25

131 4 1
                                    

Nathalie's POV***
Fire måneder uten Harry var teit. Jeg var hjemme og ventet på at klokken skulle bli åtte så jeg kunne begynne gå mot skolen med Harry, ettersom at dette er siste dagen vi skulle være sammen. Jeg likte ikke å tenke på at Harry skulle på turne, jeg fikk en vond følelse i magen. Alt på skolen var mye morsomere med både Louis, Sofie og Harry. Man kunne ikke forvente mer av verden. Klokken ble endelig åtte og Harry var der foran døra mi og ga meg et stort kyss. "So, we can't have our first easter together." Sa jeg skuffet og Harry nikket trist før han tok hånden min og vi gikk mot skolen sammen.

"Liam, Niall and Zayn are also going on our school the last day, and after the tour of course." Sa Harry og smilte lurt og jeg ga han en god klem. Han var bare den beste kjæresten jeg kunne ønske meg, snart fikk jeg aldri klemme han og kjenne den gode lukten av han. Vi kom til skolen og møtte resten av gutta og Sofie. Jeg ga alle en god klem og kom til å savne dem alle sikkelig. "Nathalie, we have to talk." Sa hun og Madelen gikk bort til gutta og jeg så at hun og Louis gikk vekk og kysset og klemte, skulle sikkert si hadet.

"Du kommer ikke til å få så mange her de siste tre måndene." Sa hun og så ned. "Jeg vet, gutta skal dra." Sa jeg og så bort på de. "Nei, jeg mener at jeg, Madelen og noen andre har tatt tysk i fag. Og vi skal være borte i tre månder." Sa hun og jeg fikk hakelsep. Nå ma hun kødde, ikke sant? "Når må du dra?" Spurte jeg og tror jeg hadde en anelse. "I morgen." Sa hun og jeg hadde rett.

"Jeg hater deg." Sa jeg på en vennelig rar måte og dultet hun i skulderen. "Men vi kommer tilbake før gutta." Sa hun og ga med en klem og jeg moste hun tilbake. Vi slapp klemmen og Harry kom og ga meg et kyss på kinnet bakfra. "hey, love." Sa jeg og lente hodet bak på skulderen hans mens hans og han snek hendene rundt livet mitt. Sofie gikk sakte vekk til de andre og Harry kysset meg en gang på munn. "Hey, sweetie." Sa han søtt tilbake og smilte lurt.

"We are going on date after school." Sa han og klemte meg innitil han. "I love you." Sa jeg som svar og smilte og han snudde meg rumdt og kysste meg på munn. Jeg kunne ikke la være å smile, og sommerfulgene i magen kom. Jeg kysset tilbake helt til djevlen selv kom. "Aren't that the couple of school." Sa Lola ertende og brøt kysset og hold hendene knyttet. "Yes, that's us. He's so romantic." Sa jeg og så opp på Harry som kysset meg raskt på munn.

Vi hadde begynt å ta alt Lola sa til oss opp på en bra måte, noe som irriterte hun veldig. "Yes, he's cute. Bad that he don't hav a cute girlfriend." Sa hun og så flørtende på han som et hint. "Nathalie is my girfirned. So I have the sweetest, cutest, funniest, lovely girfriend in the world." Sa han og jeg smilte stort. hun himlet med øynene og gikk vekk mot gjengen sin.

"Love you, sweetie." Sa Harry og det kriblet i magen min. Jeg smilte stort, men jeg ville helst gråte. "I gonna miss you." Sa jeg for hundrede gang, rart han ikke kverker meg snart. "I'm sorry." Sa han og klemte meg med annsiktet gravd ned i nakken min. "Don't be." Sa jeg og jeg kunne kjenne han smilte i nakken min.

"We have to go to." Sa han og jeg sukket. "It's bored with school." Sa jeg og han så seg rundt før han dro meg ut av skolegården og bortover fortauet til en benk på en bussholdeplass. "They gonna kill me." Sa jeg og sukket. I morgen var det hvertfall påskeferie, så da rekker jeg å finne en unnsylding. "You said it was bored." Sa han og ga meg et smil. Jeg måtte bare smile tilbake, før pleide han aldri å smile. Og nå smiler han så ofte som mulig.

"I can't explain how much I love you, it's better than words." Sa han og jeg følte kinnene brenne. Han satt og strøk over hendene mine med sine og jeg drømte meg inn i de vakre, grønne øynene hans. Vi reiste oss opp fra benken og gikk rundt og snakket om alt og ingenting. Må ville jeg bare være med Harry, ingen andre. "...it's like I'm waking up to. Only half a blu sky, kinda there-but not quite. Walking round whit just one shoe, I'm half a heart whit out you. I'm half a man- at best, whit half an arrow in my chest. I miss everything we do, I'm healf whitout you." Nynnet Harry og jeg smilte for meg selv.

"A new song?" Spurte jeg og han smilte lurt. "No, not that new." Sa han og jeg lente meg inntil han i et perfekt kyss. uansett hva vi gjorde, og hva jeg sa til meg selv var det en stemme i hodet mitt som sa at han kom til å finne noe bedre en meg. Du er ikke vert det, du er bare en lek. Jeg følte sinnet og sorg skylle inn over meg. Vi brøt kysset og jeg så på Harry som smilte søtt med alvorlige øyene. "Harry, I know that it's many pretty, smart, sweet, beautiful girls that are way more better than me...and if you find something better and I just being a game for you, I love you and gonna break if we break up." Sa jeg og han så overakset på meg.

"Are you crazy, girl?! I love you, only you! Maybe you don't belive me after all I've done, but I love you, more than anything, and would never cheat on you, okey?" Han ristet i meg og holdt godt rundt meg. Jeg smilte svakt og nikket, Harry er så søt når han bekymrer seg. "So now, just let me kiss you and not say dumb theories." Sa harry med et lite smirk før han kysset meg og jeg slang hendene rundt nakken hans.

"I would think of you everyday, and imagine that I say 'I love you.' And give you a kiss." Sa Harry før han kysset meg på panna og jeg kunne ikke holde tårene inne lengere og begynte å grine som en baby. "Hey, it's not over. We have a date after school, and I come back." Sa Harry og bøyde seg så han kunne se inn i øynene mine som var festet på skoene mine som var ganske intresange av en eller anne grunn.

Han strøk tommelen over kinnet mitt og ga meg et raskt kyss og smilte. "Remember to dress up nicely." Sa han og jeg nikket med et lite snufs og tørket tårene vekk, eller de ble mer gnidd rundt.
________________________
Brå slutt, jeg vet. Men hodet ble rett og slett tomt og jeg måtte bare stoppe det. Det ble også kort, men jeg vil bare si god påskeferie og snart påske! Og hvis noen har bursdag så gratulerer med dagen! Og hvis du kjenner noen som har brusdag så hils fra meg, for det kan henda at noen har bursdag idag...tanken bare slo meg. Og gratulerer med dagen hvis den er imorgen eller i påskeferien!-Kaya📝

Help me out...(norsk fanfiction)Where stories live. Discover now