12

198 6 1
                                    

Harry's POV***
Jeg satt hjemme og fikk en melding. Jeg smilte og gikk mot Louis sitt hus. Jeg hadde allerede en hevn, ikke noe super utspekulert, men noe som bare er en enkel hevn. Jeg gikk inn døren og så Nathalie og Louis snakke sammen og le av alt og ingenting. Jeg var ganske sjalu over at de hadde blitt så gode venner etter at vi hadde blitt uvenner.

"When did you get so good friends?" Spurte jeg irritert og slang av meg skoa og jakka. "After you ditched me for Tiffany." Svarte Nathalie frekt tilbake. Jeg himlet med øynene og sto ovenfor hun. "So, why is it so important for me to come here?" Spurte jeg og følte med litt slem over hva jeg kom til å gjøre, men snart ville jeg ikke følt meg så slem lengere. Jeg passet på å holde hendene godt bak ryggen med en liten overaskelse.

"Beacause, I'm not finished whit my revange for that you kissed me, and for Tiffany." Sa hun og tok fram leppestift og klinte det utover i annsiktet mitt. Jeg følte at sinnet boblet over og Louis bare satt sjokkert i sofaen mens Nathalie reiste seg utfordrende opp. "Well, hope your mascare is waterproof." Sa jeg før jeg tok fram flasken med brus og helte det over Nathalie. Alt håret klistret seg til fjeset og hun ble klissete på klærne og alt hun hadde på.

Louis stirret fortsatt sjokkert på oss før det falt han inn at dette kunne gå for langt. "Ehh..Harry...I don't.." Lenger kom ikke Louis før Nathalie stoppet ham. "It's ok, Lou...I'm not done yet." Sa hun og tok lua mi og løp opp. "Wow! That was a suprise!" Sa jeg serkastisk og fulgte etter hun.

Jeg gikk inn på badet hvor jeg hørte lyder og så at Nathalie slapp lua mi opp i do. Så trakk hun ned, men det kom bare en ekkel lyd og alt dovannet rant over før Louis kom brasende inn døra. "Hey! That is my toilet! I have to fix that! If you to gonna act like 5 years old kids, do it in an other house!" Ropte Louis før han dyttet oss ned mot spiseboret så vi satt ovenfor hverandre. "What happend?" Spurte Louis og satt seg på den ledige stolen. "He kissed me, after he was with Tiffany and think that I want anything with him to do!" Ropte Nathalie irritert. "Tiff just..." "Tiff?! Oh, so you give her a nickname like in a relationship?" Sa Nathalei frekt og så sint bort på meg. "No I!" "Cheater!" "No I'm not!" Yes you are!"
"No!"
"Yes!"
"No!"
"Yes!"
"Enough!" Ropte Louis tilsutt som åpenbart var lei av dette. "You act like 5 years old kids, both of you." Sa han strengt og så på oss begge. Vi begge furtet og så surt på hverandre.

Louis' POV***
De var helt umulige! Jeg følte meg nesten som en mor og bestemte meg for å få resten av guttene bort hit på middag. Jeg bestilte pizza i samme slengen og satt med ned med de begge igjen. "Wait here, I'm just going on the toilet. I be right back!" Ropte jeg før jeg løp inn på badet for å gå på do...trenger ikke fler detaljer. Men mens jeg vasket henda hørte jeg roping fra stua. "What's wrong with them?" Mumlet jeg til jeg meg selv og løp ut for å få en slutt på hva en som foregikk. Og det jeg så var noe man aldri skulle trodd noen av de hadde gjort nå som de var så store. Begge hadde mel, egg og hva som nå de har funnet fram i hendene og annsiktet og overalt egenklig. De kastet det på hverandre og dyttet det i fjeset på den andre.

Harry satt oppå Nathalie og klinte et egg utover håret huns mens Nathalie klasket sirup i håret hans. Guttene kom inn og stirret like sjokkert på dem som meg. "Ok?" Sa Naill og så overasket på meg. "Long story, but to make it short...Harry ran away from Nathalie to meet Tiffany and then they now act like they'r 5 years old." Sa jeg og de hjalp meg umidelbart med å få dem fra hverandre. Begge så gale ut og satt seg ned på noen stoler mens jeg måtte vaske opp alt etter dem.

