9

316 6 3
                                    

Harry's POV***
Jeg våknet av sola som skinte inn i en trynn stripe som akuratt traff de søvnige øynene mine. Jeg så ned på Nathalie og smilte av hvor søt hun var når hun sov. Kinnet var trykt ned mot pute og ga hun fiskebolle kinn. Jeg humret lavt av tanken. "Good morning sleeping beauty." Sa jeg med morgenstemmen min som var hes og livlig. "Not now." Sa hun og prøvde å dytte med vekk. Ok, with that behaviors I should call you sleeping grumpy." Sa jeg og ventet på en reaksjon. "Hey! I heard that!" Sa hun irritert men reiste seg ikke bare snudde seg og prøvde å dra mer av dyna til seg.

"Well then so." Sa jeg og dro dyna av hun og kasta den på gulvet, så da kan hun ikke få tak i den uten å stå opp. "Cold!" Ropte hun og klamret seg til meg. Hun dro raskt hendene vekk fra meg og rødmet sterkt. "Sorrry..it was a shock to me." Sa hun og dro bena opp under haka.

"I didn't said that I didn't liked it." Sa jeg og satt meg ved siden av hun. Hun så ned på overkroppen min. "Many tatoos." Sa hun og rødmet litt. "Yeah...Everyone means a different thing." Sa jeg og så ned på kroppen min. Hun stirret fortsatt på meg og jeg snek armen rundt livet huns. "What do you say to a date tonight at six?" Spurte jeg og smilte kjevt til hun.

Hun smilte stort og satt seg tettere inntil meg. "Sounds like a idea for to night." Sa hun og fniste litt. Jeg tok hun på kinnet og kysset hun på munn. Og for første gang fikk jeg tungen inn i munnen huns og jeg følte den lille tungen huns mot min.

Hun tok hånda på brystet mitt og strøk over alle tattoveringene. Jeg dytta hun lenger ned mot senga og tok rundt livet hennes. Hun fro hånda gjennom håret mitt og lot meg stryke hun sakte over ryggen. Jeg pustet rask innemellom når vi trengte luft.

Vi stoppet opp og jeg bare lå over hun og pustet tungt. "Your amazing! First time whit french kiss?" Spurte jeg og smilte lurt. Hun så flau ut og nikket svakt. Jeg smilte og holdt hendene hennes ned i madrassen og presset leppene mine på hennes igjen. Denne gangen tok hun tunga inn i munnen på meg uten protest og smilte stort mens vi kysset.

Hun trakk seg og pustet tungt. Hun lukket øynene og snudde seg sånn så hun lå over meg. Så la hun kroppen ved siden av meg og hodet på brystet mitt. Jeg følte sommerfuglene i magen fly rundt og skrike etter å kysse hun.

"I can't wait to kiss you more." Sa jeg flørtene. Nathalie åpnet øynene og smilte til meg. "Me neither." Sa hun tilbake og kysset meg svakt på kinnet. Jeg tok opp mobilen. "Want to take a picture, sleeping grumpy?" Spurte jeg ertende og gikk inn på kamera. "Yes!" Ropte Nathalie og smilte stort til kameraet. Neste bildet kysset hun meg på munn og på det siste bildet geipet hun kjærlig til meg. "This gonna be your best date, cutie." Sa jeg og så gjennom bildene med et lite smil. "And first real one, so you better make it worth it." Sa hun og blunket til meg.

"First? A beautiful girl like that have never gone on a date before? Whoah! The first date is suppose to be the best date! You should told me that before!" sa jeg og satt opp et furte fjes. "Don't think about it..you are my first french kiss and date..the french kiss was perfect!" Sa hun og smilte. "Like the date." Tilføyde hun gjespende og reiste seg opp.

Hun gikk på badet og jeg kom inn rett bak. Hun smilte til meg og tok håret opp i en strikk. "What should i brush my teeth whit?" Spurte hun og så seg rundt. "This." Sa jeg og rakte hun min tannbørste. "Is this yours?" Spurte hun. "No." Løy jeg og smilte litt. "Ok." Sa hun og begynte å pusse tenna med den. Jeg sto og bare så på mens jeg prøvde å holde lattern inne, men det var umulig. "What's so funny?" Spurte Nathalie og lo litt.

Jeg så ned på hun og smilte. "That's my toothbrush!" Ropte jeg og fikk helt latteranfall. Nathalie stoppet å le og fikk et forferdet utrykk. "Eww!!! Harry!" Ropte hun irritert og dytta den raskt ned i henda på meg. "It's not so dangerous! We have kissed, and french kissed!" Sa jeg for og prøve å få hun til og roe seg.

Help me out...(norsk fanfiction)Where stories live. Discover now