8

241 7 2
                                    

Harry's POV***
"What do you think?" Spurte jeg lurt og dro hun intill meg. "Maybe.." Sa hun og lo litt. "Yes or no?" Spurte jeg. "No!" Sa hun og faket at hun var trist. "No..." Sa jeg sakte og smilte stort. "Yes!" Ropte Nathalie og hoppet på meg. Jeg begynte å le, det var herlig å le igjen. Hvertfall som seg selv. "You really helped me out." Sa jeg og satt med i sofaen. Nathalie satt seg i hjørnet av sofaen. "Come here." Sa jeg vennelig og klappet ved siden av meg.

Hun satt seg intill meg og så på meg. "So, what do you want to do?" Spurte hun og satt urolig. Jeg begynte vare å le. "Can't you sit stil?" Spurte jeg og lo mer. Nathalie stoppet brått å bevege på seg. "Sorry, it just happend when I don't do anything." Sa hun og lo litt. "What with a movie?" Spurte jeg etter å ha sett inn i en hylle med filmer en stund. "Which one?" Spurte hun og gikk bort til hylla for å lete. "Do you have a scary movie?" Spurte jeg. "I think so..yes! It's called the night before zombieapocalypse." Sa hun.

"Sounds great!" Sa jeg og smilte for meg selv når hun puttet inn filmen. "I get some snacks." Sa jeg og hentet potetgull og seigmen. Filmen startet og Nathalie satt litt lengere vekk fra med en før. "Help me!!!" Skrek en på Tv-en. "Æææææ!" Hylte Nathalie og hoppet bokstavlitalt på meg. "Hey! Chill!" Ropte jeg. "Sorry..I hate scary movies." Sa hun og satt seg tett intill meg. "I'm here." Sa jeg og holdt rundt hun. Vi så gjennom hele filmene sittende sånn.

Klokka var bare tre når filmen slutta. "What now?" Sa jeg og så på Nathalie. "Can you dance?" Spurte hun og så lurt på meg. "No?" Sa jeg usikkert. "Good! Then we can play just dance!" Ropte hun og tok opp to kontroller. "Here." Sa hun og ga meg en kontroll.

Nathalie's POV***
"Can you dance?" Spurte Harry litt nervøs noe som fikk meg til å smile. "No! I CAN'T dance!" Lo jeg og trykket på 'black widow'. vi danset så godt vi kunne til sangen, og vi kom faktisk uavgjort. "You are pretty good!" Lo han og smilte til meg. "You just compliment your self!." Sa jeg tilbake til han og smilte. "Do you want to choose a song?" Spurte jeg noe som var dumt av meg. Han scrollet bortover til han fant en sånn to mans danse greie..sånn to og to! "Harry!" Ropte jeg irritert når han satt på sangen og begynte å le. Han gikk bort til meg ettersom det dukket opp på skjermen. Han tok hånda rundt hofta mi og tok hånda mi med den andre. Så danset vi ganske klønete sammen og fikk et giga latteranfall. "This is just wierd!" Ropte jeg og prøvde å holde lattern inne.

"Ok, it was a bad idea to dance! We can't dance." Sa Harry og jeg gikk bort til han. Hver gang jeg så de grønne øynene fikk jeg sommerfugler i magen og jeg måtte nesten bare le av hvordan det kilte i kroppen. Han tok armene rundt meg og vi bare sto sånn en stund og klemte. "Do you want to go out?" Spurte jeg og så opp fra klemmen.

Han så ned på meg med et skjevt smil som nesten fikk sommerfuglene til å løfte meg opp fra jorda. "Yes!" Sa han og dro meg med bort til gangen. Vi tok på oss sko og smitle som idioter begge to. Når sko og jakke var på gikk vi ut i den kjølige lufta.

Det hadde ikke begynt å snø så veldig, det var nesten bare is overalt på bakken og litt snø dekket litt av fortauet. Vi gikk sakte mens en pinlig stillhet senket seg over oss. "Sooooooo.....where are we going?" Spurte Harry mens han sakte myste opp mot himmelen. "To the brigde?" Sa jeg og følte minner komme fram.

"Why not?" Sa Harry og smilte litt, men så ikke på meg. Den pinlige stillheten snek seg tilbake over oss mens vi gikk mot brygga. Når vi kom fram var det mørkere en forventet, jeg skimtet så vidt litt av sola forsvinne ned bak horisonten. Vi satt oss sakte ned med føttene rett over vannet som nesten var helt fryst nå.

Vi bare satt stille å så utover havet sammen. Jeg la hodet forsiktig og nølende på skuldern til Harry mens jeg satt meg nærmere for å få bedre støtte. Han smilte ned til meg og la armen sakte rundt meg. Jeg lukket øynene og slappet helt av før jeg følte en varm følelse bre seg utover kinnet og helt ned til tærne. Jeg åpnet øynene og smilte til Harry som netopp hadde kysset meg på kinnet. Vi så hverandre dypt inn i øynene før annsiktene våre sakte nærmet seg.

Help me out...(norsk fanfiction)Where stories live. Discover now