Jeg sverger på at når de blir venmer igjen skal de så vaske huset mitt! Jeg og guttene satt oss ned rundt boret og så alvorlig på dem begge. "We have to talk about this, not fight with food." Liam tok ordet og så på dem begge med et alvorlig blikk. "Ok..." Mumlet de og så olmt på hverandre.

Og hvorfor hører de på Liam så fort og ikke meg? Seriøst, de må ha mer respekt. "But we can't talk about this without pizza!" Ropte Niall når pizzaen kom og tok det første stykket med en gang pizzaen ble lagt på bordet. Harry hentet fram en fanta boks og satt seg ned. "Ok, can one of you tell me what happend?" Spurte Liam og tok en bit av pizzaen. "I have to go on the toilet." Sa Harry og subbet inn på badet.

Vi alle så etter ham, men med en gang døra var lukket reiste Nathalie seg og bøyde seg over bordet. Hun helte ut fantaen til Harry som var på boks og helte inn tran. Hun spyttet under pepperonien på pizzaen og smørte på et tynt lag med vegemite under noen av pepperoni bitene. Så tok hun chillipepper i tranen og satt seg raskt ned og begynte å spise som om ingenting hadde skjedd.

Ingen av oss tørte heller å kommentere eller sladre om det som hadde skjedd, ingen av oss ville jo heller ikke få pizza med spytt på med tran ved siden av heller...så da ble det å sitte stille som en mus. Harry kom ut og jeg så Nathalie stirre olmt på ham, men hun hadde et lite ondt smil når hun tok en bit av pizzaen.

"What?" Sa Harry når alle så ned og spiste. "Never seen a guy go out from a bathroom before?" Spurte han frekt og skulle til å ta opp drikken. "Of course we have! Just not a player!" Snappet Nathalie tilbake og smilte ondt. Harry bare himlet med øynene. "Do you want to know what was happening?! She called and..." Begynte han. "Harry it's over, I don't like you anymore." Sa hun og sukket stille. Harry bare så ned og tok en bit av pizzaen og mistet den med et ned på gulvet med et kvalmt utrykk.

"Ahh!! Get it out of my mouth!" Ropte Harry og tok til seg drikken og drakk mange slurker før han sperret opp øynene og spyttet ut. "What the hell?!" Ropte Harry og så seg om knall rød i fjeset. Han stoppet med blikket på Nathalie som lo så hun falt ned på gulvet.

"You are so dead!" Ropte Harry og helte tranen ut over hodet på hun. "Oh-h...you didn't do that." Sa Nathalie og hoppet på Harry. "Say sorry!" Ropte hun og holdt han for øynene. "Not before you give me a reason!" Ropte Harry tilbake. "Guys! Stop! Let's talk about it." Sa Liam rolig og sefølgelig satt de seg ned på hver sin plass.

"Harry, whi did you go to Tiff?" Spurte Liam like rolig. "She called, and aksed to meet me. And then I said that I have moved on and..." Han stoppet opp å så med ett rød ut i fjeset. "That I...was together with another girl, and that she are better than her. So she said that she would ruin my realationship with her if I didn't got over there. But I promise! Nothing happend there at all!" Sa Harry og så trist bort på Nathalie.

"Nothing?" Forsikret Nathalie seg om. "Nothing at all." Sa Harry bestemt.

Nathalie's POV***
"Why didn't you tell me after she called?!" Spurte jeg trist og følte veldig skykdfølelse for alt jeg hadde gjort mot Harry. Jeg så opp på ham og han rødmet. "Beacause...I didn't want to ruin the date, so I called you when I was home to tell you, but you didn't took the phone." Sa han og gned seg i øynene. "Are you crying?" Spurte jeg svakt. "What do you think? I lost the most beautiful and smartest girl in the world? Do you think that I will do something bad to you? I liked you and I still do." Sa han før øynene ble blankere og rødere.

"Harry, I'm so sorry! I was just scared to see the truth in the eye, that you found another girl. But it wasn't true at all! Please forgive me for all I've done!" Sa jeg og så ned i boret i skam. Med et følte jeg noen sterke armer omfavne meg. Jeg så opp og så to snille øyne. Louis. Jeg snudde meg hvor der Harry satt, men han var der ike lenger. Han var på vei ut døra. Med all slags mat klint utover i fjeset og håret etter den teite matkrigen vår.

Help me out...(norsk fanfiction)Where stories live. Discover now