16

214 5 7
                                    

Madelen's POV***
Jeg satt i senga og tenkte på hvordan Louis kom til å reagere hvis han så meg igjen. Men en irriterende ringetone avbrøt meg og det var personen jeg fryktet å snakke med akuratt nå. Louis. Jeg kunne ikke akuratt legge på, så jeg tok den. "Hi." Sa jeg stille og bet meg hardt i leppa for å ikke skrike at jeg ikke mente noe av det jeg sa som var løgn. "Hi...I just wondered if you want to hang out whit me tomorrow...Like friends." Sa han og mumlet noe uforståerlig som jeg tipper hvar til en annen. "Great...see you tomorrow." Sa jeg og smilte stort som en idiot som har vunnet i lotto.

Jeg hørte susing i den andre enden og dunkelyder. "Harry give me that!"'ropte en stemme etterfulgt av en latter. "Hey Madelen! Meet Louis 7 pm, he will take you on a date!" Ropte han før han la på. Jeg stirret på monbilen. Mente Harry det han akuratt sa? Skal Louis ta meg med på en date? Det fikk jeg visst svar på når mobilen ringte igjen. "Hey.." Sa jeg og smilte. Louis ringte tilbake. "Remember to dress up nicely!" Ropte Harry inn i mobilen og jeg følte en stor bølge med skuffelse skylde inn over meg.

"Oh...ok." Sa jeg stille. Det var ikke det at jeg ikke ville på date med Louis, men kunne han ikke si det selv? Eller Harry tok jo mobilen fra Louis, men det var ikke det samme. "Hello." Sa en andpusten stemme inn i mobilen som jeg hadde ved øret hele tiden. "Uhm...Harry said we was going on a date. And that's not true at all! I mean...not that way! You're a nice girl and everything but i thought we could meet eachother, you know.. just to get better known." Sa han og dro litt på ordene samtidig som han slet med ig plukke fram de riktige.

"Of course! I allready have a boyfriend right now. And we actually going on a date on wensday. But you are a funny guy and all." Løy jeg og prøvde å høres glad ut. Louis ble stille i den andre enden. "Well, maybe I see you round...meet me at the school 10am." Sa han før han mumlet noe igjen. Kanskje han trodde jeg fant på det med en kjæreste? Da hadde jeg jo fortalt det for lenge siden! Han trodde meg ikke flott. "Bye." Sa han før han la på. Jeg hadde bare en idé om hvordan jeg kunne få han til å tro meg.

Jeg måtte rett og slett stalke Louis og få en gutt til å oppføre seg som kjæresten min. Jeg finner ut om han skal til en park eller whatever og passer på å være der med 'kjæresten' min. Da vil Louis garantert tro meg! Selv om jeg ikke hadde en anelse om hvorfor jeg kom opp med den håpløse løgnen som alle gjør på film. Og hva jeg ville oppnå med det skjønte jeg heller ikke noe av. Men uansett hvrr mye jeg planla operasjon 'stalk Louis' kom søvnen snikende og gjorde så at jeg fem minnuter senere lå å snorket.

Louis' POV***
Klokka var fem på ti og jeg sto på skolen og ventet. "She has a boyfriend so don't be akward. Don't look like you like her or something." Sa jeg lavt til meg selv og lente meg inntil den kalde mursteinsveggen. Sannehten var at jeg gjorde det. Hun var en god venn, og kanskje...eller hverfall så hadde hun kjæreste noe jeg burde skjønt. Hvis man vil få en jente som Madelen må man skjenne hun og få hun først. Jeg var desverre ikke først på Madelen.

Klokka var akuratt ti da jeg så Madelen dukke opp ved parkeringsplassen. Det var vinterferie så ingen var på skolen. "Hi." Sa Madelen og smilte svakt til meg når hun lente seg inn mot veggen jeg sto lent inntil. "What's your boyfriends name?" Spurte jeg og snudde meg sidelengs mot hun. "William. I love the name, it's so cute and thats very funny since he's my boyfriend." Sa Madelen og smilte. "My middle name is William." Sa jeg og ville helt slå meg selv mot pannen. "Oh." Sa Madelen tydelig flau. "How did you met?" Spurte jeg hun og angret på at jeg ikke løy om at Harry tvingte meg på date med hun så hun ikke trodde jeg var desperat eller noe.

"We met on school." Sa hun kort og dro jakka tettere rundt halsen. "So can't you tell me anything about him? Age? Eyecolour? Favoruite food? Something? Or is he just fake?" Sa jeg irritert og spyttet ut det siste. "Ok, so are you mad at me now?" Sa Madelen irritert tilbake og sto rett foran meg. Øynene lyste opp, men av irretasjon denne gangen. "You told me that you had a boyfriend after I asked you for a date!" Sa jeg irritert selv om jeg ikke hadde gjort det, men uansett.

"You didn't asked me on date! Harry asked with your phone just for fun!" Ropte hun og satte armene i kryss. "But what if I toldt him to take my phone and ask you on a date for me?!" Svarte jeg høyere tilbake og så ned på hun der hun sto like vakker som alltid noe som gjør meg noe forferdlig frustrert.

"If you asked Harry to do it, why did you stop it?!" Ropte hun og slo ut ned armene. "What if I thought you said no and spoiled everything! And you called me handsome when you have a boyfriend?! I begin to think that he's just a joke!" Sa jeg og hun lente seg mot veggen. "He's not, you can meet him whenever you want!" Sa hun irritert og sukket. "Call him now and tell him to get over here." Sa jeg og hun dro opp mobilen og trykket på en kontakt.

"Hey, miss you to!" Sa hun og smilte av noe som ble sagt. De småpratet en stund som irriterte meg noe veldig ettersom at hun ikke nevnte meg en eneste gang. William sa noe i den andre enden og Madelen så bort på meg. "One sec, handsome." Sa hun og holdt over høytaleren. "He asked if we could go on a date tonight, or a double date whit you and your date...if you have anyone." Sa hun noe som forvirret meg, for jeg hadde ikke hørt at de hadde snakket om meg?

"Yes sure, I have a date." Sa jeg og strøk over håret. "Oh...what's her name?" Spurt hun før hun sa noen raske ord inn i mobilen og la på "E-Eleanour...she's my date tonight. We have been friends for so long, and I want to askeher so tonight would be great!" Løy jeg. Jeg visste om en som het Eleanour, men vi hadde knapt snakket sammen...jeg kunne aldri overtalt hun til å bli med meg på en date. "Fine, meet me 6pm." Sa hun og gikk sin vei. Nå hadde jeg noen timer på meg til å få taki Eleanour og bli kjent med hun før jeg ber hun med på date. Det siste jeg trengte nå var at hun sa nei.

Help me out...(norsk fanfiction)Where stories live. Discover now