1

654 8 5
                                    

Nathalies's POV***
"This sucks" mumlet jeg stille mens Sofie og jeg gikk nedover gangen til klasserommet. "Why do we have to go on groups two and two?" Sa jeg irritert, jeg og Sofie som er min aller bestevenn hadde startet på en internasjonal skole der man bare snakket engelsk, men den vidregående skolen var i England...så vi kort og gått flyttet til England og går på skole her. Det er ganske kult her, for vi har en kantine, gymsal klasserom, naturfagrom som nesten alle vidregående skoler har, men i tilleg skal vi dra til Tyskland og har vår engen park, men vi kan bare snakke Engelsk eller et av språkene vi lærer her som er fransk, tysk og spansk. Jeg satt det brune håret opp i en hestehale og sukket. Noen troddde faktisk at Sofie og jeg var søsken, noe vi ikke er, men ønsker vi er.

"I don't know, maybeeeee the teacher hate us, like that's something new." Sa Sofie sarkastisk og åpnet døra til klasserommet. Sofie og jeg har brukt tid på å lage en liste over grupper over hvordan folk er, og sånn ble det: slemme-populære, de som gjør slemme og onde ting for å komme oppover i popularitet. Snille-populære er de som er populære for å være snille og for dem de er. Bryr seg ikke om hvem de er-folka bryr seg ærlig talt ikke om hva andre tror om dem og bare er seg selv 24/7 og så er det de som aprøver å ligge lavt- gruppa som Sofie og jeg er på. Vi prøver å ikke snakke med de slemme eller onde folka og er konstant med hverandre. Vi satt oss ned på raden forrest langt fra de onde sånn så vi slapp å få lapper i ryggen. "Good morning class" sa mrs. Anderson. "Good morning mrs. Anderson." Sa vi og ventet på det normale hun sier etter vi svarer.

"Sit down please." Sa hun og vi satt os ned som om vi hadde slitt med å stå. "Ok, i have told you a bit of the groups, and I had pretty much time after my job, so I have shared you in to groups of two, I gonna hang up a list of the groups after the school lesson." Sa hun og startet å snakke om det vi nå hadde i timen. Jeg så rundt i klasserommet på alle som ikke fulgte med. "Hallo? Are you listening Nathalia?" Spurte mrs. Anderson og så på meg. Hun sa slfølgelig navnet mitt feil. Og av alle som ikke fulgte med tok hun å spurte meg....typisk lærere. "Ohh..sorry, yes..I just looked around for some birds." Sa jeg unnskyldene. "Well, what is the temperature of ice, exactly precise." Spurte læreren. "We have math..." Sa jeg litt uforstående..for temperatur av is har vel ikke noe med matte å gjøre vel? "No, this is sience. Remember to listen in next lesson. Well, it looks like the lesson is over, I hang up the list on the door." Sa læreren og gikk ut med to ark og teip.

Alle løp etter læreren som duer eller en like dum fugl. Jeg gikk fort mot Sofie. "I just hope that I don't come whit some of the popular one." Sa jeg nervøst og sukket, for hvis jeg kommer med en som ikke er populær så sverger jeg på at jeg ikke skal rote mer hjemme, men bare rydde opp etter meg de siste to ukene. For jeg er den verst til å rydde opp bare så alle vet det. "Me to...if I came with you, I gonna hug the teacher. Or every thecher in the hole world!" Lo hun og gikk til lista å leste. Jeg hadde mer problemer med å komme fram uten å bli dyttet bakover igjen.

Tilslutt bestemte jeg med for å bare gå til siden og vente. En gutt løp og dultet borti meg. "Watch up!" Ropte jeg irritert. "Sorry!" Ropte gutteuten uten å bry seg. Jeg så Sofie begynne å gå gjennom mengden. "I should be on group with Elin that girl that never speaks....and you should be on group whit...Lola." Sa Sofie. "Lola?! Don't lie to me!" Skrek jeg nesten. Lola er nemmelig den værste av de populære hun er ond og alle må nesten ødelegge livet til noen får å få henge med hun. "Ok, calm down...maybe I can put you together with another one when the teacher aren't here. I just make a new list with the same people, but you are with another one." Sa Sofie og prøvde å roe meg ned. Jeg nikket stille. "Ok, but fast..before someone catch you." Sa jeg stille. Sofie nikket kort og hentet en blyant.

Når alle hadde gått for og spise tok hun og visket ut navnet til Lola og skulle til å bytte med et annent, men noen kom. "Fast!." Hveste jeg. Hun visket ut en annen og byttet plass på navnene. Hun løp bort til meg og vi gikk raskt mot kantina og prøvde å høres rolige ut. En gjeng gikk forbi oss og bort til lista over gruppene, en av dem var duden som dytta til meg. "Who did you change Lola with?" Spurte jeg spent. "I was suppose to change with me but when the person came I changed with Louise." Sa hun og smilte stolt. "Good, Louise is like us..just smarter." Sa jeg og pustet lettet ut.

"No...I don't know someone with name Nathalie." Sa noen lenger bak meg. Jeg stoppet opp. "Wait, somone said my name." Hvisket jeg til Sofie. "Who?" Spørte spørte Sofie like stille. "I don't know..the group of boys maybe." Sa jeg litt lavere. "Say that you are Nathalie." hvisket Sofie lavt til meg. "Uhmm...i'm am Nathalie..do you need some help?" Spurte jeg mot gjengen som jeg trodde hadde snakket. "Ok..we are partners." Sa gutten som hadde dultet borti meg og kom fram i gruppa. "Ehh...I am with Louise, not you.." Sa jeg og snudde meg uforstående mot Sofie som bare trakk på skulderne.

"No..here are my name...and here is your name." Sa han og pekte på lista. Jeg løp bort til lista og fant navnet mitt. "Nathalie and Louis...Louis?" Sa jeg å så uforstående på Louis og Sofie. "You have read wrong..here it says Louis not Louise..it is a typichal error." Sa han og trakk på skulderne. Jeg så sint bort på Sofie. "Ok..bye.." Sa jeg og gikk bort til Sofie. "You said..Louise!" Hviske ropte jeg. "I didn't saw clearly! Somone was comming so i maybe took Louis insted of Louise..?" Sa Sofie unnskyldene. Jeg bet tenna sammen for å ikke frike ut. "Ok...it's ok...he is better than Lola." Sa jeg og gikk mot kantinen.

Lola kom bort til meg og smilte ondt. "I see that you have switched on the partners..now I can be whit the hottest guy i the world..Markus." Sa hun og smilte ondt til meg..."and you have to be with the littel nerd Louis!" Lo hun og dyttet seg forbi meg og Sofie. "It was just a littel mistake...I mean...he won't turn your world around or somthing...it is just a partner." Sa Sofie og dro meg med til kantina. Hvor vi endelig fikk starte å spise.
_____
Det er ikke sånn at alle prosjekter med to partnere er kjipe, partnerne er hyggelige og dere får noe morsomt å drive med. Men akuratt dette prosjektet er rene helvete. For det første: jeg må være med Susanne. Hun som skapte helvete for å si det sånn. For det andre: hun hater meg.
_____

Help me out...(norsk fanfiction)Where stories live. Discover now