vannet sitt. "I don't know, when it feels right." Sa jeg og trakk på skulderne. Han så ned på meg og smilte. "It feels right for me. It also feel right to kiss you now." Sa han før han kysset meg uten svar.

"Harry--" Startet jeg, men han avbrøt meg med enda et kyss. Han brøt kysset etter en stund og så på meg med de grønne øynene som gjør det helt umulig å tenke klart. "What?" Spør han og jeg greier så vidt å få ut ord. "I-i...you're ehh...handsome." Sa jeg, vet ikke helt hvor det kom fra. Tenkte egentlig å spørre hvor mye klokka var, men noen ting kommer man aldri til å vite.

"Thanks. I think you're cute." Sa han barnslig med en gnist i øynene. "I think you're--" noen ringte på døren og jeg var den første som var der for å åpne den. "Hey." Sa jeg og så en gutt på min alder stå der. "Hey, I'm Joey. Do you want to buy the news paper?" Sa han rett ut og smilte. "Oh-ok..." Sa jeg stille of hentet penger før Harry kunne si noe og ga det til ham. Han så på meg en siste gang og smilte så to søte smilehull kom til syne og de blå øynene lyste.

Harry sto et stykke bak meg og så litt gretten ut. Han dro over det blonde håret hans og så seg rundt. "Do you want to hang out or something?" Spurte han og smilte enda en gang. "Uhm sounds--" jeg kom på hvor paranoid Harry er og smilte unnskyldene til gutten. "It sound good, but me and my boyfriend need to pack now." Unnskyldte jeg oss og så på Harry som smilte. "After that?" Gutten så på Harry og tilbake på meg.

"We need to...practice swimming...we uh...are on a swim team." Han nikket og lente seg vekk fra dørkarmen. "Hopefully I see you later!" Sa han før han begynte å gå nedover gaten."bye Joey!" Ropte Harry etter ham og smalt igjen døren. "Boyfriend huh?" Harry smilte fortsatt som en idiot. "Omg, he was so cute!" Utbrøt jeg og Harry spyttet nærmest ut vannet han holdt på å drikke. "What?" Han så stygt mot døren. He's not cute..." Sutret han og jeg så nøye på Harry før jeg smilte. "Ugh, nevermind. You're ten times cuter than him." Lo jeg og kysset ham på munn.

"You didn't answer my question...am I you boyfriend?" Sa han mens et ertende smil formet i munnvikene hans. "Maybe, maybe not...we'll see." Svarte jeg og tok opp mobilen min. Jeg hadde fått en melding av Madelen.

Hei, har dere det fint i Irland? :)

Jepp, vi er delt inn i rom to og to...sover med Louis.

Sover dere sammen?

Slapp av, vi sover ikke i samme seng.

Vent litt, Louis ringer.

Og etter det fikk jeg ikke fler meldinger.

Harry snek armene rundt meg og kysset meg på toppen av hodet mitt og jeg snudde meg. "Hey. " sa jeg uten å helt vite hva jeg skulle si. "I'm going to kiss you now." Informerte Harry meg om, og jeg bare fniste som svar. Leppene hans var på mine og jeg kunne ikke annent enn å smile. kysset ble fort intenst og vi begge visste hva som skjedde. Jeg holdt i håret hans og med bena rundt livet hans førte han meg opp til soverommet hans og la meg ned i sengen. "are you sure about this?'' spurte han og jeg nikket. "Yes.'' sa jeg sikkert.

vi fortsatte kysset og jeg dro av ham t -shorten og stirret på den bare overkroppen hans. Ikke at jeg aldri har sett overkroppen hans, men denne gangen skulle vi ligge sammen. Når Harry så at jeg stirret måtte han selvfølgelig erte meg. "Like what you see?" Jeg så på øynene hans og smilte. "Naah, Seen better. " ertet jeg tilbake. "Just kiss me." Gryntet han og rullet over meg når vi kysset lidenskapelig. Han begynte å kysse meg nedover nakken og jeg stønnet. "Harry...you're so..." Jeg greide ikke å fullføre setningen.

"I'm so what?" Spurte han mellom kyssene. "annoying" Svarte jeg og han gliste før han dro av meg singleten min. "This is gong to be intresting for ut both." Sa han før han angrep med med fler kyss.
_________________
Okayyyyy...dette var pinelig....hade! -Kaya

Help me out...(norsk fanfiction)Where stories live. Discover now